הזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן
-
@נייטרון-חפשי
ברור לא צריך לעשות כוכבית בכי האי גוונא -
-
@הכל-בעז-ה כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
אבל הבעיה אצלו זה הכוכבית אז לא יעזור לו
Spoiler
הפכתי את הלוח של הספרות כככה שכרגע כוכבית עובדת אבל סיפרה 1 לא עובדת ויש לי בקוד 1
@הכל-בעז-ה כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
צריך לעשות את הקוד לפתוח סוויץ לעשות פעמיים קוד חדש כמובן כוכבית כל פעם לשמוע צפצוף שהקוד החדש פעיל ולכבות סוויץ ומזל טוב יש קוד חדש
ניסיתי את זה ולא עבד...
@EBA כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
אז אני ממליץ לך לבטל את כל הקודן ומהר,
יש לי אפשרות לבטל לבד?
-
@klopkk כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
אלא אחרי שאתה מניע מיד אז להעביר את הסוויץ עד הסוף החצי סיבוב ההוא
לא מספיק הבנתי , אם תוכל לפרט שלב שלב מה עשית
תודה@EBA כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
לא, ואל תנסה.
רוצים על זה 250...
-
@YOLEVI בכל מקום אומרים להעביר ל on את הסוויץ
אבל אצלי כשהעברתי לon זה לא עזר ואפילו מי שהתקין לי את הקוד הסתבך עם השינוי ובהתחלה נתקעתי עם הקוד ברירת מחדל..
אחרי הרבה נסיונות גיליתי שאצלי אחרי שמקישים את הקוד צריך להניע לגמרי את האוטו ואם תשים לב אחרי שאתה מסובב להנעה נשאר לך עוד מקום לסובב קצת את המפתח אז סובבתי עד הסוף והחזקתי ואז חזרתי על סדר הפעולות כמו שהביאו כאן ועבד לי -
@שלמה כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
אולי תוכל להשתמש בזה
אז לא ניסיתי עד עכשיו כי הייתי בטוח שזה לא יעבוד אצלי, אבל היום ניסיתי ולהפתעתי זה עבד!!!
לפחות אני כבר לא חושש להיתקע בלי יכולת להניע בכלל
מה שכן להשתמש בזה כל פעם זה מעצבן כי זה לוקח זמן
תודה רבה -
@YOLEVI כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
יש לי אפשרות לבטל לבד?
לא, ואל תנסה.
אם תנסה לבד זה יעלה יותר, כי הרכב ייתקע אצלך ותצטרך שירות עד הבית.
למה שלא ינסה אם זה ללא עלוקה זה ממש קל לכל מי שיש הבנה שיטחית באלקטרוניקה, אני ניסיתי לעשות ופשוט עברתי על החוטים עד לקופסה. אני לא אומר שזה הדבר הכי פשוט אבל לדעתי אתה יותר מידי נחרץ לשלילה.
ואגב המחיר לשירות עד הבית לא מאוד רחוק מהמחיר הרגיל. -
איפה ההסתבכות להחליף קוד או לקנות מקשים חדשים
לגביי ניתוק אם הקודן שלך ללא כספת זה פשוט אבל קצת מורכב -
@אני-אני-אני שישלח איזה רכב מדובר ננסה להסביר
-
@שלמה שלמה היקר עוררת אותי שוב לנסות להחליף את הקוד למרות שיש גם חשש שהקודן ינעל..
ב"ה הצלחתי להחליף, מה שהיה צריך לעשות זה ללחוץ פעם אחת את הישן (אחרי שמסובבים את הסוויץ') ואז פעמיים את החדש, אני הבנתי מהשרשורים כאן שצריך פעמיים את הישן או לא צריך בכלל את הישן ולכן לא עבד לי.
עכשיו אני רואה שכך כתב @klopkk כמה הודעות לעיל אז ברוך שכיונתי
למעיישה עכשיו עובד לי הקוד כי ביטלתי את הסיפרה 1 ואני משתמש עם המקש 1 כדי ללחוץ על כוכבית (הפכתי את הלוח)@אני-אני-אני כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
איפה ההסתבכות להחליף קוד או לקנות מקשים חדשים
לגביי ניתוק אם הקודן שלך ללא כספת זה פשוט אבל קצת מורכבלהחליף מקשים לא עזר לי וב"ה עכשיו הצלחתי להחליף קוד אבל הייתי רוצה לבטל את הקודן כי מתחיל להיות לי בעיה במגעים...
@הכל-בעז-ה יש לי מיצובישי לנסר 2008 אבל הקודן מסתמא הותקן אח"כ זה של פיונטר ואין כספת ואני מניח שגם אין עלוקה (איך אני יכול לדעת בעצם?)
@נייטרון-חפשי כתב בהזנת הקוד באמצעות הסוויץ' | עקיפת לחצני הקודן:
ופשוט עברתי על החוטים עד לקופסה
פשוט לחבר צבע לצבע? נראה לי שיש לי כמה אותו צבע...
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
-
@שלמה שלמה היקר עוררת אותי שוב לנסות להחליף את הקוד למרות שיש גם חשש שהקודן ינעל..
ב"ה הצלחתי להחליף, מה שהיה צריך לעשות זה ללחוץ פעם אחת את הישן (אחרי שמסובבים את הסוויץ') ואז פעמיים את החדש, אני הבנתי מהשרשורים כאן שצריך פעמיים את הישן או לא צריך בכלל את הישן ולכן לא עבד לי.
עכשיו אני רואה שכך כתב @klopkk כמה הודעות לעיל אז ברוך שכיונתי
למעיישה עכשיו עובד לי הקוד כי ביטלתי את הסיפרה 1 ואני משתמש עם המקש 1 כדי ללחוץ על כוכבית (הפכתי את הלוח)
אתה מוזמן ליצור מדריך על "איך החלפת את הקוד"
יגעת ומצאת תאמין תצליח הלאה -
ש לי מיצובישי לנסר 2008 אבל הקודן מסתמא הותקן אח"כ זה של פיונטר ואין כספת ואני מניח שגם אין עלוקה (איך אני יכול לדעת בעצם?)
קודם תבדוק מתחת לתא כפפות שמה יושב המחשב בדרך כלל יש שם כספת ושם יושב הניתוק גם אם אין כספת או מפרקים בית פילטר אוויר על הסטרטר יושב איזה פחית שצריך לפרק ולגשר את החיבור ואם זה ניתוק פשוט אז לעקוב אחרי הצמת חוטים שיוצאת מהקודן עד לניתוק על הסוויץ אתה יכול לבדוק אם יש סטרטר בלי הקודן או לא זה ימקם אותך
-
@הכל-בעז-ה בלי להקיש את הקוד אין הנעה בכלל, כלום
ואצלי הקופסא נמצאת בצד שמאל של הנהג
היכן ממוקם הסטרטר?