אפליקציה למוזיקה
-
לאור כל הדברים האמורים כאן נמצא שאין כ"כ פתרון לבעיה
השאלה אם יש עוד אפליקציות אחרות למוזיקה (עדיף בעברית) ששם התוכן מסודר לפי תיקיה -
השאלה אם יש עוד אפליקציות אחרות למוזיקה (עדיף בעברית) ששם התוכן מסודר לפי תיקיה -
@יעקבי כתב באפליקציה למוזיקה:
השאלה אם יש עוד אפליקציות אחרות למוזיקה (עדיף בעברית) ששם התוכן מסודר לפי תיקיהניסית להעתיק לאונקי דרך המולטימדיה עצמה?
-
@מאיר מה הכוונה?
להעתיק מוזיקה למולטימדיה עצמה?
המוזיקה שבמולטימדיה ודאי עובדת, אבל יש לי אונקי עם שירים ואותו הוא לא קולט
לא הבנתי מה אתה מתכוון?@יעקבי כתב באפליקציה למוזיקה:
אבל יש לי אונקי עם שירים ואותו הוא לא קולט
לא הבנתי מה אתה מתכוון?המולטימדיה לא קולטת את החומרה או שאפליקצית המוזיקה לא מזהה את השירים? כלומר: האם אתה כן רואה את הקבצים בתיקיות (סייר קבצים). במידה והמולטימדיה מזהה את החומרה והקבצים ניראים בסייר הקבצים - עשה כך: דרך המולטימדיה בלבד, תעתיק את הקבצים שוב פעם לכרטיס ותעדכן אם אפליקציית המוזיקה מזהה את השירים. בהצלחה.
-
@יעקבי כתב באפליקציה למוזיקה:
אבל יש לי אונקי עם שירים ואותו הוא לא קולט
לא הבנתי מה אתה מתכוון?המולטימדיה לא קולטת את החומרה או שאפליקצית המוזיקה לא מזהה את השירים? כלומר: האם אתה כן רואה את הקבצים בתיקיות (סייר קבצים). במידה והמולטימדיה מזהה את החומרה והקבצים ניראים בסייר הקבצים - עשה כך: דרך המולטימדיה בלבד, תעתיק את הקבצים שוב פעם לכרטיס ותעדכן אם אפליקציית המוזיקה מזהה את השירים. בהצלחה.
-
@מאיר כתב באפליקציה למוזיקה:
כך: דרך המולטימדיה בלבד, תעתיק את הקבצים שוב פעם לכרטיס ותעדכן אם אפליקציית המוזיקה מזהה את השירים. בהצלחה
מה הסברא בזה? ידוע לך שזה עובד?
@YOLEVI כתב באפליקציה למוזיקה:
כך: דרך המולטימדיה בלבד, תעתיק את הקבצים שוב פעם לכרטיס ותעדכן אם אפליקציית המוזיקה מזהה את השירים. בהצלחה
אצלי עבד בפולסר. לשאלתך מה ההיגיון: אין היגיון… מה ההיגיון שהוא לא קלט את הקבצים?
-
@YOLEVI כתב באפליקציה למוזיקה:
אצלי עבד בפולסר. לשאלתך מה ההיגיון: אין היגיון… מה ההיגיון שהוא לא קלט את הקבצים?