צריכת דלק בפריוס פלוס
-
@צילפינגים כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
@י-ל
קודם כל ברוכים הבאים שמחים לפגוש כל חבר חדש בפורום ולעזור ככל הניתן כמובן בס"ד…
אם עשית את החישוב נכון אז זה ממש המון 1 ל10 ישנם כמה אפשרויות:
או שלא עשית את החישוב נכון [והלוואי שכך]
או שהפילטרים של הבטריה חסומים והצטברות של לכלוך חוסם את האוורור של הבטריה ולכן היא פחות אפקטיבית
אופי הנהיגה שלך בוודאי משנה אבל עדיין לא עד כדי כך
והאפשרות הפחות טובה שאולי הבטריה מתה… אבל אני חושב שזה האפשרות האחרונה אבל אם תבדוק ותעבור על הכל כנראה שהסעיף הזה לא יהיה רלוונטי בעז"האם הוא גר בבני ברק זה בהחלט יכול להיות
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
אם הוא גר בבני ברק זה בהחלט יכול להיות
אכן,
אולי תתן לנו יותר פרטים, עירוני בין עירוני, איך בדקת? שנוכל למקד אותך לעזרה מקסימאלית. -
@שלמה כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
@י-ל איזו שנה הרכב?
תמיד כדאי לנקות את התעלות של הסוללה בקניית פריוס+אתה אומר מנסיון?
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
אתה אומר מנסיון?
כך לחש לי פעם חבר קרוב…
וראיתי גם במו עיני איך השתפרה לחבר שלי הצריכה בפריוס רגילה כשהוא ניקה את הפילטר שהיה נראה כמו הפילטר מזגן באיצקוביץ’ -
@יראת-שמים
אם נפרק את כיסא הנהג נראה פתח לתעלה אחת שמגיעה מכיוון רגלי הנוסע שליד הנהג ופתח אחד מכיוון רגלי הנוסע שמאחוריו (היינו בשורה השניה) ועוד פתח מכיוון רגלי הנוסע שיושב מאחורי הנהג סה’'כ 3 פתחים
יש לציין שהיצרן טרח לייצר אותם בצורה שהכי מזמינה לכלוך ביסלי במבה ודוריטוס חריף אש! -
@שלמה אז אני מבין שהתעלה שמתחת המושב שע"י הנהג היא הראשית לכאו’, כי יש לה את הפתח הכי גדול.
לגבי השנים הנוספות שהזכרת, לא ידעתי שהם קשורות לסוללה, חשבתי שזה משהו של המזגן.יש לציין שהיצרן טרח לייצר אותם בצורה שהכי מזמינה לכלוך ביסלי במבה ודוריטוס חריף אש!
ועדיין האגדה אומרת שבפריוס פלוס כמעט ולא הולכת סוללה…
-
@יראת-שמים כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
ועדיין האגדה אומרת שבפריוס פלוס כמעט ולא הולכת סוללה…
רק מציין את זה שלא אמרו כאן שהיא הלכה
היא פשוט לא יכולה לתת עבודה כשהיא סתומה.
וממילא אין סתירה בין האגדה לאגדה.אני חייב לציין את ההתפעלות שלי מהבקיאות של חברי בית המדרש בכל מכמני הפורום. -
@י-ל כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
ולפי החישוב שעשיתי יוצא שהיא לוקחת אחד ל10 אחרי כל 40 קילומטר יורד פס אחד מהדלק
ברוכים הבאים לפורום!
נתון צריכת הדלק שהבאת מבוסס רק על ירידת הפסים של הדלק? אם כן אז המדידה מאוד לא מדוייקת בין היתר בגלל שמד צריכת הדלק מתחיל בכ15% ומסתיים בכ 80%.
בקיצור תוכל לראות במחשב הדרך את צריכת הדלק (עם סטיה של עד כ10%) והדרך הטובה ביותר היא ע״י מדידה מפול לפול.
-
@מאיר כתב בצריכת דלק בפריוס פלוס:
(עם סטיה של עד כ10%)
שכשאומרים שיש סטיה במחשב הרכב זה לטובה או לרעה?
האם הרכב מראה שהאוטו אוכל 10\1 ובאמת אוכל 9\1 או שאוכל 10\1 ובפועל זה 12\1?בד"כ לרעה
-
(עם סטיה של עד כ10%)
שכשאומרים שיש סטיה במחשב הרכב זה לטובה או לרעה?
האם הרכב מראה שהאוטו אוכל 10\1 ובאמת אוכל 9\1 או שאוכל 10\1 ובפועל זה 12\1?בד"כ לרעה
וכמו ש
@ראובן-שבתי כתב בהסברים, עצות, טיפים ומיתוסים לחסכון בדלק.:לרוב סטיית המחשב היא בין 5 ל 10% בצריכת הדלק כאשר מרבית המחשבים אופטימיים מאשר החיים האמיתיים, הווה אומר שאם המחשב חישב 17 ק״מ לליטר בפועל אתם עלולים למצוא כי הצריכה הייתה 16.5. לא קריטי אבל דחילאק, אתה מחשב!