אוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית
-
@אבי-ים כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
זה כבר לא משנה
העיקר שזה יהיה צרת רבים (דו מפרקי דחוס בנוסעים)
ואז גוטרמן יוכל להתהדר שארגן חצי נחמה||או שאולי כל הרעיון הוא בשביל שיום אחד יהפכו את רח’ ח’‘ח לנת’‘צ, ואפילו יפעילו בה מטרונית.
עוד יצאו בהצהרה שאין עיר חרדית שיש בה נת’'צ ומודיעין עילית הראשונה בהפעלת הפרויקט -
@שלמה כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
ובבית שמש ירושלים
בית שמש וירושלים לא מוגדרות כחרדיות.
@איציק-1 כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
יהיה סה"כ יותר מקומות ישיבה
הסר דאגה מלבך… אם יש יותר מקום באוטובוסים אז אפשר להוציא פחות אוטובוסים… לצערי ככל הנראה הצפיפות תהיה כרגיל
-
@גיל כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
@שלמה כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
לא יודע אם זה בדיוק ‘הזויים בכביש’ אבל זו וודאי הזיה שלא חלמנו לראות!
ברור שזאת הזייה, מביאים את האוטובוס שהכי גורם לפקקים - בעיר הכי פקוקה. איך באמת הוא יצא משם?
ממעקב שלי יצא לי שזה לא קשור לגודל של האוטובוס/משאית/רכב וכו’ אלא המקצועיות של הנהג
בנווה יעקב יש אוטובוסים קצרים וארוכים, ראיתי הרבה יותר אוטובוסים קצרים שנתקעים ולא מצליחים לעבור אם מגיעים שני אוטובוסים יחד והאוטובוסים הארוכים עוברים את זה בלי בעיה
הנהגים שיש על הארוכים יותר מקצועיים מהנהגים שיש על הקצרים
לך תראה משאיות באורך 20 מטר עושות רוורס קליל איפה שנהג בינוני מסתבך -
ביום שלישי פורסם המסלול בעיתונות המקומית - להערכתי זה לא מגיע ל-60% מתושבי העיר, זה כמו קו 6 (בלי כמה תחנות) ועושה בברכפלד רק את רשב"י.
נכון, העניין הוא בעיר בשביל מוסדות הלימוד, אבל בפועל זה מוסדות הלימוד-רשב"י רשב"י-מוסדות הלימוד, איפה הראש/מוח/שכל של כל המתכננים? -
@קינג-קומפיוטר כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
ממעקב שלי יצא לי שזה לא קשור לגודל של האוטובוס/משאית/רכב וכו’ אלא המקצועיות של הנהג
בנווה יעקב יש אוטובוסים קצרים וארוכים, ראיתי הרבה יותר אוטובוסים קצרים שנתקעים ולא מצליחים לעבור אם מגיעים שני אוטובוסים יחד והאוטובוסים הארוכים עוברים את זה בלי בעיה
הנהגים שיש על הארוכים יותר מקצועיים מהנהגים שיש על הקצרים
לך תראה משאיות באורך 20 מטר עושות רוורס קליל איפה שנהג בינוני מסתבךלא התכוונתי שהוא יתקע בגלל בעיות תמרון. התכוונתי שממילא הכל שם פקוק, ועכשיו יתווספו אוטובוסים כפולים. אז מה הועילו? קודם שיעשו דרך מילוט חדשה. אפילו לרכסים יש 2 רזרביות מלבד היציאה הראשית, ועוד 2 בהקמה…
-
קודם שיעשו דרך מילוט חדשה.
מילוט למה? מדובר על אוטובוסים עירוניים.
הכל שם פקוק,
לא כזה פקוק בתוך העיר, רק ב-446 מחוץ לעיר.
-
@מודיעין-מרכז כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
מילוט למה? מדובר על אוטובוסים עירוניים.
ומאיפה הם מגיעים בכל יום? לאן הם יוצאים בסיום משמרת?
@מודיעין-מרכז כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
לא כזה פקוק בתוך העיר, רק ב-446 מחוץ לעיר.
לזה התכוונתי, לכביש הכניסה/יציאה. לכן דיברתי על דרך מילוט.
וסליחה אם פגעתי לך בכינוי… אני בעד תושבי מודיעין עילית, ונגד ההזנחה שלהם… -
ומאיפה הם מגיעים בכל יום? לאן הם יוצאים בסיום משמרת?
אני לא חושב שהם נוסעים אל מחוץ לעיר, זה חסר היגיון, מן הסתם הם נחים בחניון בגן הדסים.
סליחה שפגעתי לך בכינוי…
כינוי? איזה כינוי יש לי?
בכל מקרה, פה אני לא חושב שזה הסיפור…
-
@מיכאלוש אל תבנה על כלום!
את רח’ ח’'ח יסיימו לשפץ עוד זמן רבואם דיברנו על חיסכון המקסימום שיעשו זה עוד משהו בשטיבלך של הרחוב
היכל יצחק 9:23 AM: גבאי ביהכנ’‘ס: מייייי שבייייראך אבוייתינו אברהההם יצחווק ויעקב! הוא יברייך את מנכ’'ל חברת קווים היוום! למכירים אנא עשו לעצמם את הניגון והקול המצורצר והאהוב -
@שלמה כתב באוטובוסי אקורדיון במודיעין עילית:
גבאי ביהכנ’‘ס: מייייי שבייייראך אבוייתינו אברהההם יצחווק ויעקב! הוא יברייך את מנכ’'ל חברת קווים היוום! למכירים אנא עשו לעצמם את הניגון והקול המצורצר והאהוב
5 שקל כאן לידי
-