מדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא)
-
@גיל כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
@מאיר כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
אין דבר כזה! הלוגן זה להט
@מאיר צר לי לחלוק עליך, אבל @haims צודק. יש דבר כזה, לדוגמא כאן ולהבנתי זה חוקי. שלחתי שאילתה לעו"ד שמתמחה בנושא, ואשתף מה שיענה לי.
תודה על התיקון.
אגב לגבי השאילתה, כמדומני שכתוב בחוק מפורש צהוב או לבן.
-
-
-
-
-
@haims כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
מעדכן שהפיליפס הלבן עבר במכס והגיע,
מדובר על הלוגן רגיל עם ציפוי כחול…
אור נחמד, לא חזק מהרגילאני תמיד טענתי שאין סיבה שלא יעבור, אבל אתה מוזמן לעדכן את @מיישה בדיון שלו כאן
וזה באמת המקום. תודה על העדכון, @haims ! -
@מאיר כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
זה לבן ממש כמו לד (k6000 - 6500)?
עד כמה שידוע לי נורות הלוגן יכולות להגיע רק עד גוון 6000K. ולדוגמא אתה יכול לראות בקישור ההוא כשהגבתי לך בנושא.
אבל גם אני ממתין לשמוע מ @haims מה הוא הזמין…
אגב, לגבי העוצמה, יש ויש, זה תלוי בעוצמת הנורה. צריך לבדוק כל נורה כמה “לומן” (Lumens) יש לה…לתועלת הגוונים:
-
@מאיר
זה לבן נחמד… לא יודע להגיד לך איזה רמה בדיוק…
מצ"ב תמונה
אגב הזמנתי גם לדים מאלי, בהתחלה זה נעצר במכס, אבל אחרי שבוע שוחרר,
שמתי לב שזה נרשם בסטטוס ממתין לבדיקה במכס, עוד לפני שהמוצר מגיע בכלל לארץ,
המעצבן הוא שהלדים האלו בכלל לא עובדים, ועוד מוכר עם חוו"ד חיוביות. -
@haims כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
זה לבן נחמד… לא יודע להגיד לך איזה רמה בדיוק…
תבדוק בקישור שממנו הזמנת. כתוב פרטים על המוצר…
המעצבן הוא שהלדים האלו בכלל לא עובדים, ועוד מוכר עם חוו"ד חיוביות.
אם הלדים לא עובדים בכלל אז זה מוצר תקול שאתה יכול להזדכות עליו…
זה שלדים לא חוקי לא אומר שהם לא עובדים… -
@שלמה כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
באמת מעניין לבדוק אם הרכב עובר טסט ככה, תעדכן.
אותי מעניין אם הרכב לא יעבור טסט, ואז יש לערער על הפסילה הלא חוקית.
חברים רבים כאן ברכסים עברו בעצתי להלוגן לבן ועוברים טסט מדי שנה במכון הרישוי באפק, ובמכון הרישוי בעכו. -
@גיל כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
@שלמה כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
באמת מעניין לבדוק אם הרכב עובר טסט ככה, תעדכן.
אותי מעניין אם הרכב לא יעבור טסט, ואז יש לערער על הפסילה הלא חוקית.
חברים רבים כאן ברכסים עברו בעצתי להלוגן לבן ועוברים טסט מדי שנה במכון הרישוי באפק, ובמכון הרישוי בעכו.השאלה איך המכון התייחס לזה. האם הם בדקו וראו שזה הלוגן או שהם זרמו או שפשוט מדובר ברכבים שניתן לראות מבחוץ באיזו נורה מדובר.
-
@אפייי כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
???
אתה מתכוון עם ציפוי כחול?יש הלוגן לבן עם ציפוי כחול, נועד כדי להגיע לטווח הגוונים של 6000K.
ויש ללא ציפוי כחול, אלא שקוף רגיל, והגוון בדר"כ 4200K או 5000K, בדומה לקסנון.
(ויש גם קסנון של 6500K, ללא ציפוי כחול כלל). -