יעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!
-
@נהוראי @נהג-מתחיל שניהם לכאורה מציאה, רק לתשומת לב:
הג’אז היה בבעלות חברה
האינסייט היה ליסינג
הייתי הולך על האינסייט@תלת-גוונא
תכלס’ האינסייט קילמוטרא’ז יותר נמוך, אבל שים לב שהוא דהוי לגמרי במכסה מנוע…
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק… רק בשביל לראות אוטו שאולי בכלל דולק לו איזה נורה וההוא לא טרח לספר… (כמו שקרה לי השבוע עם רכב אחר…) -
@תלת-גוונא
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק… רק בשביל לראות אוטו שאולי בכלל דולק לו איזה נורה וההוא לא טרח לספר… (כמו שקרה לי השבוע עם רכב אחר…)@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק…
אתה צריך למצוא מכונאי באזור שאתה סומך עליו (תוכל לברר פה) ותשלח אותו אליו לפני שאתה מגיע
-
@תלת-גוונא
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק… רק בשביל לראות אוטו שאולי בכלל דולק לו איזה נורה וההוא לא טרח לספר… (כמו שקרה לי השבוע עם רכב אחר…)@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
אבל שים לב שהוא דהוי לגמרי במכסה מנוע…
גם הגג דהוי, הצבע של הונדה כנראה לא משהו…
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק… רק בשביל לראות אוטו שאולי בכלל דולק לו איזה נורה וההוא לא טרח לספר… (כמו שקרה לי השבוע עם רכב אחר…)
תבקש שישלח לך עוד תמונות כולל הקילומטראז’ ואז תראה נורות…
-
@תלת-גוונא
וחוצ מזה שאין לי מושג איך אני מגיע עכשיו למגדל העמק… רק בשביל לראות אוטו שאולי בכלל דולק לו איזה נורה וההוא לא טרח לספר… (כמו שקרה לי השבוע עם רכב אחר…)@נהג-מתחיל יש לך שיקולים לכאן ולכאן מצד אחד ק"מ של האינסייט נמוך יותר מצד שני השנתון של הגא’ז גבוה יותר ולאינסייט יש תוספות.
הייתי מציע שאם שניהם רלוונטי אז תראה מי יותר גמיש במחיר ותחליט -
@נהג-מתחיל יש לך שיקולים לכאן ולכאן מצד אחד ק"מ של האינסייט נמוך יותר מצד שני השנתון של הגא’ז גבוה יותר ולאינסייט יש תוספות.
הייתי מציע שאם שניהם רלוונטי אז תראה מי יותר גמיש במחיר ותחליט@נהוראי כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
@נהג-מתחיל יש לך שיקולים לכאן ולכאן מצד אחד ק"מ של האינסייט נמוך יותר מצד שני השנתון של הגא’ז גבוה יותר ולאינסייט יש תוספות.
הייתי מציע שאם שניהם רלוונטי אז תראה מי יותר גמיש במחיר ותחליטבלי שום ספק, האינסייט
רכב מבוקש יותר (במגזר) -
@תלת-גוונא
דהוי במכסה מנוע יכול להצביע לפעמים על התחממות מנוע
-
@יראת-שמים כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
@נהג-מתחיל ממה שאני יודע זה אותו מנוע שיש בSX4 שגם אתה הזכרת אותו לשמצה. (מנוע 1.5 ליטר, בנזין).
SX4 זה מנוע 1.6
-
@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
@יוני כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!:
הגג שלו דהוי באותה מידה
מה שמעיד על דהיה מהשמש -
@נהג-מתחיל אם אתה מחפש מציאה לענ"ד 2 המודעות האלו יענו על הדרישות שלך ולדעתי תוכל למכור גם ביותר יקר אח"כ, אומנם זה טיפה חורג מהתקציב שלך אבל לשיקולך האישי ואולי תצליח גם להוריד בכמה שקלים ומזל"ט.
בהצלחה!
(שים לב ששניהם פורסמו היום ולענ"ד הם לא ישארו הרבה זמן)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/jor6x2am
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/zxydnskm@נהוראי אתה לא חושב שההונדה ג’אז עם קמ"ש גבוה יחסית להונדה ג’אז?
כמה מהם מחזיקים עד 300? -
@נהוראי אתה לא חושב שההונדה ג’אז עם קמ"ש גבוה יחסית להונדה ג’אז?
כמה מהם מחזיקים עד 300? -
יש למישהו להמליץ על מכונאי שבודק רכב במגדל העמק?
ואגב, מישהו יודע כמה יעלה לצבוע את האינסייט? -
K Klonimoos פיצל נושא זה