מישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?
-
@שמואל-קליין כתב במישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?:
מבחינת גז
רק עד 2010 אפשר
מ2011 אין אפשרות להתקין גז בכללבשנתון הזה יש כבר סקי אקטיב לא?
מה הצריכה בטכנולוגיה זו? -
@טאייער
לענ"ד מאזדה 6 זה אחרי הכל רכב יפני ונחשב לאמין מאוד אם כי יש פו ושם בריחות אם האמינות שלו אבל בסך הכללי זה נחשב מהרכבים האמנים בשוק הכללי
קאמרי ברעיון הרבה יותר עדיף במיוחד בקטע של הגז וגח מבחינת נוחות נסיעה וכל המסביב המחירים ביד 2 על קאמרי ומאזדה 6יעידו על כך -
@טאייער כתב במישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?:
בשנתון הזה יש כבר סקי אקטיב לא?
מה הצריכה בטכנולוגיה זו?למעשה ה"טכנולוגיה" הזאת היא יותר מיתוג מאשר משהו אמיתי , מדובר על שיפורים זניחים בנצילות ובהצתה שכל יצרן עושה אחת לתקופה .
בחול יש גם את סקיי אקטיב X שבה יש טכנולוגיה נוספת של הצתה באמצעות דחיסה בדומה למנועי דיזל והיא חוסכת מעט בצריכת הדלק וגם יש לה מומנט מעט יותר גבוה בסלד מעט יותר נמוך אך ממה שידוע לי היא לא משווקת בארץ וגם היא לא באמת כל כך מהפכנית -
@טאייער
שבוע טוב!
רק עכשיו ראיתי את בקשתך אז אתן את חוות דעתי.אני החזקתי מאזדה 6 - 2005 מנוע 2.3 פרימיום 5 דלתות
כמו שציינת הוא רכב נוח מאד רחב ויש לו הרבה מאד נפח
מבחינת אמינות הוא גם נחשב לדעתי רכב אמין מאד
החיסרון העיקרי שלו זה שהוא שותה דלק נחמד - אבל כמו שכתבת ניתן להסב לגז
בשונה ממגבילו הקאמרי - ייתכן והקאמרי יותר אמינה אבל פחות נוחה
למאזדה יש פתיחות של חיים הרכב מרביץ ויושב חזק על הכביש ובנוסף נפח האחסון שלו גדול ומוצלחאני קניתי כזה רכב ב 157,000 ק"מ לפני הקורונה - טחנתי לה את החיים בכל רחבי הארץ
סחבתי בה ועליה את כל מה שאתה רק רוצה לדמיין (למשל 5 יחידות במה 1.2/2.4 על הגג בעלייה של מירון מהמושב לציון)
בקיצור עשת לי הרבה נחת + וו גרירה
כנראה באיזה שהוא שלב אימתי יותר מידיי את האלטרנטור ואז התחילה איזה בעיית חשמל
שהצלחתי לסדר אצל חשמלאי טוב, ואח"כ שוב אימצתי ושבו חזרה הבעיה
עד שנמאס לי והחלטתי בצער רב שאני מוכר אותה לברזל כמו שהיאתיקבר בשיבה טובה!!!
ולגבי המחיר כמו שכתבו המומחים והסבירו בצורה מקצועית למה לרכבי מנהלים יש ירידת ערך.
-
@צדוק-לב כתב במישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?:
לכן דחיתי כל יהודי שהתקשר והעפתי את זה לערבי הראשון שרצה לקחת…
לדעתי לא כדאי לכתוב דברים כאלו בפורום ציבורי
-
@יצחק-רשטונ כתב במישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?:
@צדוק-לב כתב במישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלות על מאזדה 6?:
לכן דחיתי כל יהודי שהתקשר והעפתי את זה לערבי הראשון שרצה לקחת…
לדעתי לא כדאי לכתוב דברים כאלו בפורום ציבורי
הם יודעים את זה, ואני מכיר מישהו שמכר עם כל החסרונות פרושים לפני הלקוח כשמלה, (אף אחד לא מעוניין להסתבך, ולא עם חילול השם)
והם לוקחים בכל מקרה, הם לא עושים טסטים, ויש לכל אחד מוסך מתחת לבית, לכן לא אכפת להם להחזיק כאלה זקנים.