ספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות
-
@יוני כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
@גיל כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
מסכן…
מִסְכֵּן או מְסֻכָּן
את האמת שאין לי טיפת רחמים על כאלה שאין להם טיפת רחמים עלי
גם עליו וגם על אותו אחד שרצח את הבן שלו
בן אדם שמשתולל ככה לא אמורים לרחם עליו וודאי שלא לדון אותו לכף זכות@יוני ידידי! אני נוטה להסכים לדבריך, אבל גם איש אשר כמוני שנוטה לתחושות כמו שאתה מציג, אבל תזכור שמדובר באיזה נהג צעיר, עם דם צעיר רותח, עם חינוך שאתה מבין איזה חינוך קיבל ביחס להישמעות לחוקים, וכו’, אני לא רוצה לסנגר ובדרך לקטרג, אבל אתה בוודאי מבין את כוונתי.
בשורה התחתונה אחד כזה הוא הקיום האולטימטיבי למימרא “אלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו”… -
שיתחיל להתרגל לרב-קו… רישיון כבר לא יהיה לו…
למה הוא צריך את הכרטיס המיותר הזה שנקרא רשיון? נראה שהוא יסתדר יופי בלעדיו.
אגב, גם אם הוא יעלה על אוטובוס הוא מן הסתם לא יטרח לשלם, כך שגם רב קו הוא לא צריך… -
@יעקב-מ-פינס כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
עצר אותך שוטר?
כאן מתחיל האקשן
ברגע שעצרת בבטחה בצד חכה כמה רגעים שהשוטר יגיע אליך לחלון
תוך כדי סימון 🤌 לשוטר לוגמים את הבקבוק (או חלקו)מה יצא לנו מזה?
כל הבדיקות הנ"ל עכשיו לא רלוונטיות
ואם השוטר היקר יאמר לך ‘צדיק אסור לך לנהוג עכשיו…’
> התשובה כמובן ‘נכון! אני מניח ת’ראש עכשיו לשעה…’רק שים לב אם אתה בשיכרות אסור לך לשבת במקום הנהג וודאי לא כשהרכב מונע ואין נהג אחר ויכול להיות גם לא במושב ליד הנהג כשאין אחר כיון שהחוק מגדיר זאת שאתה לא מודע לעצמך ויכול פתאום להתניע וליסוע.
-
@יוסי-ג כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
רק שים לב אם אתה בשיכרות אסור לך לשבת במקום הנהג וודאי לא כשהרכב מונע ואין נהג אחר ויכול להיות גם לא במושב ליד הנהג כשאין אחר כיון שהחוק מגדיר זאת שאתה לא מודע לעצמך ויכול פתאום להתניע וליסוע.
אני מעדכן אותך שהחוק הזה השתנה לפני שנה, ושיכור כלוט רשאי להתניע רכב, רק לא להזיז אותו ממקומו. והזכרתי את זה איפשהו בפורום.
-
אני מעדכן אותך שהחוק הזה השתנה לפני שנה, ושיכור כלוט רשאי להתניע רכב, רק לא להזיז אותו ממקומו. והזכרתי את זה איפשהו בפורום.
@גיל כתב בדיון על דוח למורה נהיגה:
אגב, בעבר היה אסור גם להתניע את הרכב אם אתה לא כשיר לנהיגה, דהיינו ללא רישיון או תחת השפעת אלכוהול וכד’, אבל שינו את החוק הזה בשנים האחרונות כדי ששיכורים יוכלו להתחמם ברכב בחורף… עליהם חשבו ועל הנתקעים בדרך לא חשבו. מדינת חלם.
-
אין כאן סוד ברגע שאתה קורא פוסט מסויים הוא נכנס לראש ואם אחרי זמן מישהו שואל אז כל מה שנשאר זה רק לחפש את הפוסט שלפעמים אתה זוכר גם מי כתב אותו ובאיזה הקשר
כאשר אתה מחפש משהו שאתה לא יודע אם בכלל כתבו אותו או מי כתב אותו זה נעשה הרבה יותר קשה -
@Klonimoos אני מתפעל ממך ומ @טכנולוג שתמיד יודעים לאתר את הדברים האלו,
כי גם כשאני מנסה אני לא תמיד מצליח.
אולי תגלו את הסוד? שימוש מוצלח בחיפוש או מעבר מייגע על הפוסטים שלי?שכחת את @פתוח-לשמוע שלאחרונה עושה פה וואחד עבודה!
וגילוי נאות
דברי @טכנולוג כקילורין לעיניים! אך גם דברי ידידי @גיל נכונים, בעניין השימוש המוצלח בחיפוש.
ת’אמת זה שילוב של שניהם, + חיפוש גוגל לפעמים. -
@Klonimoos כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
שכחת את @פתוח-לשמוע שלאחרונה עושה פה וואחד עבודה!
ח"ו! @פתוח-לשמוע תותח על!
ושמתי לב שבפורים אתה מדבר ערבית… בורים שמח!