מעשה ברכב חדש
שתודלק בבנזין במקום בדיזל
-
@Lexus דבר ראשון שישאב, ומהר.
דבר שני, והוא לא בהכרח סותר לדבר הראשון, שיפסיק לנסוע עם זה כי ‘מה, האוטו לא מצייץ’, חראם על אוטו חדש ויפה שככה ילך…
ודבר שלישי, שיגרור למוסך נורמלי שיבדוק אם לא קרה שום נזק.@יראת-שמים כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
דבר שני, והוא לא בהכרח סותר לדבר הראשון, שיפסיק לנסוע עם זה כי ‘מה, האוטו לא מצייץ’, חראם על אוטו חדש ויפה שככה ילך…
ודבר שלישי, שיגרור למוסך נורמלי שיבדוק אם לא קרה שום נזק.זה מה שאמרתי לו
השאלה היא אם למוסך יש מה לבדוק?
(דיברתי עם מוסכניק נייד ואפילו אותי הוא הכניס לדיכאון… הוא המליץ לקחת את זה למוסך החברה שם ודאי יחליפו לו ממיר ועוד כל מיני דברים בעלות …) -
@יראת-שמים כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
ודבר שלישי, שיגרור למוסך נורמלי שיבדוק אם לא קרה שום נזק.זה מה שאמרתי לו
השאלה היא אם למוסך יש מה לבדוק?
(דיברתי עם מוסכניק נייד ואפילו אותי הוא הכניס לדיכאון… הוא המליץ לקחת את זה למוסך החברה שם ודאי יחליפו לו ממיר ועוד כל מיני דברים בעלות …)@Lexus צריך מוסך שבאמת יבדוק, ולא אחד שישמע את הסיפור ויחליף חצי רכב בלי להסתכל… אבל זה מסתמא יהיה סיפור יקר עצם הבדיקה, והניקוי שודאי יבוא אחריה…
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים. -
@Lexus צריך מוסך שבאמת יבדוק, ולא אחד שישמע את הסיפור ויחליף חצי רכב בלי להסתכל… אבל זה מסתמא יהיה סיפור יקר עצם הבדיקה, והניקוי שודאי יבוא אחריה…
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.@יראת-שמים כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
@Lexus צריך מוסך שבאמת יבדוק, ולא אחד שישמע את הסיפור ויחליף חצי רכב בלי להסתכל… אבל זה מסתמא יהיה סיפור יקר עצם הבדיקה, והניקוי שודאי יבוא אחריה…
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.מודיעין עילית
ותודה על התיוגים -
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.מודיעין עילית
ותודה על התיוגים -
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.@יראת-שמים כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.מה יש לו להפסיד במקרה כזה
יש מוניות שמתדלקים באופן קבוע 2 ליטר בנזין על טנק סולר זה מנקה את המערכת
עכשיו ה רכב שלו חדש ובאמת לא בטוח שנוצר בעיה שימלא פול סולר פלוס תוסף לסולר וימשיך ליסוע
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
אם הרכב היה מזייף אז היה מה לחשוש -
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
ואולי ל @הכל-בעזרת-השם או @נייטרון-חפשי או @יצחק-רשטונ פתרונים.מה יש לו להפסיד במקרה כזה
עכשיו ה רכב שלו חדש ובאמת לא בטוח שנוצר בעיה שימלא פול סולר פלוס תוסף לסולר וימשיך ליסוע
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
אם הרכב היה מזייף אז היה מה לחשוש@הכל-בעזרת-השם כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
אם הרכב היה מזייף אז היה מה לחשוששירוקן את מה שיש עכשיו ויתדלק סולר (הוא נסע מאופקים למו"ע על 12L בנזין + 60L סולר)?
ומה אתה מתכוין תוסף -אוריאה? -
שואל בשביל חבר
קיבל כעת את הרכב החדש
בתדלוק הראשון תדלק בטעות 20L בנזין כהרגלו
ומיד אחז את הטעות ותדלק 60L נוספים של דיזל
הצדיק לא חשב שזה יכול ליצור לו בעיה
עריכה:כעת דיברתי איתו
והמעשה המדויק הוא כזה
הוא תדלק 20 ליטר ונסע עם זה נסיעה די רצינית (מרכז - דרום) נשאר לו 12 ליטר ועל זה הוא תדלק עוד 60 ליטר@Lexus
לאבי שליט”א גם היה מקרה כזה,
והוא ניסה להשיג משאבה שתשאב את הבנזין ללא הצלחה,
הוא התקשר למוסכניק שלו, והוא אמר לו, שבנזין במנוע סולר זה לא כזה נורא,
ושרק יעצור בכל תחנת דלק בדרך להוסיף סולר, עדי שהיחס יהיה נמוך יותר,
והכל עבר בשלום,
(אבל זה לא היה כשהרכב היה חדש ממש,
זה היה אחרי שנה פלוס שהוא היה על הכביש.) -
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
אם הרכב היה מזייף אז היה מה לחשוש@הכל-בעזרת-השם כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
מה יש לו להפסיד במקרה כזה
עכשיו ה רכב שלו חדש ובאמת לא בטוח שנוצר בעיה שימלא פול סולר פלוס תוסף לסולר וימשיך לנסוע
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
אם הרכב היה מזייף אז היה מה לחשושכל מילה בסלע!!
הוא לא היחיד שעשה את הטעות הזו אמנם יש מקרים שזה הורס ובדיוק כמו שאמר @הכל-בעזרת-השם אין לו מה להפסיד, אני לא הייתי עושה כלום. מסיים את המיכל וממשיך ליסוע
‘סע לשלום חביבי המפתחות בפנים’ -
שואל בשביל חבר
קיבל כעת את הרכב החדש
בתדלוק הראשון תדלק בטעות 20L בנזין כהרגלו
ומיד אחז את הטעות ותדלק 60L נוספים של דיזל
הצדיק לא חשב שזה יכול ליצור לו בעיה
עריכה:כעת דיברתי איתו
והמעשה המדויק הוא כזה
הוא תדלק 20 ליטר ונסע עם זה נסיעה די רצינית (מרכז - דרום) נשאר לו 12 ליטר ועל זה הוא תדלק עוד 60 ליטר@Lexus מצטרף לתשובות לעיל
אני מכיר גם כן מקרה כזה והרכב השתעל ורעד אבל עבר את זה בשלום (לפני שהוא אחז מה קרה הוא הלך למוסך ושם אמרו לו שצריך להחליף ממיר… (בלי לדעת שהוא שם בנזין)מקרה הפוך כבר זה הרבה יותר בעייתי ואז צריך לעצור מיד, אם מספיקים לפני שהאוטו נכבה מעצמו
-
:
מאיזה עיר היהודי הנ"ל?
בהצלחה ודיי עם ההפחדות
:
אני רוקנתי השבוע למישהו שמילא סולר במקום בנזין (אחרי שבדקתי את המשאבה והמזרקים וחשבתי שזה יכול להיות רק זה ואז הוא סיפר שאשתו תדלקה והוא ישאל אותה…) ויש לי 25 ליטר סולר עם בערך 5 ליטר בנזין, לדעתך מומלץ להשתמש בזה? אולי לדלל יותר ואז להשתמש?
-
@הכל-בעזרת-השם כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
אני רוקנתי השבוע למישהו שמילא סולר במקום בנזין (אחרי שבדקתי את המשאבה והמזרקים וחשבתי שזה יכול להיות רק זה ואז הוא סיפר שאשתו תדלקה והוא ישאל אותה…) ויש לי 25 ליטר סולר עם בערך 5 ליטר בנזין, לדעתך מומלץ להשתמש בזה? אולי לדלל יותר ואז להשתמש?
@נייטרון-חפשי כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
@הכל-בעזרת-השם כתב במעשה ברכב חדש שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
תשתמש חופשי סע לאילת נסיע טובה
-
ודבר שלישי, שיגרור למוסך נורמלי שיבדוק אם לא קרה שום נזק.טוב, לא ידעתי את כל האמור, מתנצל, חוזרני בי מכל מה שכתבתי בעניין זה.
ובכל זאת, למה כך חשבתי? כי בדידי הוה עובדא, וכעין האמור: ‘הוה עובדא ופקע כדא’.
אבא שלי מילא דיזל במקום בנזין ברכב שכירות באירופה , וכשמתי לב לטעות - לקראת סוף המיכל, הוספנו קצת בנזין ויחלנו לטוב. הס"ד הגדולה היתה שזה קרה כחצי שעה לפני שדה התעופה, בדרך חזור, כך שלא נשאר לנו הרבה זמן עם הרכב הזה. למעשה האוטו קיפץ ורקד כל הדרך אל השדה, נכבה כמה פעמים, וגם כשהיה מונע ברוב טובו… הרגשנו בטיול ג’יפים…
לאור זה, חשבתי שבנזין בדיזל זה אותה בעיה, ולכך נזעקתי.וסתם כך, מה ההבדל בין דיזל ברכב בנזין ובין בנזין ברכב דיזל? למה האחד מזיק ורעהו לא?
-
טוב, לא ידעתי את כל האמור, מתנצל, חוזרני בי מכל מה שכתבתי בעניין זה.
ובכל זאת, למה כך חשבתי? כי בדידי הוה עובדא, וכעין האמור: ‘הוה עובדא ופקע כדא’.
אבא שלי מילא דיזל במקום בנזין ברכב שכירות באירופה , וכשמתי לב לטעות - לקראת סוף המיכל, הוספנו קצת בנזין ויחלנו לטוב. הס"ד הגדולה היתה שזה קרה כחצי שעה לפני שדה התעופה, בדרך חזור, כך שלא נשאר לנו הרבה זמן עם הרכב הזה. למעשה האוטו קיפץ ורקד כל הדרך אל השדה, נכבה כמה פעמים, וגם כשהיה מונע ברוב טובו… הרגשנו בטיול ג’יפים…
לאור זה, חשבתי שבנזין בדיזל זה אותה בעיה, ולכך נזעקתי.וסתם כך, מה ההבדל בין דיזל ברכב בנזין ובין בנזין ברכב דיזל? למה האחד מזיק ורעהו לא?
@יראת-שמים כתב במעשה ברכב חדש
שתודלק בבנזין במקום בדיזל
:
למה האחד מזיק ורעהו לא?
זה לא בריא לשום רכב
אבל סולר הוא לא מזוקק כמו בנזין