מבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite
-
@מאיר כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
אם מישהו מכיר רכב נוסף אשמח לעדכון).
זכור לי יותר מרכב אחד
אבל יקח לי זמן להיזכר אעדכן
קייםגם הבדלים נוספים מראות לא מתקפלות וכו’ -
@מאיר כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
לוח המחוונים לא יצא פראייר,
שינוי נוסף שהמחוגים עצמם בצבע אדום שונה מהאוטומט שהם מוארים בלבן
-
@שמואל-קליין כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
בנתיים נשאר לכם לנחש איזה אאוטלנדר מדובר…
החדשה עם בורר מצבי הנסיעה? ומערכת S-AWC ?
-
@גיל כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
החדשה עם בורר מצבי הנסיעה? ומערכת S-AWC ?
רוטשילד אני עוד לא
-
@מוטי-ברנד אני הייתי מנחש על דיזל אבל אולי אתה צודק
-
למה אין הילוך שישי? למה? לדעתי התשובה היא דמידע ידע מרא דמיצובישי שאם יהיה הילוך שישי, בעליות סבירות או עקיפות בינוניות, האזרח היפני וכ"ש הישראלי יתעצלו להוריד הילוך לחמישי או רביעי וידרסו את דוושת הגז בכדי לקבל את כמות הכוח הרצויה ואח"כ יתלוננו על צריכת הדלק…
חידשת לי!
לא ידעתי שהישארות על הילוך גבוה במקום שצריך להוריד מגבירה את צריכת הדלק.
תודה על הסקירה, מרתק מאוד. -
@המפותח כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
@מאיר
סקירה יפה מאוד נהניתי מכל מילה ומשפטיש שאלה קצת מפונקת
העברת הילוכים מבחינת העברה היא קשה כמו הגרמניות,או כמו צרפתיות
בגרמני אתה מרגיש ממש שאתה מעביר משהו כבד
ובצרפתיות זה ממש קל יחסית לגרמניהלמדתי נהיגה על דאצ’יה וסקודה אבל אני לא זוכר מה היה שם… או שתביא לי מכונית גרמנית ואירופאית ואבדוק, או שתבוא ותעשה סיבוב…
עכ"פ אני לא מתאמץ להכניס הילוך אבל הוא לא נכנס בקלות כמו שמכניסים לדרייב בהיברידי…
אני יסביר עוד יותר את עצמי בגרמני שאתה מעביר שני זה ששנני יופי זה נכנס
בצרפתי שני זה שני
זה הרבה יותר נח לנהיגהאולי איזה יום אני יבוא לבקר בנתיבות
ואני ילך לטעום במסעדה של התלמיד של הרב אברג’ל
-
מ מאיר פיצל נושא זה
-
@שמואל-קליין כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
בנתיים נשאר לכם לנחש איזה אאוטלנדר מדובר…
חשבתי דיזל כמו שכתב @הכל-בעזרת-השם
אולי באמת פלאג אין כמו שכתב @מוטי-ברנד , אלא שזכור לי שכתבת פעם שהסוללה שלה מאד יקרה ואין אחריות .
מסקרן אותי כמה אוטלאנדר ידניות וכמה דיזל יש בכבישי ארץ הקודש, אולי @לך-תדע ישיג לנו את המידע -
@יצחק-רשטונ תעבור לכאן
https://rechavimzelaze.ovh/post/60907 -
אולי בהזדמנות אני אמצא את הפיוז שאחראי על המערכת הזו ואוציא עליו את העצבים… מה לעשות, הוא באמת העלה לי את הפיוז…
משחק מילים משובח!
שיננא!
ולמי שעוד לא קרא את כל הסקירה המקיפה של ר’ @מאיר :
"חטוף אכול! חטוף ושתה! ". -
מערכת עמוד וסע. יותר עמוֹד מאשר סע…
אחד הדברים שהכי מזהמים את האוירה בעולם הרכב היא מערכת עמוד וסע. כל שכן ברכב ידני וכ"ש באאוטלנדר, ואני אסביר. המערכת מכבה את המנוע כשהוא על ניוטרל ומדליקה עם הלחיצה על הקלאץ’. עד כאן הכל טוב. הבעיה מתחילה אם היית מעט זריז או שלקח לרכב טיפטיפה יותר זמן להניע (מצוי במוסבים לגז), והרפת את הקלאץ’ לפני תום ההנעה, המנוע כבה ומצפצף, כאילו לא חסרים לך הציפצופים של אלה שמאחוריך ברמזור… במקרה זה צריך להניע רק עם המפתח, בניגוד לדאצ’יה למשל שבה המנוע נדלק על כל לחיצה בקלאץ’. כמו כן אם הכנסנו לניוטרל ומידית לאחר מכן לחצנו על הקלאץ’, הוא לא יניע עד לסיום מוחלט של הכיבוי, כלומר שעד להנעה מוחלטת יש כ2 שניות, זמן בו האדם הממוצע כבר שחרר את הקלאץ’ ומקבל רכב כבוי…יכול להיות שיש לזה איזה פיתרון אצל הדוד עלי צריך רק לחפש
אני יודע שבחלק מהרכבים יש לזה פיתרון -
@המפותח כתב במבחן דרכים מיצובישי אאוטלנדר 2015 גיר ידני 5 מקומות רמת גימור invite:
קיים קורולה דיזל ??
הוא יחסית נדיר הקורולה
אין אחת כזו אפילו ביד 2אגב, התכוונת ארוֹך או ערוּך מאד יפה?התכוונתי ערוך מאוד יפה
צריך לפטר את התיקון גוגל אוטומטי