יש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?
-
@סים-שלום
אחרי שאתם מטפלים שם
יש לי רופא מנתח פלסטיק מאוד זול גם מאותו הכפר..... ,אם זה קבוצה בטח יהיה מחיר טוב , המחיר לא לדאוג הוא גם מהכפר
אתם נורמלים !! תתארגנו על יהוווודי ותפרנסו זה מיזה, משהוא ראה סרטונים מה עשו לנו !!!!!!! -
@דוד-המומחה כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
אתם נורמלים !! תתארגנו על יהוווודי ותפרנסו זה מיזה,
צודק 1000 %
-
תתארגנו על יהוווודי ותפרנסו זה מיזה
אתה יכול לטעון וזה לגיטמי לגמרי שאחרי מה שעשו לנו אנחנו צריכים להעניש אותם גם על חשבונינו.
אבל יש גם צד נוסף, אתה לא רק מפרס אותם אלא גם אותך בזה שאתה חוסך 2 שליש במחיר.גם כשאתה הולך לסופר/מוסך ועוד ועוד הרבה סיכויים יש שתוך כדי אתה מפרנס עובד ערבי...
-
-
@aiib כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
תתארגנו על יהוווודי ותפרנסו זה מיזה
אתה יכול לטעון וזה לגיטמי לגמרי שאחרי מה שעשו לנו אנחנו צריכים להעניש אותם גם על חשבונינו.
אבל יש גם צד נוסף, אתה לא רק מפרס אותם אלא גם אותך בזה שאתה חוסך 2 שליש במחיר.הקב״ה שהביא לך כסף לתקן את הרכב, יביא לך כסף לתקן גם אצל יהודים.
״מזונותיו של אדם קצובין לו״ , לא סכום כסף שאתה צריך לפחד עליו, אלא מה תעשה בכסף , גם אם זה יעלה יותר יקר.זה ללא קשר, לנידון ההלכתי האם בכלל מותר לפרנס סתם ערבי כשיש יהודי אותו בעל מלאכה רק יקר,
או האם בזה שאתה נכנס לתקן, אתה לא גורם שיגנבו לאחיך חלקים מהרכבנ.ב. יש לי מכר שמתחילת המלחמה מחכה לחלק מסויים ברכב, כי ״אין להשיג״ , - לא גונבים כמעט.
-
אני לא מבין
אותם ערבים שעובדים שם
עובדים במוסכים אצלנו
תראה לי יהודי שמלכלך את הידים העדינות שלו בגריז ופיחהמחירים הינם שליש!!
החלפתי פעם טיימינג ב400 ש"ח שפה רצו 1200 וצפונהאין מה לעשות
זה השוק
תגיד לי 100 - 200 שח אני ישקיע בכיף
אבל הבדל כזה???
סורי........ -
@ביתשמשניק כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
תראה לי יהודי שמלכלך את הידים העדינות שלו בגריז ופיח
אני מטפל ברכב שלי אצל אחד כזה,
הוא 30 שנה בתחום, יותר מקצועי ומומחה מ300 ערבים,
כשהוא אומר לך על חלק שהוא בעייתי, הוא בעייתי, וגם אם אומר לך על שמאל שהוא ימין- ברכבים, תשמע לו .לא ראיתי שהוא יקר יותר ממקומות אחרים, (כמובן שמהכפר כן)
אבל הוא יהודי,
והוא אח שלי,
והוא מעשר את הכסף שלו לצדקה..
ולא לחמאס. -
אתם נורמלים !! תתארגנו על יהוווודי ותפרנסו זה מיזה, משהוא ראה סרטונים מה עשו לנו !!!!!!!
דברים כדורבנות, גם קיבלת לייק ממני.
אבל!
לשיטתך, אל תקנה ברמי לוי, אלי אקספרס, וכל האתרים מסין כולל חולצות אקסוס ופורור וחליפות וכו' וכו' אשר מפרנסים את סין מציר הרשע עם איראן....אל תקנה תוצרת טורקיה, ותברר כל חברה אם היא לא מעסיקה ערבים שאתה מפרנס אותם....
ואם אתה עושה כן, אשריך וטוב לך ולנו!!
נ.ב. הדברים נכתבו בכינות תהומית! ללא קשר לציניות כו''כ!!