בקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה
-
-
שלום לכולם
יש לי קאמרי 2013 , הסוללה תקולה [ מאתמול - בדקתי במוסך בירושלים ] הוא הציע לי סוללה מפירוק של שנתונים 2012 - 2014 במחיר 8500 , לטענתו סוללה של קאמרי 2019 ואילך [ שדי הוכיחו את עצמם ] לא מתאימות מאידך דיברתי עם יחיא חשמל מטייבה שהוא נחשב מבין בתחום והוא הציע לי סוללה משנת 2022 עם 40 אלף ק"מ במחיר 7000 , אמרתי לו שמוסך בירושלים אמר לי שזה לא מתאים והוא אמר לי שכל יום הוא עושה החלפות כאלו , שניהם נותנים אחריות לשנה , איך אפשר לברר מה נכון ומה עדיף , תודה מראש לכל העונים@oriya כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
והוא הציע לי סוללה משנת 2022
נראה לי מר אמר הכי ומר אמר הכי ולא פליגי
הראשון התכוון שהסוללות החדשות של הרכבים שיוצרו מ2019 לא מתאימות לרכב 2013, וזה נכון, והגיוני.
והשני מציע לך סוללה המתאימה לרכב הישן, אבל יוצרה ב2022
-
לי נראה שהסוללות החדשות לא מתאימות וכמו שידוע שהסוללות החדשות הם ליטיום ובנויות שונה אלא שהערבי מטייבה יודע להתאים אותם , אולי יש לו מתאמים ואולי הוא יודע להעביר את התאים לסוללה הישנה וכדו’
בכל אופן אני הייתי הולך על הישמעלי, ואל אף שבדרך כלל אני ממש נגד תיקון אצליהם, הנ"ל הוכיח את עצמו והיה כבר כמה וכמה הודעת בפורום במהלך הזמן שאני פה על כאלה שהעידו מכלי ראשון שעשו אצלו וכבר כמה שנים מרוצים
ואם הוא יודע להתאים את הסוללות החדשות אדרבה.
עוד אפשר לומר שהישמעלי גם נותן לך סוללה משנת 2013 אבל מספר לך שהיא 2022 עם 40 ק"מ כי זה נשמע משכנע .
בכל אופן הוא הוכיח את עצמו יותר מכולם אבל המחיר עלה קצת , היה כאן דיבורים על איזור ה5 אלפיות -
שלום לכולם
יש לי קאמרי 2013 , הסוללה תקולה [ מאתמול - בדקתי במוסך בירושלים ] הוא הציע לי סוללה מפירוק של שנתונים 2012 - 2014 במחיר 8500 , לטענתו סוללה של קאמרי 2019 ואילך [ שדי הוכיחו את עצמם ] לא מתאימות מאידך דיברתי עם יחיא חשמל מטייבה שהוא נחשב מבין בתחום והוא הציע לי סוללה משנת 2022 עם 40 אלף ק"מ במחיר 7000 , אמרתי לו שמוסך בירושלים אמר לי שזה לא מתאים והוא אמר לי שכל יום הוא עושה החלפות כאלו , שניהם נותנים אחריות לשנה , איך אפשר לברר מה נכון ומה עדיף , תודה מראש לכל העונים -
@oriya כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
והוא הציע לי סוללה משנת 2022
נראה לי מר אמר הכי ומר אמר הכי ולא פליגי
הראשון התכוון שהסוללות החדשות של הרכבים שיוצרו מ2019 לא מתאימות לרכב 2013, וזה נכון, והגיוני.
והשני מציע לך סוללה המתאימה לרכב הישן, אבל יוצרה ב2022
-
לי נראה שהסוללות החדשות לא מתאימות וכמו שידוע שהסוללות החדשות הם ליטיום ובנויות שונה אלא שהערבי מטייבה יודע להתאים אותם , אולי יש לו מתאמים ואולי הוא יודע להעביר את התאים לסוללה הישנה וכדו’
בכל אופן אני הייתי הולך על הישמעלי, ואל אף שבדרך כלל אני ממש נגד תיקון אצליהם, הנ"ל הוכיח את עצמו והיה כבר כמה וכמה הודעת בפורום במהלך הזמן שאני פה על כאלה שהעידו מכלי ראשון שעשו אצלו וכבר כמה שנים מרוצים
ואם הוא יודע להתאים את הסוללות החדשות אדרבה.
עוד אפשר לומר שהישמעלי גם נותן לך סוללה משנת 2013 אבל מספר לך שהיא 2022 עם 40 ק"מ כי זה נשמע משכנע .
בכל אופן הוא הוכיח את עצמו יותר מכולם אבל המחיר עלה קצת , היה כאן דיבורים על איזור ה5 אלפיות@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
הסוללות החדשות הם ליטיום ובנויות שונה
טעות נפוצה, שאפילו @שמואל-קליין נפל בה
בקורולות החדשות לפחות, הסוללה היא לא ליתיום, אלא ניקל מטאל משופרת מאוד. -
@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
בקורולות החדשות לפחות, הסוללה היא לא ליתיום, אלא ניקל מטאל משופרת מאוד.@EBA כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
בקורולות החדשות לפחות, הסוללה היא לא ליתיום, אלא ניקל מטאל משופרת מאוד.לא משנה איזה העיקר שאני ראיתי קורולה 2019 עם כמעט 500K קילומטר על סוללה מקורית
-
@EBA שמואל קליין לא נפל
בסטיישן יש ליתיום ובסדאן לא
ואין מצב לשים ליתיום על רכבים ישנים
אפשר באוריס וכאלו לשים סוללה של קורולה סדאן שהיא לא ליתיום אבל יותר טובה -
@EBA כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
בקורולות החדשות לפחות, הסוללה היא לא ליתיום, אלא ניקל מטאל משופרת מאודאני לא רוצה להכנס בין שני הרים גדולים ובפרט שאני באמת לא עשיתי עדיין מספיק דוקטוראט בעניין אבל אם תכנס למפרט הטכני של טויוטה קאמרי הייבריד ותגלול למכני/ביצועים ואז לסעיף סוללה תראה שכתוב ליתיום יון
כנ"ל מדבקת מידע מטויוטה היבריד
-
@שמואל-קליין כנראה שיש גם וגם, לא תלוי במרכב.
-
@EBA ביררתי את הנושא , הוא אמר לי שהסוללה מרכב שנת 2022 כלומר הסוג החדש , אגב בבדיקה מול ה GPT יצא לי כך :
@oriya כתב בבקשת מידע דחוף לגבי רכישת סוללה:
הוא אמר לי שהסוללה מרכב שנת 2022 כלומר הסוג החדש
לכאורה אם הסוללה לא מתאימה הרכב לא יסע, לא? (אולי לזה התכוונת כשאמרת ‘מחלוקת במציאות’)
תבדוק, אם היחיא הנ’'ל מוכר כאדם שמקיים את אחריותו, מה הבעיה ליסוע אליו?