מצלמת דרך מומלצת
-
@גיל כתב במצלמת דרך מומלצת:
@שלמה-6 כתב במצלמת דרך מומלצת:
המצלמה בה אתה משתמש היא ללא מסך?!
איך אתה רוה את הסרטון?2 דרכים
- הקלאסית והלא נוחה - במחשב.
- מחוברת עם כבל למולטימדיה, ואפשר לראות בלייב, או מהמוקלטים.
דרך נוספת - יש לה דגם עם WIFI ואפליקציה, במקרה שלי - לא בשימוש.
אני רציתי לעשות לייק אבל אני כבר לא יודע אם מותר לתת לייק בתור תודה.
כי במקום אחר שמתי לייק בתור תודה ומחקו לי את המוניטין, אז אני כבר לא יודע אם אפשר או לא
בכל אופן:
תודה על המענה! -
אני ריתי לעשות לייק אבל אני כבר לא יודע אם מותר לתת לייק בתור תוגה.
כי במתמחי טופ מי שמכיר שיתי לייק בתר תודה ומחקו לי את המוניטין, אז אני כבר לא יודע אם אפשר או לא -
@גיל כתב במצלמת דרך מומלצת:
אני ריתי לעשות לייק אבל אני כבר לא יודע אם מותר לתת לייק בתור תוגה.
כי במתמחי טופ מי שמכיר שיתי לייק בתר תודה ומחקו לי את המוניטין, אז אני כבר לא יודע אם אפשר או לאא. מי אנוכי, שאדבר על כללי הפורום, אבל הכל כתוב בתקנון, מה שלא כתוב בעיקרון לא קיים.
ב. והכל בסדר, אני לא נכנס לשום סוגיות שקשורות לפורומים אחרים,
ולעניין הנ’‘ל ספציפית, לענ’‘ד מצווה וראוי לתת לייק בתור תודה. וכמובן בהתאם להגדרה המדוייקת של @מנהל
ג. כאן ראוי להזכיר את @מאיר היקר שמנהל את הפורום פה באורך רוח ולב מבין ע’'מ לאפשר לכל אחד את המעוף שלו ולפריחת הפורום, כשיש דברים שלא עולים בקנה אחד עם ההצלחה יש גם @סיירת-פיקוח מעולה שיודעת לכבד ולהעיר כמו שצריך, וחלילה וחס למחוק או לענוש ללא אזהרה. -
אני רציתי לעשות לייק אבל אני כבר לא יודע אם מותר לתת לייק בתור תודה.
ראה בתקנון בסעיף 6.
בעיקרון המוניטין בא לתת אבחנה בטיב התגובה, כך שאם המענה היה איכותי, ברור ויעיל, ניתן בהחלט לתת על כך מוניטין.
אין ספק שהמוניטין הוא משוב חיובי כלפי התועלת הנוצרה לך מהפוסט.
כמובן שהמוניטין צריך להינתן עם מחשבה ושום שכל!
בלי נדר בעתיד אני אפרט על כך יותר בתקנון.
-
@שלמה-6 ליתר דיוק השם שלה הוא
היא המקבילה של הz40 בחברת viofo (החברה הסינית המובילה במצלמות דרך ובד"כ המצלמות שלהם איכותיות יותר מהשאר)
בעלת חיישן של סוני (Sony IMX335) (אותו חיישן כמו הz40)
ברזולוציה - 2560x1440 למצלמה הקדמית ו1920x1080 למצלמה האחוריתמבוססת קבל ללא סוללה
מפתח צמצם של 1.6
מסך בגודל 2 אינץ’
זווית צילום של 140 מעלות למצלמה הקדמית ו 160 מעלות למצלמה האחורית
רכיב gps משולב במצלמה
המצלמה תומכת בכרטיס זיכרון עד נפח של 256 ג’יגה בייט
מחיר רגיל כ140$ ובזמני מבצעים כ115-120$
כאן אפשר לבחור האם מעוניינים עם קיט חניה או לא
ולמעשה אם נחפש את המצלמה המשתלמת ביותר אז ברור ופשוט שהz40 היא המומלצת כי היא זולה ביותר מחצי מהמתחרות שלה והיא נותנת את התמורה הגבוהה ביותר ביחס לכסף שהיא עלתה (אפשר לומר שזו המצלמה המומלצת ביותר בכל הקטגוריות מבחינת עלות ותמורה לכסף)
אבל אם נחפש את הטובה ביותר לקטגוריה אז לviofo a129 plus Duo אמנם יש חיישן זהה לz40 אבל יש לה זווית צילום גדולה משמעותית מהשאר וגם מפתח צמצם גדול יותר(1.6) מה שנותן איכות צילום טובה יותר בעיקר בלילה ולכן היא המובילה בקטגוריה הזאת מבחינת איכות צילום רק שלדעתי זה לא שווה את הפער בכסף
ובכל מצב ל70mai שהבאתי למעלה יש חיישן ומפרט יותר טוב משניהם ומחירה בערך כמו הviofo a129 plus Duo -
@טכנולוג כתב במצלמת דרך מומלצת:
@שלמה-6 ליתר דיוק השם שלה הוא
|-viofo a129 plus Duo-|
|--|
בעלת חיישן של סוני (Sony IMX335) (אותו חיישן כמו הz40)
ברזולוציה - 2560x1440 למצלמה הקדמית ו1920x1080 למצלמה האחוריתמבוססת קבל ללא סוללה
מפתח צמצם של 1.6
מסך בגודל 2 אינץ’
זווית צילום של 140 מעלות למצלמה הקדמית ו 160 מעלות למצלמה האחורית
רכיב gps משולב במצלמה
המצלמה תומכת בכרטיס זיכרון עד נפח של 256 ג’יגה בייט
מחיר רגיל כ140$ ובזמני מבצעים כ115-120$
כאן אפשר לבחור האם מעוניינים עם קיט חניה או לא
ולמעשה אם נחפש את המצלמה המשתלמת ביותר אז ברור ופשוט שהz40 היא המומלצת כי היא זולה ביותר מחצי מהמתחרות שלה והיא נותנת את התמורה הגבוהה ביותר ביחס לכסף שהיא עלתה (אפשר לומר שזו המצלמה המומלצת ביותר בכל הקטגוריות מבחינת עלות ותמורה לכסף)
אבל אם נחפש את הטובה ביותר לקטגוריה אז לviofo a129 plus Duo אמנם יש חיישן זהה לz40 אבל יש לה זווית צילום גדולה משמעותית מהשאר וגם מפתח צמצם גדול יותר(1.6) מה שנותן איכות צילום טובה יותר בעיקר בלילה ולכן היא המובילה בקטגוריה הזאת מבחינת איכות צילום רק שלדעתי זה לא שווה את הפער בכסף
ובכל מצב ל70mai שהבאתי למעלה יש חיישן ומפרט יותר טוב משניהם ומחירה בערך כמו הviofo a129 plus Duoפשוט ראיתי שמישהו מוכר אותה ביד 2 ב220 ש’'ח
-
תכל’ס האם לקנות עם קיט או בלי קיט??
תלוי ברצון שלך לצילום בחנייה וגם לידיים שלך
עם קצת ידיים טובות אתה יכול ממש בקלות יש פה בפורום מדריך מאוד מפורט -
@שלמה-6 חינם תמיד שווה
אבל בפועל מדובר על מצלמה שיש בה את כל המסביב בלי התוכן האמיתי כלומר יש לה gps וחיבור סים לשליטה מרחוק ועוד כל מיני פיצ’רים אבל איכות הצילום שלה נמוכה מהסטנדרט היום (זה רק fhd) החיישן אינו סוני ואיכות הצילום בלילה לא מרשימה בכלל אז בחינם אולי כדאי (הסיבה שאמרתי אולי היא משום שאני עצמי הייתי מעדיף לשלם קצת ולקבל מצלמה שעושה עבודה כמו שצריך אבל יש שיעדיפו את החינם) אבל בתשלום לא מומלץ -
@דני-מערכות כתב במצלמת דרך מומלצת:
וגם לידיים שלך
עם קצת ידיים טובות אתה יכול ממש בקלות יש פה בפורום מדריך מאוד מפורט??
לגבי מה רשמת את זה?
אם ניתן לחבר לבד?! -
@שלמה-6 בוא נעשה קצת סדר…
לגבי קיט כמו שאמר @דני-מערכות זה תלוי בך האם חשוב לך שהמצלמה תעבוד כשהרכב כבוי או לא וכן האם מפריע לך חוט שיוצא קבוע משקע המצת
אם החלטת לקנות קיט אתה יכול לקנות מקורי כאן אבל יותר זול לקנות קומפלט עם המצלמה בקישור כאן
אפשר גם לקנות חליפי כאןואפשר גם לחבר לבד כמו שמפורט במדריך התקנה המושלם של @צילפינגים כאן
בהצלחה -
@טכנולוג כתב במצלמת דרך מומלצת:
וכן האם מפריע לך חוט שיוצא קבוע משקע המצת
קודם כל תודה על הפירגון…
דבר שני אפשר לעשות עם חיבור לפיוזים אבל שידלק רק בנסיעה פשוט לחבר עם גונב מתח אחד לפיוז שעובד רק אחרי סוויץ ואז הוא יחסוך לעצמו חוט שיוצא קבוע משקע המצת…