נזילת מים
-
@נייטרון-חפשי האם זה שהיה רעש של לחץ אוויר שמשתחרר(אחרי שכיביתי את האוטו), שבתחילה חשבתי שזה בכלל פנצר ואחרי זה הבנתי שזה קשור לנזילה ומיד שפתחתי את המיכל נוזל קירור(בזהירות) הרעש פסק. זהיכול להצביע על משהו יותר ספציפי?
אז במנוע קר לגמרי (אחרי לילה) לא אמור להיות נזילה
ניסיתי את זה כבר אתמול בבוקר שכבר המנוע היה קר ועדיין הנוזל נשפך.
וכמו שציינתי, המים נשפכים מיד ולא מטפטפים לאט לאט, ואין אפילו דקה שהמים מחזיקים במיכל.האם זה שהיה רעש של לחץ אוויר שמשתחרר(אחרי שכיביתי את האוטו), שבתחילה חשבתי שזה בכלל פנצר ואחרי זה הבנתי שזה קשור לנזילה ומיד שפתחתי את המיכל נוזל קירור(בזהירות) הרעש פסק. זה יכול להצביע על משהו יותר ספציפי?
זה אומר שהמנוע כבר היה ריק ממים כמעט לגמרי והוא גם התחמם מאוד, והקצת מים שהיו במערכת הפכו לאדים ויצאו כמו קיטור דרך החור.
אל תנסה ליסוע ככה, זה כמעט חסר סיכוי וזה סיכון על המנוע (בתקווה שהוא לא ניזוק כבר).מה שאני מציע לבדוק זה למלאות את מיכל המים ומיד לסגור אותו ואז יתכן שהמים יחזיקו זמן רב יותר במיכל
זה יעשה הפוך כי המנוע יחמם את המים ויאדה אותם חלקיתואז לא רק שלא יהיה וואקום אלא יהיה לחץ.
-
@גיל יש לי גרירה אבל ביררתי ואמרו לי שיש לי רק פעם אחת, אז כרגע מעדיף לנסות למצוא בעל מקצוע שמוכן לבא אליי
-
-
@גיל שאלתי אותו על כל תקופת הביטוח וככה אמר לי. מה שכן זה היה נראה קצת שהוא מגמגם או מסתיר את כל האמת, ככה שיש סיכוי…
-
@גיל יש לי גרירה אבל ביררתי ואמרו לי שיש לי רק פעם אחת, אז כרגע מעדיף לנסות למצוא בעל מקצוע שמוכן לבא אליי
-
זה מוגבל לך לפעם אחת?
גרר לא מעלה את המחיר של הפוליסהא. אסור למלא מים קרים על מנוע רותח! תדע לפעם הבאה, השינויים של החום והקור עלולים להרוס את המנוע גם אם זה עוד לא קרה (אני מופתע שאף אחד לא כתב את זה מיד)
ב. הנזילה כפי הנראה מהפלאנג’, @גיל כבר כתב את זה אבל בסרטון זה נראה די בבירור שהוא צדק.ג. ולהבא גם כדי שתדע, כשאתה פותח נושא יש לציין את סוג הרכב (אפילו שקוראים לך שברולט…)
-
@קינג-קומפיוטר אין לי מושג לגבי אותה התקלה
אבל אני ביררתי בזמנו לגבי הביטוח שלי ונאמר לי שפעם בחודש
בכ"א לא שמעתי על ביטוח שזה פעם אחת לכל התקופה… -
@שברולט יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
ולגבי הביטוח, כשעשית את הביטוח שלחו לך למייל את התעודת ביטוח חובה וצד ג’, נכון? תסתכל בתעודת צד ג’ אם רשום האם מוגבל לפעם בשנה (לא הגיוני בעליל). לפעמים זה מופיע בהרחבות למיניהם שאתה יכול למצוא אותם באתר של החברה המבטחת. -
מצאתי את מקור הנזילה ברוך ה’, תיכף אשלח סירטון. מישהו יודע על חנות לחלקים בב"ב שתיהיה פתוחה מחר וזולה? אני פשוט צריך לחזור כבר לישיבה וזה מעכב אותי…
-
-
@שברולט יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
ולגבי הביטוח, כשעשית את הביטוח שלחו לך למייל את התעודת ביטוח חובה וצד ג’, נכון? תסתכל בתעודת צד ג’ אם רשום האם מוגבל לפעם בשנה (לא הגיוני בעליל). לפעמים זה מופיע בהרחבות למיניהם שאתה יכול למצוא אותם באתר של החברה המבטחת. -
@יראת-שמים כתב בנזילת מים:
יש את רולי, המליצו עליו בכמה מקומות בפורום, הוא נייד.
הוא מוכר חלקים? כי לתקן את התקלה עצמה יש מישהו שעוזר לי אני רק צריך לקנות את החלק
-
מצורף הסרטון שרואים בו את התקלה ואת החלק שצריך להחליף, להנאתכם.
אם יש למישהו הארות וטיפים על העניין אשמח לדעת.
אגב עדיין לא מצאתי מישהו שפתוח ויכול למכור לי את החלק.
501f1713-a54e-4994-84d0-3d97001fbaf5-וידאו של WhatsApp 2025-04-30 בשעה 22.45.11_c37d3d80.mp4 -
מצורף הסרטון שרואים בו את התקלה ואת החלק שצריך להחליף, להנאתכם.
אם יש למישהו הארות וטיפים על העניין אשמח לדעת.
אגב עדיין לא מצאתי מישהו שפתוח ויכול למכור לי את החלק.
501f1713-a54e-4994-84d0-3d97001fbaf5-וידאו של WhatsApp 2025-04-30 בשעה 22.45.11_c37d3d80.mp4 -
אגב, שאלה למומחים בפורום ולאלו שהתמחו מהפורום, התקלה הזו יכולה להיות קשורה בזה שאני ממלא מים רגילים ולא נוזל יעודי?
ראיתי נידונים בפורום לגבי הלכתחילה האם צריך להפסיק השימוש במים או שאדרבה, כבר עדיף שלא, השאלה היא האם בדיעבד שכבר קרתה תקלה, א’ האם היא קשורה, ב’ האם כן כדאי להפסיק השימוש במים רגילים (בגדר לא זו אף זו…).