חיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה
-
@צילפינגים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@aiib כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@פתוח-לשמוע כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
או פה
אין שחור במלאי. יש עוד מוכר ב17 שקל?
אתה יכול לצבוע עם ספריי צבע אין בעיה מנסיון!!
תזמין ותצליחלא שווה חסכון של 13 שקל…
-
תוסיף לעגלה בצבע אחר האלגוריתם כבר ישלח לך
-
תוסיף לעגלה בצבע אחר האלגוריתם כבר ישלח לך
הוספתי, בוא נראה. עדיין לא קרה.
אם כבר הוא אמור לשלוח לי באותו הצבע לא?
יש עוד הרבה שקופצים לי אבל במחירים אחרים. -
@aiib אני גם גם קניתי את החיישנים האלה בחנות אחרת באלי אקספרס ויש לה מבחר גדול יותר של צבעים ומחיר זול יותר
https://he.aliexpress.com/item/1005005795965561.html
חיישנים מעולים אבל יש להם חיסרון אחד שהם לא תופסים את הצדדים מחוץ לרכב
אם לדוגמא אתה עושה רוורס בסיבוב ויש איזה עמוד מהצד שאתה מתקרב אליו הם לא קולטים אותו
אני לא יודע אם זה חיסרון באמת כי החיישנים שהיו לי לפני זה היו מצפצפים מקילומטר זה היה מחריש אוזניים עד שמצאתי את הרמקול שלו ודחפתי אותו מאחורי המושבים עד שקניתי חדש -
@קינג-קומפיוטר כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
אבל יש להם חיסרון אחד שהם לא תופסים את הצדדים מחוץ לרכב
הכל תלוי איפה החיישנים ממוקמים יכול להיות שאת החורים לא עשו מדוייק ולכן זה קרה לך אין הבדל אם נוסעים אחורה בצורה ישרה או בזוויות אחרות החיישן עובד בכל מצב על גלי קול וזה לא משנה באיזה זווית העצמים מגיעים
-
@צילפינגים מה שאני מתכוון לומר זה שבאותם מיקומים של החיישנים הקודמים הם קולטים פחות מהחיישנים הקודמים את מה שמעבר לקווים האדומים שבתמונה
-
מה שאני מתכוון לומר זה שבאותם מיקומים של החיישנים הקודמים הם קולטים פחות מהחיישנים הקודמים את מה שמעבר לקווים האדומים שבתמונה
אולי הם לא הוכנסו בצורה הנכונה
יש מאחורי החיישן סימון של UP שצריך להיות כלפי מעלה -
@קינג-קומפיוטר מוזר,
אמור להיות או מאחורי החיישן (הצד שהחוט יוצא ממנו)
או בעובי שלו -
@אבי-ים אני די בטוח שבחיישנים האלה לא היה סימון
אם אתה מדבר על הקישור שאני הבאתי למעלה [היקר ב50 ש"ח] אני זוכר שהתקנתי ואכן היה UP על החיישן
-
אני רואה שם אפשרות לגבוה ונמוך, מה זה? עוצמת הזמזם?
יש אפשרות לשנות את עוצמת הזמזם (לא פתחתי את המוצר הזה, אבל אני מבין שהכוונה היא לכפתור שנמצא מעל המסך. ולא מכיר חיישנים שיש אפשרות לשנות את רמת הדיוק)
-
@ITAMAR25 כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
יש אפשרות לשנות את עוצמת הזמזם (לא פתחתי את המוצר הזה, אבל אני מבין שהכוונה היא לכפתור שנמצא מעל המסך.
איך?
עכשיו פתחתי את המוצר הזה ולא ראיתי שיש בו כפתור, אז אני לא יודע בדיוק לומר לך.
צריך לשאול את @צילפינגים אם יש כפתור מעל המסך של המרחק, אם כן אז הוא להנמכה או כיבוי של הצליל. -
@ITAMAR25 כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
צריך לשאול את @צילפינגים אם יש כפתור מעל המסך של המרחק, אם כן אז הוא להנמכה או כיבוי של הצליל.
אני כבר מכרתי את האוטו לפני חצי שנה בערך ככה שאני לא יכול לבדוק אבל למיטב זכרוני לא זוכר דבר כזה
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו -
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו
יש לי את המערכת הקלאסית (עם המסך עם הצבעים ל2 הצדדים) ושם במוח לא מצאתי דרך להנמיך. אשמח לטעות…
-
ולגבי הכפתור באלי אקספרס יש תמונה שהכפתור הוא על המוח עצמו תראה שם הוא באמת קטן ככה יכול להיות שפספסת אותו
יש לי את המערכת הקלאסית (עם המסך עם הצבעים ל2 הצדדים) ושם במוח לא מצאתי דרך להנמיך. אשמח לטעות…
לא דיברתי על המערכת הזו דיברתי על המערכת עם המסך בצבע תכלת ולבן בקישור שהבאתי למעלה עליה היה תמונה באלי אקספרס שיש כפתור קטן במוח שאפשר לגביה או להנמיך