יעוץ ברכישת רכב, תודה לעונים!!
-
@יראת-שמים
תודה על כל התגובה המפורטת, עזרה אמיתית!
אגב, ההונדה שלפני ההיברידי אפי’ שנתונים 2007 וכדו’?ולגבי הספויילר:
אתה תותח, אבל, אני מתכוון למי שממשיך הלאה על כביש 1 לכניסה למעלה שאז אין לו את הכיכר אלא יש לו כביש ראשי ארוך עד הפניה שמאלה למעלה [לכיון רחוב בן טוב מי שמכיר…] ובכנות, אתה יודע לעצבן
[אגב, למה אני לא מצליח לעשות ספויילר, כותבים במקום שכתוב ‘ספויילר’?]
ויש מצב שהתכוונתי ל40 קמ"ש ולא ל60 פשוט כבר הרבה זמן לא יצא לי לנהוג שם ביום יום…
אגב, לצערי אין לי רשיון לידני, אולי באמת כדאי לפתוח על זה אשכול יום אחד כמה כדאי להשקיע בלהמיר…@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
אגב, לצערי אין לי רשיון לידני, אולי באמת כדאי לפתוח על זה אשכול יום אחד כמה כדאי להשקיע בלהמיר…
אין צורך. תקרא כאן. בהצלחה!
-
@יראת-שמים
אתה תותח, אבל, אני מתכוון למי שממשיך הלאה על כביש 1 לכניסה למעלה שאז אין לו את הכיכר אלא יש לו כביש ראשי ארוך עד הפניה שמאלה למעלה [לכיון רחוב בן טוב מי שמכיר…] ובכנות, אתה יודע לעצבן
ויש מצב שהתכוונתי ל40 קמ"ש ולא ל60 פשוט כבר הרבה זמן לא יצא לי לנהוג שם ביום יום…
אגב, לצערי אין לי רשיון לידני, אולי באמת כדאי לפתוח על זה אשכול יום אחד כמה כדאי להשקיע בלהמיר…@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
ספויילר||
אם זה ככה זה עושה ספויילר
הרעיון הוא שצריך לרדת עוד שורה
||ככה זה לא עושה כי לא ירדתי שורה -
@יראת-שמים
כן, וכדברי ידידי היקר @יוני . ועיין במדריך המצויין של ידידי @לך-תדע התותח, ותרווה נחת.
-
@יראת-שמים
אגב, ההונדה שלפני ההיברידי אפי’ שנתונים 2007 וכדו’?
בעיקרון כן, זה נחשב מאד אמין, ורכב יחסית נח, ודיי מרווח.
רק שכיון שהוא יחסית לאחרים יותר ישן אני לא ממש יודע מה רמת השוק שלו, ושוב הכל תלוי במציאה.הרעיון הוא שככל שתמצא רכב עם נתונים טובים יותר, כך יקל עליך למכור אותו, כי צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שמתוך 10 מיליון אנשים במדינה יש עוד כמה אנשים שמחפשים את הדגם הספיציפי שאתה מחזיק, וככל שהנתונים של הרכב שלך יקרצו להם יותר, יקל עליך למכור אותו. וכן, זה תקף גם לרכבים ישנים יותר.
אני מתכוון למי שממשיך הלאה על כביש 1 לכניסה למעלה שאז אין לו את הכיכר אלא יש לו כביש ראשי ארוך עד הפניה שמאלה למעלה
אתה מתכוון להמשיך על כביש 1 עד הפניה לכביש 21? או כביש 21 עד הכיכר?
בראשון הגיוני לנסוע גם יותר מ60, ואין סיבה שרכב תקין לא יצליח לעשות את זה.
בשני… לא יותר, ואולי עדיף פחות…אגב, לצערי אין לי רשיון לידני, אולי באמת כדאי לפתוח על זה אשכול יום אחד כמה כדאי להשקיע בלהמיר…
כדאי מאד! יפתח בפניך הרבה אפשרויות לרכבים מצוינים במחירים נמוכים משמעותית.
-
@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
אגב, ההונדה שלפני ההיברידי אפי’ שנתונים 2007 וכדו’?
בעיקרון כן, זה נחשב מאד אמין, ורכב יחסית נח, ודיי מרווח.
רק שכיון שהוא יחסית לאחרים יותר ישן אני לא ממש יודע מה רמת השוק שלו, ושוב הכל תלוי במציאה.הרעיון הוא שככל שתמצא רכב עם נתונים טובים יותר, כך יקל עליך למכור אותו, כי צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שמתוך 10 מיליון אנשים במדינה יש עוד כמה אנשים שמחפשים את הדגם הספיציפי שאתה מחזיק, וככל שהנתונים של הרכב שלך יקרצו להם יותר, יקל עליך למכור אותו. וכן, זה תקף גם לרכבים ישנים יותר.
אני מתכוון למי שממשיך הלאה על כביש 1 לכניסה למעלה שאז אין לו את הכיכר אלא יש לו כביש ראשי ארוך עד הפניה שמאלה למעלה
אתה מתכוון להמשיך על כביש 1 עד הפניה לכביש 21? או כביש 21 עד הכיכר?
בראשון הגיוני לנסוע גם יותר מ60, ואין סיבה שרכב תקין לא יצליח לעשות את זה.
בשני… לא יותר, ואולי עדיף פחות…אגב, לצערי אין לי רשיון לידני, אולי באמת כדאי לפתוח על זה אשכול יום אחד כמה כדאי להשקיע בלהמיר…
כדאי מאד! יפתח בפניך הרבה אפשרויות לרכבים מצוינים במחירים נמוכים משמעותית.
@יראת-שמים
כמובן שאני מתכוון על כביש 1 עד הפניה לכביש 21
וה’ ירחם מי שטס על 60 על כביש 21 עד הכיכר… -
@יראת-שמים
כמובן שאני מתכוון על כביש 1 עד הפניה לכביש 21
וה’ ירחם מי שטס על 60 על כביש 21 עד הכיכר…@נהג-מתחיל כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
וה’ ירחם מי שטס על 60 על כביש 21 עד הכיכר…
הייתי אומר מי שמצליח…(בפרט עכשיו)
-
טוב אז אני מתחיל תודה לכל המסייעים
מה אתם אומרים על זה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/trmpdw7oוזה?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/yr911n2xמבחינת שוק?
נדמה לי שמבחינה חסכונית הג’אז יהיה יותר חסכוני -
מה אתם אומרים על זה
נדמה לי שמבחינה חסכונית הג’אז יהיה יותר חסכוני -
מה אתם אומרים על זה
נדמה לי שמבחינה חסכונית הג’אז יהיה יותר חסכוני@נהג-מתחיל
קח עצה טובה ליד 2,
ממני, אחד שבדיוק כמוך חיפש רכב סחיר לכמה חודשים שיהיה אפשר אפילו להרוויח עליו כמה שקלים.
לאחר שיטוטים רבים ביד 2,
הגעתי למסקנה שהשוק יודע הכי טוב איזה רכב נחשב מציאה ואיזה לא, במיוחד לאחד כמוך שלא קריטי לו האיכות האמיתית של הרכב אלא השוק שלו.
ולכן, בשלב הראשון אתה צריך לסנן את כל המודעות שפורסמו לפני יותר משבוע, כי הם בטוח לא מציאות.
איך עושים את זה?
מישהו אמר לי שיש כזה תוסף, בכל אופן אני לא מצאתי.
אני עשיתי את זה ע"י סימון כל המודעות הקיימות בקטגוריה בה אני מחפש בלב אדום שמסמל את רשימת המודעות השמורות,
וכך, בפעם הבאה שאתה נכנס לאתר אתה מזהה תוך דקה וחצי את כל המודעות החדשות מאז הפעם האחרונה שפתחת את הקטגוריה, שהם בעצם כל המודעות שעדיין בלי לב אדום.
ככה תעשה שבוע, ותקלוט מה זה מציאות
תראה מודעות שעולות ותוך יום נעלמות, ותבין שהמודעה הבאה תהיה שלך
בהצלחה!! -
@נהג-מתחיל
קח עצה טובה ליד 2,
ממני, אחד שבדיוק כמוך חיפש רכב סחיר לכמה חודשים שיהיה אפשר אפילו להרוויח עליו כמה שקלים.
לאחר שיטוטים רבים ביד 2,
הגעתי למסקנה שהשוק יודע הכי טוב איזה רכב נחשב מציאה ואיזה לא, במיוחד לאחד כמוך שלא קריטי לו האיכות האמיתית של הרכב אלא השוק שלו.
ולכן, בשלב הראשון אתה צריך לסנן את כל המודעות שפורסמו לפני יותר משבוע, כי הם בטוח לא מציאות.
איך עושים את זה?
אני עשיתי את זה ע"י סימון כל המודעות הקיימות בקטגוריה בה אני מחפש בלב אדום שמסמל את רשימת המודעות השמורות,
וכך, בפעם הבאה שאתה נכנס לאתר אתה מזהה תוך דקה וחצי את כל המודעות החדשות מאז הפעם האחרונה שפתחת את הקטגוריה, שהם בעצם כל המודעות שעדיין בלי לב אדום.
בהצלחה!!@נהג-תפרן כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
@נהג-מתחיל
קח עצה טובה ליד 2,
לאחר שיטוטים רבים ביד 2,
איך עושים את זה?
מישהו אמר לי שיש כזה תוסף, בכל אופן אני לא מצאתי. -
מה אתם אומרים על זה
נדמה לי שמבחינה חסכונית הג’אז יהיה יותר חסכוני@נהג-מתחיל לגבי הסיוויק- המחיר קצת יקר. ורצית חסכוני, לא?
ולגבי הג’אז - אתה יכול לעלות קצת בשנתון לכיוון 08-9 ולמצוא בטווח מחיר הזה
2006 יהיה קשה למכור אח’'כ במחיר כזה. -
@נהג-מתחיל לדעתי בהתחשב בכך שאתה מחפש רכב לכמה חודשים, כדאי להוריד את הדרישה לחיסכון בדלק
זה יבוא על חשבון משהו אחר ומשמעותי יותר
כל תיקון קטן יהיה יקר יותר מהחיסכון בדלק -
@נהג-מתחיל
הצעה שלי - קורולה שנתון 2007 די קולע לכל הרשימה הנ"ל
(לא לקחת 2008)@ez058 כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
@נהג-מתחיל
(לא לקחת 2008)תכלס’ אני מבין שמ2027 [עוד שנה וחצי] האוטו הזה צריך כל חצי שנה טסט, כך שאני לא מבין כמה השוק שלו יכול להיות מוצלח,
כי אני לדוגמא אם הייתי מחפש רכב להשתמש בו ולא רק לכמה חודשים לא הייתי נוגע במה שעוד שנה וחצי צריך טסט כל הזמן.
לא? -
@ez058 כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
@נהג-מתחיל
(לא לקחת 2008)תכלס’ אני מבין שמ2027 [עוד שנה וחצי] האוטו הזה צריך כל חצי שנה טסט, כך שאני לא מבין כמה השוק שלו יכול להיות מוצלח,
כי אני לדוגמא אם הייתי מחפש רכב להשתמש בו ולא רק לכמה חודשים לא הייתי נוגע במה שעוד שנה וחצי צריך טסט כל הזמן.
לא?יש אמת בדבריך
מאידך גיסא שנה וחצי זה עוד המון זמן, כך שנראה לי שגם מי שיקנה אותה ממך או שימכור אותה בהגיע העת או שיבצע שני טסטים עד שימאס לו… (האגרת רישיוי היא אחת לשנה ורק הטסט פעמיים)
לא יודע להגיד אם זה ישפיע על הביקוש, כי תכל’ס אין כ"כ הבדל בין עכשיו לעוד שלושה ארבעה חודשים.
לשיקולך… -
@נהג-מתחיל
קח עצה טובה ליד 2,
לאחר שיטוטים רבים ביד 2,
איך עושים את זה?
בהצלחה!! -
העצה שלך תקפה גם לגבי רכב כמו גרנדיס או שבגלל שיש לו ביקוש נמוך הגיוני גם חודש?
@נהג-חדש
אם התכנית שלך למכור אחרי תקופה בקלות,
שים את זה בראש סדר העדיפויות שלך ותימנע מרכבים לא פופולריים.
זכור שהמשמעות העיקרית לאיכות רכב היא ביחס לטווח הרחוק,
בטווח של כמה חודשים אין לך מה לפחד שיקרה משהו אם בשעת הקנייה הכל תקין.
לכן אני חוזר על עצתי, תקשיב למה שהשוק בעצמו אומר.
חוץ מזה, שהביקוש בשוק בד"כ משקף דברים אמיתיים -
יש אמת בדבריך
מאידך גיסא שנה וחצי זה עוד המון זמן, כך שנראה לי שגם מי שיקנה אותה ממך או שימכור אותה בהגיע העת או שיבצע שני טסטים עד שימאס לו… (האגרת רישיוי היא אחת לשנה ורק הטסט פעמיים)
לא יודע להגיד אם זה ישפיע על הביקוש, כי תכל’ס אין כ"כ הבדל בין עכשיו לעוד שלושה ארבעה חודשים.
לשיקולך… -
@ez058 כתב ביעוץ ברכישת רכב, תודה לכל מי שמוכן עדיין לענות!!:
(האגרת רישוי היא אחת לשנה ורק הטסט פעמיים)
אם אני לא טועה האגרה מתחלקת לשנים חצי לפני כל טסט