בשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!
-
@טוסון החודש יצא לי לחסום לפחות 10 ואף אחת לא דרך המספר של אאוטנט
-
לא הבנתי, @טוסון ו-@פתוח-לשמוע, אתם מבני ברק?
-
לא הבנתי, @טוסון ו-@פתוח-לשמוע, אתם מבני ברק?
-
תוכלו להסביר לי איך מגיעים אליכם מבני ברק?
לא שיש לי בעיה חלילה, אדרבה, רק מעניין למה אנשים מביאים ממרחק חסימתם?
כי מי שמחפש חסימה בבני ברק לכאורה מתקשר למוקד אאוטנט ופונה לשלוחת ב"ב, לא כך? -
אוקיי.
אז כתבתם שאין בב"ב…
אז הריני מודיע בקול גדול:
יש חסימת רכבים בב"ב ע"י אאוטנט !!!
ניתן להתקשר לאאוטנט בטלפון 0722-613-613, ולהיכנס שם לשלוחת הרכבים ולחפש את העיר שלכם.
כמובן שאתם יכולים לפנות גם לניקים הנפלאים @טוסון ו-@פתוח-לשמוע, הם בטוח יעשו לכם חסימה מצויינת, רק שאני זמין עבורכם (תמיד…) בבני ברק.
||ניתן לפנות אלי גם בטלפון 052-7665953|| -
אוקיי.
אז כתבתם שאין בב"ב…
ניתן להתקשר לאאוטנט בטלפון 0722-613-613, ולהיכנס שם לשלוחת הרכבים ולחפש את העיר שלכם.
כמובן שאתם יכולים לפנות גם לניקים הנפלאים @טוסון ו-@פתוח-לשמוע, הם בטוח יעשו לכם חסימה מצויינת, רק שאני זמין עבורכם (תמיד…) בבני ברק.
||ניתן לפנות אלי גם בטלפון 052-7665953||@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
רק להבהיר, אני לא חוסם מערכות, אני משתדל לעזור כמיטב יכולתי הדלה לפי קוצר הזמן
אתה גם מתקין (באופן פרטי ובלא קשר לאאוטנט) חסימות בהתאמה אישית?
אתה גם מתעסק בהתקנת מערכות? כי גם זה חסר בבני ברק -
@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
רק להבהיר, אני לא חוסם מערכות, אני משתדל לעזור כמיטב יכולתי הדלה לפי קוצר הזמן
אתה גם מתקין (באופן פרטי ובלא קשר לאאוטנט) חסימות בהתאמה אישית?
אתה גם מתעסק בהתקנת מערכות? כי גם זה חסר בבני ברק -
אוקיי.
אז כתבתם שאין בב"ב…
||ניתן לפנות אלי גם בטלפון 052-7665953||@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
אני יודע חשבתי שעדיין קידס פלייס ולא שלחתי לשם
אגב בגירסה החדשה של אפרים יש את הפעלת החסימה מוטמעת ככה שהרבה רכבים [בעיקר אנדרואיד ישן] אפשר רק איתה ממולץ שיהיה לך אותה לייתר ביטחון@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
ניתן לפנות אלי גם בטלפון
נשלח לך בעז"ה
-
@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
אגב בגירסה החדשה של אפרים יש את הפעלת החסימה מוטמעת ככה שהרבה רכבים [בעיקר אנדרואיד ישן] אפשר רק איתה ממולץ שיהיה לך אותה לייתר ביטחון@נ-ל-ק כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
ניתן לפנות אלי גם בטלפון
נשלח לך בעז"ה
@פתוח-לשמוע כתב בבשורה טובה מאוד!! חסימת מערכות מולטימדיה ע"י אאוטנט בתשלום סמלי בלבד!!!:
אגב בגירסה החדשה של אפרים יש את הפעלת החסימה מוטמעת ככה שהרבה רכבים [בעיקר אנדרואיד ישן] אפשר רק איתה ממולץ שיהיה לך אותה לייתר ביטחוןעל מה אתה מדבר? על MDM גירסה 5.3? כי זו האחרונה לדעתי, ויש לי אותה ב"ה.
ניתן לפנות אלי גם בטלפון
נשלח לך בעז"ה
ייש"כ.