החלפת גלגל מפונצ'ר במהירות
-
עם מפתח רטיטה זה יותר מהר. דרך אגב עזרתי גם לידידים איתו כמה פעמים.
הנה קישור. [דרך אגב יש את זה ל @צילפינגים, מאמין שהוא בהמשך יתן חוות דעת עליה]
מברגה עכשיו זה יקר, אני קניתי באזור 250 עם קופונים וכו’, עכשיו הוא יקר שוה להמתין קצת. יש להם דגם יותר משודרג קניתי את זה לפני כמה שנים, למי שמעוניין שיחפש.א’'א להכניס לו ביט הוא מיועד לאומים.
אז יש מתאמים אם רוצים להרויח גם מברגה כבדה מאוד, וגם מפתח רטיטה
מתאם
או שאפשר להחליף את החלק הוא מתאים אבל לא ב100 אחוז, לשמור על הגריז כשמחליפים, ולא להדק חזק את הברגים שמחליפים הם נהרסים בשניה הכל בעדינות זה לא צריך להיות עד הסוף. [מאמין שפחות יקנו את זה.
החלפת החלקוזה מתאם לג’ק [ראיתי שהעלו לא בדקתי אולי זה יותר זול] מתאם לג’ק
-
@zalmensmok
כן. זה מיועד בעיקר למי שמעצבן אותך ואתה רוצה אחת ולתמיד לסיים את הסיפור. [תכלס אין צורך בזה, אלא א’'כ אתה מחזיק אוטובוס] -
@zalmensmok
כן. זה מיועד בעיקר למי שמעצבן אותך ואתה רוצה אחת ולתמיד לסיים את הסיפור. [תכלס אין צורך בזה, אלא א’'כ אתה מחזיק אוטובוס]@מיוחד למעשה זה לא הפרש ממש גדול במחיר. ומה ההבדל בבטריות בין 588 vf ל 928 vf?
-
@מיוחד למעשה זה לא הפרש ממש גדול במחיר. ומה ההבדל בבטריות בין 588 vf ל 928 vf?
@zalmensmok תעלה קישור דרך כלל זה אמפר
-
@zalmensmok תעלה קישור דרך כלל זה אמפר
@מיוחד
https://a.aliexpress.com/_olEZwiZhttps://a.aliexpress.com/_onha43x
נ.ב. שניהם נשלחים מישראלטעות רק ללא בטריה נשלח מישראל
-
@מיוחד
https://a.aliexpress.com/_olEZwiZhttps://a.aliexpress.com/_onha43x
נ.ב. שניהם נשלחים מישראלטעות רק ללא בטריה נשלח מישראל
@zalmensmok
כנראה זה גם כח וולט. לא בטוח, ככה מסתבר.דרך אגב לקחת שם את המספרים בערבון מוגבל כמו 2800 וכו’ תוריד בערך 2/3.
-
@zalmensmok
כנראה זה גם כח וולט. לא בטוח, ככה מסתבר.דרך אגב לקחת שם את המספרים בערבון מוגבל כמו 2800 וכו’ תוריד בערך 2/3.
@מיוחד ראיתי שם כמה של מקיטה או דיוולט יותר זולים יש צד כלשהו שזה מקורי?
וההמלצה שלך היא רק משום שניסית
-
@מיוחד ראיתי שם כמה של מקיטה או דיוולט יותר זולים יש צד כלשהו שזה מקורי?
וההמלצה שלך היא רק משום שניסית
@zalmensmok
המלצה שלי כי השתמשתי בזה, נכון, וגם @צילפינגים השתמש ככל הידוע לי. יש לי בגמ’‘ח אם אתה רוצה תבוא תבדוק. הוא פותח בלי בעיה בשניה, ונועל אצלי נעל ב117 ניוטון בלי בעיה.
זה לא מקורי, אם כי יש איזה דגמים שכן, אבל לא שווים כ’'כ. דיברתי על מקיטה. -
החיסרון בג’ק בקבוק שהוא די גבוה, אם יש פנצ’ר, אני לא יודע אם הוא יכנס למקום, (ברכב רגיל כמובן).
אלי אני טועה? אני ישמח לדעת שכן
רציתי לקנות כזה השבוע אבל המוכר אמר לי את שזה גבוה מדי כשהוא סגור (אחרי שקניתי ממנו לפני כמה חודשים ג’ק עגלה, אבל זה נורא כבד וגדול, אז רציתי משהו יותר קומפקטי נוח).@zalmensmok כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
החיסרון בג’ק בקבוק שהוא די גבוה, אם יש פנצ’ר, אני לא יודע אם הוא יכנס למקום, (ברכב רגיל כמובן).
זה קרה לי עם ג’ק עגלה, והפיתרון לשים אותו קרוב לגלגל התקין ואח"כ להניח אבן גדולה או משהו כזה ואז לקרב אותו.
-
@zalmensmok כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
זה קרה לי עם ג’ק עגלה, והפיתרון לשים אותו קרוב לגלגל התקין ואח"כ להניח אבן גדולה או משהו כזה ואז לקרב אותו.
-
@ITAMAR25 כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
אם ככה, הרי זו דרך קצרה וארוכה…(עירובין נג:)
-
@גיל כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
מה לעשות אם זה מה שיש לך ברכב ואתה תקוע באיזה חור בצפון עם כ-40 מעלות בחוץ? [מעשה שהיה]. זה פיתרון למי שכבר יש לו ונתקע עם זה.
@גיל כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
מה לעשות אם זה מה שיש לך ברכב ואתה תקוע באיזה חור בצפון עם כ-40 מעלות בחוץ? [מעשה שהיה]. זה פיתרון למי שכבר יש לו ונתקע עם זה.
חד משמעית! התכוונתי מצד האם לרכוש כזה דבר (שזה מה ששאל @יענק-לה-הכויינס).
-
אני מחזיק דרך קבע ג’ק עגלה מתחת הבאג’ז לצידו של הגלגל חילופי, יש מקום,
שוקל אכן כעשר קילו, -
@אנונימוס כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
שוקל אכן כעשר קילו,אני גם הייתי עושה כך עד שכשהיה לי פנצ’ר הוא לא הועיל כ"כ בגלל שהוא גבוה והאוטו נמוך עם פנצ’ר
@צילפינגים כתב בהחלפת גלגל מפונצ'ר במהירות:
שוקל אכן כעשר קילו,אני גם הייתי עושה כך עד שכשהיה לי פנצ’ר הוא לא הועיל כ"כ בגלל שהוא גבוה והאוטו נמוך עם פנצ’ר
אז אי אפשר להכניס אותו מתחת לרכב?
-
הוא לא הועיל כ"כ בגלל שהוא גבוה והאוטו נמוך עם פנצ’ר
לפנצ’ר כנראה שלא, לכאורה קומפרסור וברגי סיליקון יתפסו פחות מקום, וידרשו פחות מאמץ,
אא"כ קרעת צמיג… -
-
בגדול אי אפשר אמר פה מישהו לפניי לא זוכר מי שאפשר להכניס בצד עם הגלגל התקין ולדחוף את הג’ק אני לא הייתי ממליץ…
לדחוף את הג’ק אני לא הייתי ממליץ…
ממש לא לדחוף!
הפיתרון לשים אותו קרוב לגלגל התקין ואח"כ להניח אבן גדולה או משהו כזה ואז לקרב אותו.
שלא יהיה אי הבנות, לשים אבן ואז להוריד את הג’ק ולשים אותו קרוב.