רכב נוח עד 25k
-
@ישראל-בר בתקציב שלך עם קילומטרז באזור ה150 K אתה תמצא מהדור הישן יותר שזה רכב מומלץ מכל הבחינות מהיכרות אישית, לטעמי המנוע 2000 חזק ממש ולא צריך יותר מזה
מהדור הבא של הרכב זה היחיד שתצליח להכניס בתקציב כרגע
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vce7roa1?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=8&pagination=1 -
@ישראל-בר בתקציב שלך עם קילומטרז באזור ה150 K אתה תמצא מהדור הישן יותר שזה רכב מומלץ מכל הבחינות מהיכרות אישית, לטעמי המנוע 2000 חזק ממש ולא צריך יותר מזה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vce7roa1?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=8&pagination=1@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vce7roa1?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=8&pagination=1חחח
שמתי עין על הרכב הזה לפני כמה ימים,
אבל הפחיד אותי שזה היה השכרה. -
@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/vce7roa1?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=8&pagination=1חחח
שמתי עין על הרכב הזה לפני כמה ימים,
אבל הפחיד אותי שזה היה השכרה. -
@צילפינגים כתב ברכב נוח עד 25k:
תשאיר אותם ביד 2 אין למה להכנס לבור הזה
טוב אז ככה,
ירדתי מהאיפלה בגלל הצריכת דלק המופרזת שלו, וגם מסובך להתקין מערכת גפ"מ.
(הזרקה ישירה)
לגבי המאליבו למה אתה כ"כ נגד? אני מדבר על מנוע 1.5T שמעתי שכל הבעיה שלו זה LSPI ואם מדובר ברכב שמטופל בשמן טוב, אז אין בעיה. או למצוא רכב שהוחלף לו מנוע.
ולגבי הטיפו, חוץ מזה שהוא “עגלה” יש לו עוד בעיות?@ישראל-בר כתב ברכב נוח עד 25k:
ולגבי הטיפו, חוץ מזה שהוא “עגלה” יש לו עוד בעיות?
קודם כל אתה צריך להבין איזה רכב אתה מחפש כי בין הפיאט טיפו לשברולט אימפאלה יש פער ענק
-
@ישראל-בר כתב ברכב נוח עד 25k:
סובארו B4 2015
רק מ2015
ניסאן מקסימה 2015
אמין מאוד שותה די הרבה זה מנוע 3.5 עדיף כמו שציינו קודמי את הסנטרה או אלטימה בעדיפות לסנטרה מבחינת דלק מבחינת אמינות אין מה לדאוג מידי הגיר לא עולה יקר… וגם לא מת מהר
שברולט אימפלה 2013
שברולט מאליבו 2016
פיאט טיפו 2017תשאיר אותם ביד 2 אין למה להכנס לבור הזה
לקסוס ct 2011
רכב מעולה מקביל לאוריס האצ’בק אבל שנתונים נמוכים בגלל שזה לקסוס מותג “יוקרה”
פיאט טיפו 2017
פיאט טיפו אולי לא מהנה לנהיגה (רובוטית)
אבל היא נחשבת אמינה
ונחשבת תמורה נחמדה למחיר -
פיאט טיפו 2017
פיאט טיפו אולי לא מהנה לנהיגה (רובוטית)
אבל היא נחשבת אמינה
ונחשבת תמורה נחמדה למחיר -
@תלת-גוונא כתב ברכב נוח עד 25k:
חשבת על אקורד?
בכללי לא מת על הונדה, (אל תשאל אותי למה)
וחוץ מזה במחיר הזה הדגמים מיושנים מדי. -
@תלת-גוונא כתב ברכב נוח עד 25k:
חשבת על אקורד?
בכללי לא מת על הונדה, (אל תשאל אותי למה)
וחוץ מזה במחיר הזה הדגמים מיושנים מדי. -
וחוץ מזה במחיר הזה הדגמים מיושנים מדי.
@תלת-גוונא
אבל ק"מ בשמיים -
@תלת-גוונא
אבל ק"מ בשמיים -
@ישראל-בר השכרה אל תיקח בלי קשר לסוג הרכב
הצריכת דלק של המנוע 2000 באזור ה9/10 בעיר ו11/12 מחוץ לעיר@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
השכרה אל תיקח בלי קשר לסוג הרכב
@ישראל-בר אני מסכים עם הפחד מחברות השכרה אבל חולק על הרעיון…
אני היה לי פורד פיאסטה 2011 עם ** 275 אק"מ** ויד 5 והיה השכרה ובשנתיים כמעט שהיה אצלי לא היה שום תקלה ובנוסף לא לקח גרם שמן ומים מנוע נקי לגמרי!
ואח"כ היה לי גם שנה הונדה סיוויק סטיישן עם 240 אק"מ יד 4 וכמובן השכרה וגם לא הוספתי אפילו כפית שמן שנה שלימה!
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה! -
לסיכומו של עניין הייתי אומר או B4
או אלטימה -
לסיכומו של עניין הייתי אומר או B4
או אלטימה -
אני היה לי פורד פיאסטה 2011 עם ** 275 אק"מ** ויד 5 והיה השכרה ובשנתיים כמעט שהיה אצלי לא היה שום תקלה ובנוסף לא לקח גרם שמן ומים מנוע נקי לגמרי!
ואח"כ היה לי גם שנה הונדה סיוויק סטיישן עם 240 אק"מ יד 4 וכמובן השכרה וגם לא הוספתי אפילו כפית שמן שנה שלימה!
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה!@צילפינגים אני נוהג המון על רכבים של חברה גדולה
והרכבים קרועים ממש
ואני תמיד אומר לעצמי מי האומלל שיקנה את הרכב היפה והמלוקק במגרש
ויהיה בטוח שעשה את עסקת חייו -
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה!@צילפינגים כתב ברכב נוח עד 25k:
ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם
הרץ דורשים שנתיים רישיון ו21כך אני זכרתי, ו @רב-קו תיקן שכיום זה שנה
קל אוטו בעבר דרשו שנה, ופריזבי היום (קל אוטו לשעבר) מסתפקים בחצי שנה רישיון בלבד.באחד הפעמים שהוצאתי סנטרה מפריזבי , היא היתה עם 50,000 ק"מ, דפיקות בגיר, משיכות הילוך מוגזמות, תגובה איטית מאד של דוושת הדלק, ובלי סוף בעיות, הקש ששבר את גב הגמל היה ברקסים שהשמיעו רעש שככל שחלפו הימים התגבר… והחליפו לי אותה ל…סנטרה אחרת…
-
ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם
הרץ דורשים שנתיים רישיון ו21כך אני זכרתי, ו @רב-קו תיקן שכיום זה שנה
קל אוטו בעבר דרשו שנה, ופריזבי היום (קל אוטו לשעבר) מסתפקים בחצי שנה רישיון בלבד.באחד הפעמים שהוצאתי סנטרה מפריזבי , היא היתה עם 50,000 ק"מ, דפיקות בגיר, משיכות הילוך מוגזמות, תגובה איטית מאד של דוושת הדלק, ובלי סוף בעיות, הקש ששבר את גב הגמל היה ברקסים שהשמיעו רעש שככל שחלפו הימים התגבר… והחליפו לי אותה ל…סנטרה אחרת…
-
@שמואל-קליין כתב ברכב נוח עד 25k:
או אלטימה
יש שנים מומלצות?
הכל מומלץ כמה שיותר חדש יותר טוב