תקלה בבוקר בלבד
-
מיצובישי לנסר 2008
בבוקר שהמנוע ממש קר יש גמגומים בנסיעה כאילו לא מוזרק מספיק דלק (אני לוחץ על הדוושא ולמשך 2 3 שניות כאילו לא לחצתי) והאוטו כמעט נכבה ומדובר על מהירות של 20 30 קמש ואף פחות
בנוסף לכך לפעמים יש כאילו מכה לאחר שאני לוחץ מעט על הדוושא והאוטו לא נענה פתאום יש כאילו מכה (לפעמים, לא תמיד)
יש לציין שזה קורה כשהמנוע קר בלבד ולאחר מכן האוטו נוסע פצצה בלי שום בעיות כלל
עד שהאוטו מתחמם אני נוסע ממש עדין מחשש להחמרת הבעיה
אשמח לעזרתכם המיקצועית
תודה רבהעוד פרט שאולי חשוב האוטו אוכל הרבה דלק יחסית (עכשיו זה בבדיקה אם הסרת הממיר שהיה סתום פתר את בעיית הדלק)
ועוד דבר באמצע היום גם אם המחוג של החום מנוע הכי למטה הבעיה לא באותה רמה כמו בבוקר -
@שלמה יש מספיק שמן
לגבי הפלאגים אני לא יודע מתי בדיוק הוחלפו אבל מוסכניק אמר לי שאם זה היה הפלאגים זה היה עושה בעיות כל הזמן ולא רק כשהאוטו קר
רגע פלאגים זה לא מצתים? אשמח לדעת מה ההבדל חשבתי שזה שתי שמות לאותו דברערכתי את הפוסט למעלה עם עוד פרט שאולי חשוב
-
@שלמה כתב בתקלה בבוקר בלבד:
מתי החליפו פלאגים?
וכן מצתים?פלאגים זה מצתים
אולי אתה מתכוון לסליל הצתה מה שמכונה קויל -
@YOLEVI כתב בתקלה בבוקר בלבד:
עכשיו זה בבדיקה אם הסרת הממיר שהיה סתום פתר את בעיית הדלק
זה באמת ככה?
כי הממיר שלי תקול, ואם כן אני הרגע מוריד/מתקן אותו -
@מנוע-אלפיים-טורבו מה זה תקול
סתום? -
מה זה תקול
סתום?נורת מנוע דולקת
מי שקניתי ממנו אמר שעשה בדיקת מחשב וזה ממיר קטליטי -
@מנוע-אלפיים-טורבו תחבר מחשב ותראה מה התקלה בנוסף האם אתה מרגיש שהאוטו לא סוחב במיוחד ב110 פלוס וכן האם האוטו זולל דלק
-
תחבר מחשב ותראה מה התקלה בנוסף האם אתה מרגיש שהאוטו לא סוחב במיוחד ב110 פלוס וכן האם האוטו זולל דלק
איך אני מחבר? רק עם מוסכניק שיקח 250 שח?
והאוטו נוסע גם על 160, עם טורים קרובים לארבע, זה תקין?
לגבי זלילת הדלק, אני מרגיש שאני מתדלק הרבה, אבל כולם מרגישים ככה, לא? -
נשמע לי כמו בעיה בגיר, לא?
-
@נייטרון-חפשי כתב בתקלה בבוקר בלבד:
בעיה בגיר,
זה מה שגם אני חשבתי אבל מוסכניק אמר לי שזה היה צריך להיות כל הזמן ולא רק כשהאוטו קר(אם זה משהו רציני לכה"פ)