מדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא)
-
@אושר-מתקרב כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
הייתי חייב לבדוק…
יפה! אבל להבא תבדוק יותר טוב, אלו פנסים להיראות, לא לראות. לראייה יש להם ראיית לילה שמנצחת כל פנס.
תראה לדוגמא כאן טנק במשימה מבצעית בלילה, אין פנסים. עד שהוא לא יורה - אתה לא רואה כלום. שלא יקבל RPG. -
@simon כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
תודה על ההשקעה, ממש מקיף את הנושא על כל פרטיו.
אציין שאני נכשלתי בטסט על מנורות לד בצבע לבן של לוחית רישוי אחורית, הם דרשו ממני להחזיר את הנורות הצהובות הפשוטות.תודה על המשוב החיובי ועל הניסיון האישי, כמו שציינתי החוקיות של פסילה כזו מוטלת בספק, תבדוק מה כתבו לך בטופס הבדיקה, מעניין אותי מאוד. אשמח לציין אותך בפוסט המקורי.
אני שוב מציין שלי יש לד לבן ודי חזק בלוחית ולא נפסלתי על זה מעולם. -
-
@גיל כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
@simon כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
תודה על ההשקעה, ממש מקיף את הנושא על כל פרטיו.
אציין שאני נכשלתי בטסט על מנורות לד בצבע לבן של לוחית רישוי אחורית, הם דרשו ממני להחזיר את הנורות הצהובות הפשוטות.תודה על המשוב החיובי ועל הניסיון האישי, כמו שציינתי החוקיות של פסילה כזו מוטלת בספק, תבדוק מה כתבו לך בטופס הבדיקה, מעניין אותי מאוד. אשמח לציין אותך בפוסט המקורי.
אני שוב מציין שלי יש לד לבן ודי חזק בלוחית ולא נפסלתי על זה מעולם.זה היה לפני כמה שנים במכון מ.מ.מ בבני ברק, כפי הזכור לי שהוא כתב לא תקין, וכששאלתי הסביר לי שאני חייב להחזיר את הישן הצהוב.
האמת שבדיעבד הבנתי שזה בן דוד שתפר אותי בכוונה, כי מי שרוצה לעבור אצלו מתאם איתו מראש, אז לכן הוא מכשיל את השאר.
כי בשנה אחרת הוא עשה לי בעיות עם כיוון של המנורות מעבר, וכן עם הצלילות של הפנסים, וכל מה שטיפלתי בהם לא עזר, עד שהלכתי למוסך שהוא הפנה אותי אליו, והתוצאה של החוזק של הפנס נשארה אותו דבר ואז משום מה זה עבר…
בהתחלה הוא טען שהפנסים צריכים להיות חזקים יותר כמו הרכבים החדשים, ופתאום הכל בסדר. -
@haims כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
בתכלס ששוטר עוצר אותך,
לא ראיתי ולא שמעתי שבודקים וקונסים על זהא. לגבי הטסט
ב. אם עיצבנת שוטר הוא יכול להוסיף את זה לרשימה
ג. זה תלוי באיזורים [פעם ראיתי שוטרים שעומדים במחלף חמד ובודקים את הרכבים שיוצאים מאבו גוש , כל רכב שהיה נראה להם קצת מושקע בדקו לו ברמה של המידות צמיגים]אבל תכלס אתה צודק שאם אתה מחזיר לפני הטסט את ההלוגן ושם מנורות לד סבירות ולא מסנוור רכבים שבאים מולך אין סיבה שיעשו לך בעיות גם במשך שנים
-
@haims כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
.מישהו פעם קיבל קנס על נורות לד?
כל כך הרבה מדברים ע"ז אם זה חוקי או לא,
כאילו זה בן אדם למקום…
בתכלס ששוטר עוצר אותך,
לא ראיתי ולא שמעתי שבודקים וקונסים על זהאחי בדיוק סיפר לי השבת שחבר שלו קיבל דוח על לדים
-
מישהו פעם קיבל קנס על נורות לד?
כל כך הרבה מדברים ע"ז אם זה חוקי או לא,
כאילו זה בן אדם למקום…
בתכלס ששוטר עוצר אותך,
לא ראיתי ולא שמעתי שבודקים וקונסים על זהאני מכיר שניים שהורידו להם רכב מהכביש. אחד בעבר, ואחד בעקבות הפוסט הזה פנה אליי למייל וסיפר לי.
-
@Klonimoos כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
עד כדי כך? לא הגיוני בעליל!
מה הסיפור שם?של הראשון - קרה בשעות הערב, היו לו לדים ועוכב על זה ע"י שוטר חד עין. השוטר הלך איתו עד הסוף וזימן בוחן תנועה והוריד את הרכב מהכביש. זה קרה באזור חיפה.
של השני - היו לו לדים ועוכב בכלל על מהירות, התווכח עם השוטר, ההוא חטף עליו עצבים ודפק לו דו"ח על מערכת אורות בלתי תקינה (דו"ח מספר 1 בפוסט המקורי) ודו"ח על פנסי ערפל דלוקים (הוא אהב תמיד לנסוע עם פנסי ערפל דלוקים, דו"מ מספר 12 בפוסט המקורי). בסך הכל יצא ב650 ש"ח ו-4 נקודות, מלבד המהירות שבה נסע, שקיבל על זה 750 ש"ח ו-6 נקודות, ואז הגיע בוחן תנועה (שהסתבר שהשוטר זימן אותו מיד בתחילת העניין לאחר הויכוח) והוריד לו את הרכב מהכביש, עד לחתימת בוחן שהרכב תקין. שילם על זה גם גרירה.
הסיפור הזה קרה באזור מודיעין עילית. הכל נמסר לי מכלי ראשון, לא בדיות.
@haims אין לי דו"חות להראות לך, אני לא זה שחטף את הדו"ח ולא זה שנתן אותו. -
@גיל כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
@שלמה כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
שיחקת אותה בגדול! אשריך, אני מזמין מדריך מסודר לכל נושא כסאות הרכב סלקלים בוסטרים לפי גילאים\משקלים ומיקומים ברכב
סגור, בעז"ה.
-
@שלמה ההזמנה שלך מוכנה. לאיסוף לחץ כאן
ראיתי והצבעתי גם שם תודה רבה! זה לדעתי נושא חשוב ומתבקש.
עכשיו אני מזמין אותך לנוח קצת. (לעזור המון זה מצוין ומבורך לא פחות, אבל יש עוד הרבה זמן לפנינו בעז’‘ה, יש שלב שאדם יכול למצוא את עצמו נשחק ואני יודע שזה הרבה זמן ומחשבה לכתוב כאלה פוסטים, המלצתי היא לאט לאט. ובכל זאת אם אתה כן מרגיש מסוגלות וצורך תוסיף כמה שתרצה אנחנו נהנים מכול רגע מהדברים החשובים יש’'כ לי כן חשוב להעלות קצת פרספקטיבה) -
@שלמה כתב במדריך: לדים/קסנון בתאורת הרכב - מה מותר ומה אסור (כולל פירוט הקנסות המלא):
ראיתי והצבעתי גם שם תודה רבה! זה לדעתי נושא חשוב ומתבקש.
עכשיו אני מזמין אותך לנוח קצת. (לעזור המון זה מצוין ומבורך לא פחות, אבל יש עוד הרבה זמן לפנינו בעז’‘ה, יש שלב שאדם יכול למצוא את עצמו נשחק ואני יודע שזה הרבה זמן ומחשבה לכתוב כאלה פוסטים, המלצתי היא לאט לאט. ובכל זאת אם אתה כן מרגיש מסוגלות וצורך תוסיף כמה שתרצה אנחנו נהנים מכול רגע מהדברים החשובים יש’'כ לי כן חשוב להעלות קצת פרספקטיבה)תודה על האכפתיות, אני אכן מוריד הילוך מתי שצריך.
נ.ב- אהבתי את החתימה שלך, ממש מקורי.