לנסר 2008 לא סוחב...
-
מועדים לשמחה, הרכב לא סוחב בתחילת הנסיעה, החלפתי פלגים, האם ישנה אפשרות שהכבלים של הפלגים לא טובים?
בנוסף אחרי שאני מכבה את הרכב אי אפשר להניע אותו מס’ דק’ ככל הנראה לא ניתקו טוב את הקודן מישהו יודע איך עושים את זה? (הרכב אצלי כשנה ורק עכשיו גיליתי את זה)
תודה -
לא שזה כל כך משנה אבל בשנת 2008 היה גם לנסר מהדור החדש וגם לנסר קלאסיק.
בכל אופן נשמע שהרכב לא מניע כשהמנוע חם .
יכול להיות חיבורי מצבר רופפים שמתרחבים בחום
ויכול להיות חיישן קראנק או קאמשאפט , זכור לי שהיה את הבעיה הזאת ל @YOLEVI גם כן בלנסרלגבי זה שהרכב לא סוחב, תוכל לפרט יותר בבקשה מה הכוונה לא סוחב [מאיץ לאט , מגמגם , מתי זה התחיל]
הרכב מוסב לגז?
-
@יצחק-רשטונ
תודה על המאמץ, הרכב לא סוחב ממש בתחילת הנסיעה, החלפתי פלגים ולאחר מכן זה התחיל…הבנתי שהגומיות התנפחו? בגלל זה חשבתי שזה החוטים של ההצתה
לגבי ההנעה, אין בעיה גם בקור הוא מניע בפעם הראשונה, הבעיה היא לאחר שכיביתי את הרכב צריך להמתין בלי קשר לחום הרכב -
@אאמממ כתב בלנסר 2008 לא סוחב...:
החלפתי פלגים
מי החליף? יכול להיות הרבה סיבות אבל אם זה קרה מיד אם ההחלפה מסתבר מאוד שזה קשור להחלפה, יכול להיות שיש בעיה בפלאגים [אולי מרווחים בין הניצוץ או הברגה לא טובה], או חיבור של הסליל שלא יושב טוב כמו שאמרת גומי לא יושב טוב. [לא מכיר את הרכב אבל יכול להיות בעיה בוואקום, זה תלוי אם צריך לפרק את הסעפת בשביל להגיע לפלאגים].
אני פחות חזק בלנחש.
מאיפה אתה?
עכ’'פ כרגע מומלץ שלא ליסוע, יכול לגרום בעיות למנוע, וגם לממיר, ועוד רכיבים. -
@אאמממ כתב בלנסר 2008 לא סוחב...:
תודה על המאמץ, הרכב לא סוחב ממש בתחילת הנסיעה, החלפתי פלגים ולאחר מכן זה התחיל…הבנתי שהגומיות התנפחו? בגלל זה חשבתי שזה החוטים של ההצתה
בהחלט יש סבירות שנפגע סליל הצתה [קויל] בזמן שהוציאו אותו, או שלא חיברו אותו טוב
לגבי ההנעה, אין בעיה גם בקור הוא מניע בפעם הראשונה, הבעיה היא לאחר שכיביתי את הרכב צריך להמתין בלי קשר לחום הרכב
לא אמרתי שיש בעיה בקור אלא בחום [לאחר שכיבית את הרכב המנוע עוד חם]
בכל אופן זה גם התחיל מאז החלפת הפלאגים?