מחפש המלצה לערכת כלי עבודה איכותית
-
@Klonimoos זה תלוי בקריזה של אליאקספרס אם הם יאחדו לך חבילות
ב11.11 הזמנתי 12 פריטים מ9 חנויות זה היה צריך להגיע ב9 חבילות בפועל זה יגיע ב5 חבילות אפשר לראות לפי המספר מעקב
הם מאחדים חלק מהחבילות ואם זה יגיע ליותר מ75 דולר תצטרך לשלם מס
אני חושב שזה תלוי בגודל של החבילה ודרך מי זה נשלח -
@קינג-קומפיוטר כתב במחפש המלצה לערכת כלי עבודה איכותית:
@Klonimoos זה תלוי בקריזה של אליאקספרס אם הם יאחדו לך חבילות
ב11.11 הזמנתי 12 פריטים מ9 חנויות זה היה צריך להגיע ב9 חבילות בפועל זה יגיע ב5 חבילות אפשר לראות לפי המספר מעקב
הם מאחדים חלק מהחבילות ואם זה יגיע ליותר מ75 דולר תצטרך לשלם מס
אני חושב שזה תלוי בגודל של החבילה ודרך מי זה נשלחזה לא נכון, גם אם החבילה מתאחדת, כל עוד אין שווי 75 דולר מאותה חנות, אין מכס.
וכן אין מכס לפי גודל, המצב היחיד שיש מכס שלא כדין זה אם זה נראה למוכס דבר שווה למעלה מ75 דולר. -
@מיישה כתב במחפש המלצה לערכת כלי עבודה איכותית:
זה לא נכון, גם אם החבילה מתאחדת, כל עוד אין שווי 75 דולר במוצר אחד, אין מכס.
-
@שלמה-ו כתב במחפש המלצה לערכת כלי עבודה איכותית:
אישית אני מחזיק את הסט הבא של קסקו ונהנה ממנו מאוד
תודה רבה! נראה לי שזה מה שחיפשה נפשי...
מה אומרים שאר המבינים? שווה את המחיר?
אגב שלמה, זה באמת מחיר מבצע או סתם? בכמה אתה קנית את זה?
@ראובן-שבתי אם אכן אתה יכול לארגן לי את זה מאילת אני אשמח, באישי. [תגיד לשליח שהוא יהיה שותף בהרבה חסדים שייעשו עם זה בל"נ...] -
@EBA כתב במחפש המלצה לערכת כלי עבודה איכותית:
אגב שלמה, זה באמת מחיר מבצע או סתם
מנסיון שלי בKSP אם הם כותבים לך מחיר מחוק ועכשיו מחיר יותר זול זה באמת מחיר יותר זול זה לא הסינים של אלי אקספרס שכותבים לך על קיסם שינים במקום 1000 ש"ח 5 ש"ח וביום רגיל זה עולה 2 ש"ח...
דרך אגב יש אתר מסויים שכחתי את שמו שבודק מחירים באתר KSP ומביא לך גם את הסטוריית המחירים של כל מוצר בKSP [מעניין מה הרווח בזה] וגם לפי תאריך תוכל לבדוק כמה זה עלה לפני מבצעי נובמבר..
ולעניין הסט עצמו נראה ממש מעולה ואיכותי [של מקיטה נראה יותר מוצלח אבל יותר יקר משמעותית.. ויש לו גם יותר דברים] -
-
טוב, בינתיים מישהו אירגן לי את סט ממש דומה לזה אבל מחברה לא מוכרת, קניתי אותו בינתיים, אבל אני מעדיף למכור אותו ולהתקדם בתקציב לעבר ההוא מKSP.
מישהו רוצה? 220 ש"ח ל108 חלקים, עם כל סוגי הבוקסות ומברגי הכוכבים שתיתקלו בהם, עד גודל 32 מ"מ, כולל בוקסות ארוכות להחלפת פלאגים. זה ממש מחיר בלאק פריידי בשביל כזה סט...