בעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין
-
שלום לכולם אשמח לעזרתם
נדלקה לי נורת מצבר ברכב מיצובישי גרנדיס, הרכב נוסע ומניע מצויין וכל החשמל והאורות הכל מתפקד רגיל, המצבר בן חצי שנה עדיין באחריות.
המוסכניק בדק טעינה (אם אני לא טועה נתן 14.9) ואת הרצועה, והוא טוען שהכל תקין.
אני רק מציין שזה רכב שעומד למכירה כבר כמה חודשים, אז הוא לא נוסע הרבה, ולפעמים עומד ללא נסיעה כשבוע שבוע וחצי.
דבר נוסף לצורך התיקון של המזגן על חום, מי שתיקן לחץ הרבה על הגז כשהרכב על פרקינג, אולי זה גרם לבעיה. -
@תגיענו-לשלום ומה עם בדיקת מחשב?
-
@תגיענו-לשלום אולי אלטרנטור ישן?
@תגיענו-לשלום כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
המצבר בן חצי שנה עדיין באחריות
חברה מוכרת?
יש כל מיני מצברים זבל -
.@תלת-גוונא כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
חברה מוכרת?
יש כל מיני מצבריםשנ"פ של הערבי מחיזמא.
מקוה שבאמת מקורי, מכיר הרבה שעשו אצל ואנשים אומרים שעושה את העבודה.
בכל מקרה אם זה באמת המצבר יש לי אחריות,
השאלה אם זה בטוח המצבר זה כי הוא בטח יפיל את זה על האלטנטור. -
לכאו אלטרנטור מזייף
[הנורה קבועה או באה והולכת?] -
@ITAMAR25 כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
ומה עם בדיקת מחשב?
הוא לא עשה, אני אמרתי לו שאם הכל תקין שפשוט יאפס לי את התקלה, לטענתו אי אפשר.
בדיקת מחשב תקדם אותי? כי אם כן אני יתעקש איתו על זה.
בכל מקרה המוסכניק הבטיח שיברר מחר עם חשמלאי (כנראה ישמעלי מהכפרים בסביבה) מה יכול להיות… -
@יצחק-רשטונ כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
לכאו אלטרנטור מזייף
[הנורה קבועה או באה והולכת?]בהתחלה הייתה נדלקת אחרי שהרכב עמד כמה ימים ובמשך הנסיעה נכבת, ועכשיו קבוע דולקת. מזכיר שוב שהתפקוד של הרכב רגיל לגמרי לגמרי.
-
@תגיענו-לשלום יש קורוזיה בחיבור של המצבר?
-
-
@תגיענו-לשלום כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
השאלה אם זה בטוח המצבר זה כי הוא בטח יפיל את זה על האלטנטור.
את זה אפשר לבדוק עם מצבר אחר.
-
@תגיענו-לשלום
אם נורית הסוללה ברכב שלך דולקת, זה בדרך כלל מצביע על בעיה במערכת הטעינה. להלן מספר סיבות אפשריות לכך שנורית הסוללה נדלקת:סוללה מתה או חלשה: ייתכן שסוללה ריקה או ישנה לא תחזיק טעינה, וכתוצאה מכך נורית הסוללה תידלק. זה יכול לקרות אם אתה עושה לעתים קרובות נסיעות קצרות מבלי לתת לסוללה מספיק זמן להיטען מחדש.
אלטרנטור פגום: האלטרנטור אחראי לטעינת המצבר בזמן שהמנוע פועל. אם האלטרנטור נכשל, נורית הסוללה תידלק לעתים קרובות. זה יכול לנבוע מחגורת אלטרנטור פגומה, בעיות בחיווט או אלטרנטור עצמו לא תקין.
חיבורי סוללה רופפים או פגומים: אם חיבורי הסוללה רופפים, פגומים או פגומים, זה עלול לשבש את תהליך הטעינה, ולהוביל להדלקת נורית הסוללה.
בעיות חגורה: ברכבים מסוימים, חגורת קרועה או רופפת שמניעה את האלטרנטור עלולה לגרום לנורית הסוללה להידלק. בלי שהחגורה תפעל כראוי, האלטרנטור לא יוכל לטעון את הסוללה.
בעיות במערכת החשמל: בעיות במערכת החשמל של הרכב, כגון קצר חשמלי או חיווט לקוי, עלולות לגרום לנורית הסוללה להידלק.
אם אתה רואה את נורית הסוללה דולקת, מומלץ לבדוק את הרכב שלך על ידי מכונאי מוסמך או לבקר בחנות תיקון רכב.
קרדיט לעוגן סטרט
שפשוט ניסחו את זה מצויין וחסכו לי את הזמן לענות לך בצורה מפורטת (כמו שכולם יודעים שככה אני אוהב לענות) ומצד שני לענות לך מהר, כי אני ממהר לכולל, ולא רציתי להשאיר אותך בלי מענה עד לצהריים.
תשקול את האפשרויות ותבדוק אצל מוסכניק אמין. אגב, אני לא הייתי שולל אפשרות שהוא דחף לך מצבר משומש ולא חדש, אא"כ יש לך הוכחות שהוא חדש. -
@מאיר כתב בבעיה מוזרה נורת מצבר דולקת למרות שבבדיקה הכל תקין:
את זה אפשר לבדוק עם מצבר אחר.
תודה רעיון טוב, אנסה להשיג מצבר לבנתיים ניסיתי עם בוסטר ולא עזר.