חיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה
-
@קינג-קומפיוטר מוזר,
אמור להיות או מאחורי החיישן (הצד שהחוט יוצא ממנו)
או בעובי שלו -
@קינג-קומפיוטר כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@אבי-ים אני די בטוח שבחיישנים האלה לא היה סימון
אם אתה מדבר על הקישור שאני הבאתי למעלה [היקר ב50 ש"ח] אני זוכר שהתקנתי ואכן היה UP על החיישן
-
@aiib כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
אני רואה שם אפשרות לגבוה ונמוך, מה זה? עוצמת הזמזם?
יש אפשרות לשנות את עוצמת הזמזם (לא פתחתי את המוצר הזה, אבל אני מבין שהכוונה היא לכפתור שנמצא מעל המסך. ולא מכיר חיישנים שיש אפשרות לשנות את רמת הדיוק)
-
@ITAMAR25 כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
יש אפשרות לשנות את עוצמת הזמזם (לא פתחתי את המוצר הזה, אבל אני מבין שהכוונה היא לכפתור שנמצא מעל המסך.
איך?
עכשיו פתחתי את המוצר הזה ולא ראיתי שיש בו כפתור, אז אני לא יודע בדיוק לומר לך.
צריך לשאול את @צילפינגים אם יש כפתור מעל המסך של המרחק, אם כן אז הוא להנמכה או כיבוי של הצליל. -
@ITAMAR25 כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
צריך לשאול את @צילפינגים אם יש כפתור מעל המסך של המרחק, אם כן אז הוא להנמכה או כיבוי של הצליל.
אני כבר מכרתי את האוטו לפני חצי שנה בערך ככה שאני לא יכול לבדוק אבל למיטב זכרוני לא זוכר דבר כזה
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו -
@צילפינגים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו
יש לי את המערכת הקלאסית (עם המסך עם הצבעים ל2 הצדדים) ושם במוח לא מצאתי דרך להנמיך. אשמח לטעות…
-
@צילפינגים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו
יש לי את המערכת הקלאסית (עם המסך עם הצבעים ל2 הצדדים) ושם במוח לא מצאתי דרך להנמיך. אשמח לטעות…
לא דיברתי על המערכת הזו דיברתי על המערכת עם המסך בצבע תכלת ולבן בקישור שהבאתי למעלה עליה היה תמונה באלי אקספרס שיש כפתור קטן במוח שאפשר לגביה או להנמיך
-
@מאיר כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
מצלמת רוורס במקום החיישנים?
היום חניתי תוך כדי שיחת טלפון
הורדתי אמברקס (זה ברגל, מקביל להרמת אמברקס ידני)
ואז אני שומע את החיישני רוורס מצפצפים והצפצוף מתחזק והולך עד שהגיע לצפצוף רציף, חשבתי שהחיישנים נדפקו
עד ששמתי לב שההילוך עדיין על R והרכב זוחל לכיוון הרכב שחונה אחרי
ברגע האחרון בלמתי…
מצלמת רוורס לא הייתה עוזרת במקרה כזה