קצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2
-
@צבי-דורש-ציון כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
@מיכאלוש תוסיף לתמונה גם את המחיר…
למה אתה רוצה לקנות ?
-
@מיכאלוש לא, זה לפעמים זה חלק מהבדיחה…
אתה היית קונה אחרי התיאור הזה בסכום הזה? וזה https://rechavimzelaze.ovh/post/44985 למשל, נראה לי השתכנעתי לקנות אותו לחלפים… -
@אבי-ים כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
זה שיטה של מוכרים להיות בראש הרשימה
שיטה נבזית, וגם מטופשת.
פעם כשהיה משעמם לי הייתי מתקשר לברר אצלם בתמימות המון המון פרטי פרטים על הרכב, וכל הזמן מחמיא ומתפעל על המחיר הנמוך ואיזה כיף, עד שהבנאדם בעצמו נאלץ להסביר לי שזה לא המחיר. ואז הייתי נבעת ומסרב להאמין ולהבין איך זה יכול להיות ["אבל כתבת אלף!!?? מה זאת אומרת? כתבת משהו לא נכון? כאילו, שקר??] עד שהוא פחות או יותר הסביר לי “אני נוכל, חלאס” -
מישהו יכול להסביר מה זה אומר?
אולי הוא יציע מחיר גבוה? -
@נייטרון-חפשי היה לאבא שלי כזה אוטו במשך כמה שנים טובות 6\7 שנים אם אני זוכר טוב בלי שום אבל שום תקלות מלבד מנוי לתחנת דלק…
בשבילך זה נראה לי די אטרקציה נחמדה… יש לו חלקים יותר מהסטרים וגם אמין מאוד -
@נייטרון-חפשי כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
אולי הוא יציע מחיר גבוה?תנסה להציע לו 200 ש"ח ותראה מה יקרה. עדיין זה זהה “לבוא לקחת וזהו”?
-
@נייטרון-חפשי
אותי מעניין בעיקר איפה יש לנהג סדק… -
@יעקב-מ-פינס כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
@נייטרון-חפשי
אותי מעניין בעיקר איפה יש לנהג סדק…בגולגולת בטח. או שהוא התכוון לומר “צדק”, בדיחה ב"ב ידועה.
-
אולי הוא יציע מחיר גבוה?כנראה הוא התעצבן על הרכב וסדק לו את השמשה האחורית ואת זו של הנהג, ומי שיציע פחות מהמחיר הנדרש יקבל יחס זהה…
-
@zalmensmok טעה קצת בנוסח לא נורא
-
@צילפינגים כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
בשבילך זה נראה לי די אטרקציה נחמדה… יש לו חלקים יותר מהסטרים וגם אמין מאוד
מסכים בקשר לאטרקצייה (אילו היה לי זמן, את הסטרים קניתי כי הייתי צריך רכב 7), אבל אני מסופק בקשר לחלפים (והמחיר שלהם…) וגם האמינות זכור לי שהגירים שלהם לא משהו, ושלא לדבר על הדלק כי הוא עם מערכת גז.
-
אבל אני מסופק בקשר לחלפים
לא ממש מסובך בכלל למצוא לו חלפים אני רואה הרבה ממנו ליד מוסכים לפירוק ככה אתה יכול להיות רגוע…