להגדיר משתמשים מתחילים
-
@מיכאלוש כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
@ראובן-שבתי
דבר נוסף אחרי שמחרפים ונפתחת החלונית היא לא נסגרת בלי לחיצה על מיקום כלשהוא בעמוד או ריחוף על פרופיל אחראני יודע
אולי נטפל אחר כך -
@ראובן-שבתי
דבר נוסף אחרי שמחרפים ונפתחת החלונית היא לא נסגרת בלי לחיצה על מיקום כלשהוא בעמוד או ריחוף על פרופיל אחרזה גם בריחוף מעל נושא
@ראובן-שבתי
צודק עכשיו עשיתי רעינון ולא חזור לנושאים אחרונים ונעלםגם אני
זה דבר מבורך. מה שכן המטרה של לראות משתמש אם הוא חדש או לא (כדי שיוכלו להגיב בצורה מתאימה) עדיין לא נפתרה
אולי יש אופציה לאיזה נקודה קטנה ליד התמונת פרופיל שבריחוף עליה תראה את השלב של המשתמש (אולי גם שם אפשר לבחור צבע שישתנה) -
@ראובן-שבתי נראה יפה מאוד. אם אתה סגור על העניין, אולי כדאי לידע אותנו מהן ה"דרגות" ואולי אפילו להכניס את זה במידע כללי של הפורום, איפה שהתקנון למשל.
-
@גיל כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
@ראובן-שבתי נראה יפה מאוד. אם אתה סגור על העניין, אולי כדאי לידע אותנו מהן ה"דרגות" ואולי אפילו להכניס את זה במידע כללי של הפורום, איפה שהתקנון למשל.
יש מספר על כל דרגה
יש מ1-10
בכל דרגה אתה יודע מה הדרגה הבאה וכמה לייקים נשאר לך באיזור האישי שלך
אתה צריך עוד 846 עד הדרגה הבאה שנקראת בכיר -
@ראובן-שבתי תודה! מעניין להיות ותיק בפורום, במקביל ל-3 חודשי חברות…
-
@גיל כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
@ראובן-שבתי תודה! מעניין להיות ותיק בפורום, במקביל ל-3 חודשי חברות…
זה בדיוק העניין שהיחס הוא לכמה עזרת
לא רלוונטי לפני כמה זמן נפתח הניק שלך -
@ראובן-שבתי אז מצבי טוב, ברוך השם.
-
@מיכאלוש הבעיה הגדולה שהכל פה על כרעי התרנגול
זה שתי תוספים
אחד של ריחוף שמציג מידע על משתמש (אולי הספקת לראות איך זה היה נראה)
רוקנתי את כל המידע באמצעות הסתרה
יש עוד תוסף של דירוג שמציג את הדירוג לייד השם (את זה ראית)
הסתרתי את הדירוג בדף עצמו ושאבתי את הדירוג והכנסתי לריחוף
לא נגעתי בתוספים עצמם למרות שזה הרבה יותר פשוט כי אין לי ממש דרך לעשות את זה -
@שלמה כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
זה דבר מבורך. מה שכן המטרה של לראות משתמש אם הוא חדש או לא (כדי שיוכלו להגיב בצורה מתאימה) עדיין לא נפתרה
אולי יש אופציה לאיזה נקודה קטנה ליד התמונת פרופיל שבריחוף עליה תראה את השלב של המשתמש (אולי גם שם אפשר לבחור צבע שישתנה) -
@ראובן-שבתי כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
יש מספר על כל דרגה
יש מ1-10
בכל דרגה אתה יודע מה הדרגה הבאה וכמה לייקים נשאר לך באיזור האישי שלךואז אפשר להפוך ותיק לבכיר בלחיצת כפתור אחת
עכשיו כבר צריך 1000 לחיצות
-
אם הוא חדש או לא (כדי שיוכלו להגיב בצורה מתאימה) עדיין לא נפתרה
כל כך קשה שנייה לעבור על הפרופיל במעבר עכבר?
-
@ראובן-שבתי תודה רבה!
רק שים לב (אולי זה לא בעיה) שעכשיו בריחוף על משתמש שנוכח בשרשור למעלה, זה מראה אותו כרגיל ולאחר כמה שניות בהגדלה כזו שלא מתבטלת גם אחרי הריחוף. כזה: -
לא ממש הבנתי מה זה המספר שמופיע מתחת הדרגה
-
@ראובן-שבתי כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
כל כך קשה שנייה לעבור על הפרופיל במעבר עכבר?
לא קשה בכלל!
העניין הוא שנגיד ועכשיו מצטרף משתמש חדש, הוא מעוניין לקנות רכב, ושאלתו היא: איזה רכב כדאי לקנות ב20000 ש’'ח? אם זה יהיה משתמש שמכיר את הפורום, יגידו לו דובר בזה המון אין שום סיבה לפתוח על זה שרשור חדש. ואם נראה שהוא משתמש חדש יגיבו לו בברוך הבא דובר כאן רבות בפורום תעשה חיפוש.
זו דוגמא יחסית קלילה אבל מי שמשתמש בפורום רואה לא מעט דוגמאות שבהם פעמים שמשתמשים חדשים טועים ועוברים אמבוש
הראייה החזותית תיתן למגיב לקחת נשימה.כמובן שמה שההנהלה תחליט מבורך אני רק מעלה נקודה, ואם זה בא בחשבון אולי אפשר שניתן יהיה לראות את הדרגה רק בשלב ‘אורח’
-
@יוסי-לוינטל כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
לא ממש הבנתי מה זה המספר שמופיע מתחת הדרגה
איזו רמה זו. למשל, מי יותר גבוה, “מתקדם” או “ותיק” ? בשביל זה יש מספר לדרגה.
-
אם זה יהיה משתמש שמכיר את הפורום, יגידו לו דובר בזה המון אין שום סיבה לפתוח על זה שרשור חדש. ואם נראה שהוא משתמש חדש יגיבו לו בברוך הבא דובר כאן רבות בפורום תעשה חיפוש.
ומצד שני לפעמים אחד שמכיר את הפורום בדק ויודע שמה שנכתב שם לא עונה על מה שהוא שואל, והוא מקבל אמבוש כי הוא הרי אמור לדעת, משא"כ משתמש חדש שגם אם הוא הטריח סתם אנשים מגיע לו יחס מכבד
מסקנה לא צריך לתת לאף אחד אמבושכן גם אני שאני מוותיקי הפורום ועוזר ללא מעט אנשים לפעמים אני לא נעזר בפורום כי אין לי כח לחטוף אמבוש על שטויות -
@יוני כתב בלהגדיר משתמשים מתחילים:
כן גם אני שאני מוותיקי הפורום ועוזר ללא מעט אנשים
לפעמים
אני לא נעזר בפורום כי אין לי כח לחטוף אמבוש על שטויותח"ו, מי שיעשה לך “אמבוש” - הבעיה היא בו, ולא בך. אני אישית רואה בפורום המון ידע בפוסטים שלך.
ואציין לך אישית (ואם תעשה חיפוש לאחור בפוסטים שלי תגלה את זה, אני לא אקשר כאן) כמה לי עשו את זה, גם כחדש עם אפס מוניטין. וגם כוותיק שלפעמים הלך נגד הזרם. אני זורם עם העניין, למרות שלפעמים היו ממש ירידות, וכמו שחברי @שלמה מציין בתגובה הבאה
שההנהלה אוכפת את זה בקפדנות ומחקה חלק מהעניינים האלו, במיוחד מה שהיה ממש מזלזל ומעליב (כן, זה היה מעליב) ומניסיון, כשפוגשים בפנינים שלך אח"כ, המזלזלים נאלמים דום, לטוב ולמוטב.
-