"פיוזים" נעים להכיר (תגובות)
-
@הכל-בעז-ה
שאלה למבינים שחקתי בנעילה ניסיתי להשים של אל אקספרס ונשרף לי אזה פיוס בסוזוקי איגניס בדקתי את כל הפיוזים וכל מה שיש גישה אליהם תקין
הוישרים לא פועלים מה עלי עודלעשות לבדוק ?? -
@יוסף כתב ב"פיוזים" נעים להכיר (תגובות):
@הכל-בעז-ה
שאלה למבינים שחקתי בנעילה ניסיתי להשים של אל אקספרס ונשרף לי אזה פיוס בסוזוקי איגניס בדקתי את כל הפיוזים וכל מה שיש גישה אליהם תקין
הוישרים לא פועלים מה עלי עודלעשות לבדוק ??יש בד"כ שתי לוחות של פיוזים אחד ממוקם בד"כ בצד שמאל מתחת להגה צמוד לדלת והשני במכסה מנוע ,בדקת בשניהם?
-
@יוסף חחח אם היית יודע כמה הסתבכתי עם זה בחניון חשוך ב3 לפנות בוקר פשוט לא מצאתי שום פיוז שרוף (אחרי שניסיתי להשים של עלי אקספרס) וכמובן האוטו לא הניע כי לא היה חשמל לקודן, בסוף בסייעתה דשמייא היה לי רעיון להביא חשמל מהמולטימדיה לקודן וככה הנעתי למחרת החשמלאי רכב הראה לי את הפיוז השרוף.
יש כמה פיוזים שלא נמצאים בתיבה עצמה אלא מתחת ההגה בצד שמאל (אצלי זה היה לא רחוק מהקופסא של הקודן) באמצע החוט יש כמו פםלסטיק שחור צריך לפתוח אותו ואז תראה בפנים פיוז, אמור להיות כמה כאלה.אני לא מדבר על החוט של החשמל לקודן, חוץ ממנו יש עוד כמה פיוזים שמורכבים באמצע החוט אבל אם יש לך גם פיוז בחוט של החשמל לקודן תבדוק גם אותו -
@YOLEVI הפיוזים של אל' על הפנים , קניתי אני של מקס זה גם אותו רעיון
שטויות במיץ גזר, איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?
-
@נייטרון-חפשי כתב ב"פיוזים" נעים להכיר (תגובות):
שטויות במיץ גזר, איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?
אם כתבת את זה אז הוסיף ואומר שאפילו לא מיץ של גזר!!! אני משתמש קבוע בשל עלי הם מחזיקים פצצה
ובמה שקונים בחנויות בארץ אני בטוח שכתוב מייד אין צ'יינה -
-
-
@שלמה כתב ב"פיוזים" נעים להכיר:
מולטימטר" (רב מודד)
אין ארגז כלי העבודה שלם ללא הרב מודד.pdf
העתקתי ממתמחים מאוד עוזר לי
קרדיט לשטייגליץ..למי שלא רואה את התמונה שילחץ עליה
@מאיר לעשות מדריך נפרד? -
-
שלום לכם
ברשותי גרנדיס 2010
המצת לא עבד
וגם בלי קשר רציתי להחליפו לשקע טעינה
הזמנתי מעלי את זה: https://www.aliexpress.com/item/1005003194713862.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.2609586a1SEzlN
כשפירקתי את הישן שמתי לב שמולחם אליו פיוז 15 תכלת שכמובן היה שרוף.
האם אני צריך לשים פיוז גם על החדש או שזה מובנה בו?
אודה על תשובותיכם -
@כנען כתב ב"פיוזים" נעים להכיר (תגובות):
שלום לכם
ברשותי גרנדיס 2010
המצת לא עבד
וגם בלי קשר רציתי להחליפו לשקע טעינה
הזמנתי מעלי את זה: https://www.aliexpress.com/item/1005003194713862.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.2609586a1SEzlN
כשפירקתי את הישן שמתי לב שמולחם אליו פיוז 15 תכלת שכמובן היה שרוף.
האם אני צריך לשים פיוז גם על החדש או שזה מובנה בו?
אודה על תשובותיכםעדיף!!! כי יש לגרנדיס מחלה מהשקע מצת שיכול לגרום לשריפה.
אז או שעשו מעקף או שהוסיפו פיוז לביטחון