גמ''ח כלי עבודה בוקסות טיפול עשרת ועוד לרכב
-
@ITAMAR25 כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות ועוד לרכב:
@gil3686 כתב בגמ’'ח כלי עבודה בוקסות ועוד לרכב:
וזה אגב מענה לבעלי ה"דיסלייק" שכנראה לא הבינו למה התכוונתי.
יוזמה נהדרת למקומיים. לא יותר.
הבעיה היא בניסוח
מה לעשות? המציאות היא שזה לא יותר יעיל עבור מי שרחוק.
@gil3686 כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות ועוד לרכב:
@gil3686 היקר!
אני בטוח שמעריכים אותך מאד על כל פועלך בפורום!
ה’‘’‘דיסלייק’‘’’ סה’‘כ סוג של מחאה קטנה…ואסביר,
היהודי ה @מיוחד הזה ר’ @מיוחד טורח למטרות חסד אמיתי, וללא שכר למען הציבור, כזה דבר, צריך להיענות בפירגונים ובמחיאות כפים! לא בהסתייגויות ובהמעטת הערך, אע’'פ שזה לא כוונתך! אבל זה כך נראה!זה דבר שצריך לרומם את כולנו לחשוב אחד על השני בכל מקום,
ואכן חשוב לכתוב תגובה כמו ‘’ זה אכן יוזמה מבורכת!!‘’ כדי שמחר כשיכנס מישהו וישקול לעשות גמ’‘ח תיהיה לו המלצה, אם זה שטות, אפשר לכתוב בעדינות ‘‘לכאו’ זה ללא תועלת’’, או פשוט לא לפרגן סתם. זה מביא תועלת כאלו דברים.
בנוסף, שכך נראה גמ’‘ח בד’'כ עוזר למי שקרוב יותר מבחינה טבעי , לכתוב כזה דבר פשוט, בפורום, מפורש, כתגובה לפירגון, מתפרש קצת כזילזול.נ.ב. @gil3686 הכל נכתב באהבה רבה!
-
@gil3686 כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות ועוד לרכב:
@gil3686 היקר!
אני בטוח שמעריכים אותך מאד על כל פועלך בפורום!
ה’‘’‘דיסלייק’‘’’ סה’‘כ סוג של מחאה קטנה…ואסביר,
היהודי ה @מיוחד הזה ר’ @מיוחד טורח למטרות חסד אמיתי, וללא שכר למען הציבור, כזה דבר, צריך להיענות בפירגונים ובמחיאות כפים! לא בהסתייגויות ובהמעטת הערך, אע’'פ שזה לא כוונתך! אבל זה כך נראה!זה דבר שצריך לרומם את כולנו לחשוב אחד על השני בכל מקום,
ואכן חשוב לכתוב תגובה כמו ‘’ זה אכן יוזמה מבורכת!!‘’ כדי שמחר כשיכנס מישהו וישקול לעשות גמ’‘ח תיהיה לו המלצה, אם זה שטות, אפשר לכתוב בעדינות ‘‘לכאו’ זה ללא תועלת’’, או פשוט לא לפרגן סתם. זה מביא תועלת כאלו דברים.
בנוסף, שכך נראה גמ’‘ח בד’'כ עוזר למי שקרוב יותר מבחינה טבעי , לכתוב כזה דבר פשוט, בפורום, מפורש, כתגובה לפירגון, מתפרש קצת כזילזול.נ.ב. @gil3686 הכל נכתב באהבה רבה!
-
בעז’‘ה
נפתח גמ’'ח כלים לרכב
הגמ’'ח עדיין בתהליךמה שקיים בגמ’'ח
ידיות כח ומומנט בוקסות מפתחות שמן ידית ראצ’ט בינונית סט בוקסות רגיל עכביש ידית ראצ’ט קטנה בוקסות לפלאגים כולל גם מס’ 14 בנד מתכת ידית מומנט [מ10 עד 210] אורך 46 ס’'מ בוקסות 12 פינות עד 36 מ’'מ בנד גומי ידית מומנט 5-20 בוקסות טורקס נקבה מפתח מספר 901 902 903 904 ומפתח עם חריצים ידית כח 60 ס’'מ* מפתחות רינג ראצ’ט מספר 10 12 14 מפתח שמן אונברסלי 60-80 מ’'מ מפתחות רינג לידית כח –
–
כלי עבודה ועוד לפנצ’ר לפלסטיקה/ מתכת מפתח רטיטה [מתאימה לפירוק גלגלים ועוד] בורגי סיליקון חולץ פאנלים מכשיר מומנט לחיבור למברגה תולעת חולץ ברגי פלסטיק חולץ ברגים משאבת אויר ברגי פלסטיק וכדומה מברגת קלאץ סט קודחים * הליקויל מידה 3M עד 10M
הגבהה לרכב חשמל משאבות בוקים מולטימטר / רב מודד משאבת ואקום לברקסים ועוד מתאם למברגה לג’ק מצלמת אינדוסקופ משאבה לשאיבת נוזלים ממקום למקום מלחם ובדיל ומשחת הלחמה ומשחת בדיל וחוט נחושת משאבת מזרק 500 CC פחמים למנועים חשמליים פלייר חשמל
מנוע קומפרסיה /מד לחץ גלגלים שאר מכלולים בודק פלאגים בודק קומפרסיה לבנזין כלי החלפת בלמים לוחץ בוכנה כלי לפחחות - בודק לחץ במים /ראדיטור כלי להחלפת בולמים לוחץ קפיצים [* =בדרך
עוד בתכנון:
בודק עובי צבע רכב
מחלץ אומים שחוקים
בודק מנועי מאוורר וכויילים
בודק מצבר בעומס
פירוק מסרק הגההעלות היא בין 1-5 ש’‘ח
[להחזקת הגמ’'ח]אפשר לשלוח מייל
נמצא באזור בית וגן ירושלים
-
@ITAMAR25 כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות ועוד לרכב:
וזה אגב מענה לבעלי ה"דיסלייק" שכנראה לא הבינו למה התכוונתי.
יוזמה נהדרת למקומיים. לא יותר.
הבעיה היא בניסוח
-
@מיוחד כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות טיפול עשרת ועוד לרכב:
מלחם עם בדיל ומשחת הלחמה וחוט נחושת
האם יש לך גם משחת בדיל וגם משחת הלחמה?
אולי כבר שאלתי פעם? זה דבר חשוב להלחמות. -
K Klonimoos התייחס לנושא זה
-
-
הצדיק ה @מיוחד אמר מעט (אם בכלל אפשר לקרוא לחסדים שלו מעט)
שאלה? על מה להתמקד עכשיו. מה יותר שימושי ?
האם על כלי לתיקון פחחות
או על בודק לחץ במים?ועשה הרבה
בודק לחץ מים הגיע, וגם חלק מכלי למשיכת פחחות.
-
יישר כח!!
אני רק יספר לציבור שלפני שבועיים שלחתי לך מייל אם יש לך וקאום לפחחות בשביל חבר, ענית לי שכרגע עדיין אין, ולמחרת ראיתי שפתחת סקר מה עדיף בודק לחץ או מכשיר לפחחות, ועכשיו כבר הגיע…
החסד שלך פשוט מעורר השראה!! -
יישר כח!!
אני רק יספר לציבור שלפני שבועיים שלחתי לך מייל אם יש לך וקאום לפחחות בשביל חבר, ענית לי שכרגע עדיין אין, ולמחרת ראיתי שפתחת סקר מה עדיף בודק לחץ או מכשיר לפחחות, ועכשיו כבר הגיע…
החסד שלך פשוט מעורר השראה!!@תגיענו-לשלום כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות טיפול עשרת ועוד לרכב:
ענית לי שכרגע עדיין אין
הא’מת שהיה כלי משיכה קטן כמו פומפה קטנה, וזה מיועד רק למכות קטנות בינונית ואולי ואולי זה מצליח.
הכלי שהגיע זה כלי שצריך לשים דבק חם ויש פטיש משיכה למשוך אותו. -
@תגיענו-לשלום כתב בגמ''ח כלי עבודה בוקסות טיפול עשרת ועוד לרכב:
ענית לי שכרגע עדיין אין
הא’מת שהיה כלי משיכה קטן כמו פומפה קטנה, וזה מיועד רק למכות קטנות בינונית ואולי ואולי זה מצליח.
הכלי שהגיע זה כלי שצריך לשים דבק חם ויש פטיש משיכה למשוך אותו. -
@מיוחד ראיתי פעם סרטון שמישהו לוקח פקק של בקבוק ומדביק עם דבק חם את החלק החיצוני לשקע שהוא רוצה למשוך, ואז מחבר את הפקק לבקבוק ומושך את המכה.
שלך נראה לך יותר יעיל?