תחנות דלק מומלצות.
-
א. עלה ברעיוני לפתוח שירשור בעניין תחנות דלק מומלצות, לפעמים זה בגלל הפער מחירים גם אם הוא גם ב-10 אגו' לליטר. במצטבר זה משמעותי... גם עושה טוב על הלב כשאתה רואה כל יום את מחירי הדלק עולים....
עריכה: ולפעמים זה בגלל האמינות של הדלק האיכותי.
ב. יש אתרים בהם כביכול יש מחירי דלק כולל וויז וכדו', אבל לאחר הבדיקה ישנם המון תחנות בד''כ הזולות שלא מופיעות שם במחיר ולפעמים וויז לא יציג אותם אפי' בלחיצה על 'תחנות דלק'.
ג. יש את האתר הזה שבו תמצאו סיקור מעולה על תחנות ומחירים, אולם עדיין כנ''ל בסעיף ב'.
ד. נקווה שאח''כ יעשו 'חבורה' מתומצתת של העולה מן הדברים.
ה. לא מצאתי קטגורייה כזו 'דלק', למנהל הקבוצה היקר @מאיר אפנה ואומר שנראה לי זו קטגורייה חשובה בפורום נכבד זה לשם יכנסו גם נושאי התוספים וכו'. -
-
@מרן-הרוששיבע רעיון יפה אך יש לקחת בחשבון שיש גם איכויות של דלקים ויש שמערבבים עם שמנים ויש שפחות השאלה היא האם יש דרך לבדוק את זה....
אני למשל מכיר תחנת דלק זולה יחסית שכמה שתדלקו שם אמרו לי שהם עושים עם מיכל של התחנה הזאת פחות ק"מ ממיכל של תחנה אחרת... -
@YOLEVI מתחבר לדברים שלך ומוסיף נקודה מאוד חשובה לכל הרוצים לחסוך:
בעבר תדלקתי בתחנת דלק בחיפה (שכבר נסגרה...) והלכו על ה4 קוהלים באוטו שכולם היו מקוריים,
אח"כ ראיתי שלעוד אנשים קרו כל מיני תקלות שקשורות לדלק ההוא בדווקא והתחנה ההיא אכן נסגרה.
והסיבה כמו שציינת זה היה דלק מעורב ולא איכותי שפשוט הרס רכבים!
ידע הציבור ויזהר כי הזול עלול לעלות יקר מאוד! -
@אשמהאא כתב בתחנות דלק מומלצות.:
דלק מעורב ולא איכותי שפשוט הרס רכבים!
אכן כך ויותר מזה כמו שאמר @אשמהאא אני הבנתי שכולם מערבבים השאלה כמה... נראה לי שיש פיקוח ושמעתי על אחת מתחנות הדלק במקום סואן במיוחד שהם מקבלים באופן קבוע דוחות על זה אבל זה שווה להם למרות הדוחות...
השאלה היא האם אפשר להזמין בדיקה ממי שאמור לפקח על זה
(וגם בזה יכול מאוד להיות שיש שוחד בכל מני דרכים) -
@שלמה כתב בתחנות דלק מומלצות.:
בגבעת כוח הסולר זול
לא רק הסולר.תחנה בין הזולות שיש אם לא הכי זולה אני מתדלק שם כמה שנים
וזה בסדר גמור כן חשוב מדי פעם לתדלק בתחנות יותר מוכרות בשביל להכניס דלק יותר
איכותי . -
@יחצ-המקצוען זה דלק איכותי מידיעה ברורה
מי שפורק לו את הדלקים הם סונול והוא בחור אמין שלא יערבב -
@יחצ-המקצוען
מה שם התחנה? -
@מרן-הרוששיבע
כתוב לך אפוה שמתי קישור למידע. [תחנת דלק ד.ג.ש] -
@מרן-הרוששיבע האמת הרבה יותר יעיל לכתוב תחנות דלק אמינות מאשר זולות
מעדיף לשלם מחיר מלא על דלק איכותי שלא יהרוס את האוטו (וכמובן שמחזיק יותר ק"מ) מאשר דלק זול ודפוק
כמובן שעדיף זול ואמין
יש אתר שאיגד את התחנות שיש להם דלק דפוק אבל זה לא מעודכן ויש שם רק 15 תחנות בעוד בטוח שיש יותר (למשל מככבת שם ברשימה תחנת דלק מנווה יעקב)