רכב רועד בכל מצב (p,d,r,n)
-
@קינג-קומפיוטר ספר לי על זה
חצי מהאינטרנט מלא באנשים שיש להם את הרעידות האלה אבל פיתרון אין
אני כבר שנה חורש את האינטרנט בנסיון למצוא פיתרון -
@klopkk היה לחבר שלי פעם בעייה דומה (ידני אז זה רעד לו תמיד) הוא הלך למוסך, המוסכניק היה על הרכב שלו משהו כמו 7 שעות והוא לא מצא כלום, (היה לו נס שזה היה ערבי הוא לא לקח לו כלום).
למעשה מה שהוא גילה שהחוטים של הפנס האחורי התנמסו ונהיו גוש אחד, הוא הפריד אותם והכל הסתדר.
-
@קינג-קומפיוטר כבר כתבתי שהחלפתי את כל התושבות
-
@zalmensmok מעניין מה ההסבר לזה
למה אם החוטים נמסו זה יגרום לרעידות -
@klopkk כתב ברכב רועד בכל מצב (p,d,r,n):
קצר!
כמו שניחשנו גם כאן. -
@נייטרון-חפשי יש דבר כזה לנתק את כל המערכות חשמל שהמנוע יעבוד לבד ואז לראות אם עדיין יש רעידות?
-
@קינג-קומפיוטר אתה יכול להתחיל להוציא פיוזים… רק אל תשכח לאן להחזיר.
-
@נייטרון-חפשי אבל קצר היה אמור להופיע גם על המנורה עצמה (לגרום לה להישרף או לפיוז, או לפחות סימן כלשהו) כי קשה לי להאמין שיש קצר שמתבטא רק ברעידות
-
@נייטרון-חפשי אגב כעצתך התחלתי להוציא היום פיוזים לאט לאט ולבנתיים לא מצאתי אחד שעשה שינוי
אמשיך מחר בעזרת השם ונקווה שנמצא משהו -
@פתוח-לשמוע מה אני כבר יכול לבדוק אם לא מחובר?
האמת שגם אני שמעתי על אפשרות כזאת והסתכלתי לבדוק אם מרגישים שם את הרעידות כמו בשאר הרכב ולא הרגשתי שם משהו מיוחד יותר מאשר הרעידות שיש באיזור המנוע
עריכה: ירדתי שוב לבדוק את איזור האגזוז ורק האגזוז עצמו רועד וכל המסביב שלו שקט ורגוע -
הייתי גם בודק חיבור הארקה, אולי איזה חוט רופף?
-
@נייטרון-חפשי אגב כעצתך התחלתי להוציא היום פיוזים לאט לאט ולבנתיים לא מצאתי אחד שעשה שינוי
אמשיך מחר בעזרת השם ונקווה שנמצא משהואני חשבתי שאם יש אופציה לכבות את האלטרנטור כשהרכב מונע ואז בעצם להשבית את כל המערכות חשמל של הרכב ואז לראות מה קורה רק שאני לא בטוח כמה זה בריא לרכב
למרות שקרס לי פעם אלטרנטור באמצע נסיעה ואחרי ההחלפה לא היו בעיות מיוחדות -
@נייטרון-חפשי כוונתך לכבל מתכת מהמצבר לשלדה?
אם כן אז מצאתי עוד אחד כזה ושניהם היו נראים מחוברים טוב -
@פתוח-לשמוע תודה על הסרטון אבל עברתי לאורך האגזוז ולא הרגשתי בכלל רעידות מהאיזור שלו לשלדה ברכב
-
@פתוח-לשמוע תודה על הסרטון אבל עברתי לאורך האגזוז ולא הרגשתי בכלל רעידות מהאיזור שלו לשלדה ברכב
לפעמים ממיר סתום עושה רעידות ברכב אתה יכול לבדוק חיישן חמצן אחורי וקידמי
-
@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב רועד בכל מצב (p,d,r,n):
לפעמים ממיר סתום עושה רעידות ברכב אתה יכול לבדוק חיישן חמצן אחורי וקידמי
היה אמור לתת קוד תקלה! לא?