בקשת מידע וייעוץ עבור טיפול 200,000 ק"מ - אאוטלנדר 2015
-
תופס טרמפ על הנושא ברשותכם…
גם לי יש אאוטלנדר שקניתי לפני חודשיים ב"ה, שנת 2017 עם 53 אלף ק"מ (עכשיו 55)
הוראות יצרן כפי שאמרו 4 שנים או 80 אלף
אמרו לי שאני חייב למהר להחליף שמן גיר כי לא החליפו לו 8 שנים בעצם
המוסכניק שלי אמר שהחליף לכמה כאלה שמן, ויש דעות לכאן ולכאן ואי אפשר לדעת מה כדאי אבל יעשה אם ארצה בלי אחריות כי הגיר יכול לההרס מזה ויכול להיות גם טוב…
השאלה מה כדאי ואיפה? -
תופס טרמפ על הנושא ברשותכם…
גם לי יש אאוטלנדר שקניתי לפני חודשיים ב"ה, שנת 2017 עם 53 אלף ק"מ (עכשיו 55)
הוראות יצרן כפי שאמרו 4 שנים או 80 אלף
אמרו לי שאני חייב למהר להחליף שמן גיר כי לא החליפו לו 8 שנים בעצם
המוסכניק שלי אמר שהחליף לכמה כאלה שמן, ויש דעות לכאן ולכאן ואי אפשר לדעת מה כדאי אבל יעשה אם ארצה בלי אחריות כי הגיר יכול לההרס מזה ויכול להיות גם טוב…
השאלה מה כדאי ואיפה?@ami2405 כתב בבקשת מידע וייעוץ עבור טיפול 200,000 ק"מ - אאוטלנדר 2015:
השאלה מה כדאי ואיפה?בלי לחץ אבל בוודאות כדאי להחליף, במצב שלך אין בזה שום מחלוקת- זה ההוראות יצרן.
הייתי ממליץ לך לנסות לקבל הצעת מחיר במוסך רשמי של החברה-מיצובישי
יכול להיות שבטיפול הספציפי הזה הפער יהיה קטן בין מיצובישי למוסך רגיל[סיבה: חלק גדול מהעלות של החלפת שמן גיר היא השמן עצמו שכל גלון של 4 ליטר עולה בערך 450 שקל ואחד לא מספיק ולכן מוסכניק צריך לקנות 2 גלונים
החברה עצמה קונה אותם בכמויות היא מקבל הנחה ובנוסף הם לא נתקעים עם השמן שנשאר בגלון השני כי הם משתמשים בשמנים האלו כל הזמן ככה שהם משתמשים בשמן שנותר ממך ללקוח הבא שיבוא היום או מחר, זה רק תאוריה אבל הייתי בודק]