הושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים
-
@Lexus כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
ציינתי מקודם את הפיגו 107
אם אני פונה לכיוון הזה יש לי מה לבנות על שינוי משמעותי? בכמה מקובל לשער את הצריכה שלהם
(לצערי אין לי בינתיים רשיון על ידני )יהיה שינוי משמעותי אבל הרכב הזה בגירסתו האוטמטית בעל תיבה רובוטית חד מצמדית הלא אהודה.
מעבר לזה הוא מאד קטן ונראה לי קצת מוגזם לבעל משפחה -
@מוטי-ברנד כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
אתה כל הזמן כותב על הרכב שמכרת
אבל לא עדכנת מה קנית -
@לך-תדע כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
אבל לא עדכנת מה קניתצודק הקש ביטול
-
@מאיר כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
כשבא מישהו לקנות ממני את האוריס
אבל לא עדכנת מה קניתאני מחפש זמן לכתוב עליו 'מבחן דרכים' וזה יהיה המבחן הראשון בארץ לדגם הידני, כי לפני שקניתי הפכתי את הרשת כדי למצוא ואפי' חרס לא העליתי (נטפרי).
-
ראיתי בנתונים של יד 2 על פיגו 107
קח מחברנו פה את הרכב להשאלה
-
@יצחק-רשטונ כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
ציינתי מקודם את הפיגו 107
אם אני פונה לכיוון הזה יש לי מה לבנות על שינוי משמעותי? בכמה מקובל לשער את הצריכה שלהם
(לצערי אין לי בינתיים רשיון על ידני )יהיה שינוי משמעותי אבל הרכב הזה בגירסתו האוטמטית בעל תיבה רובוטית חד מצמדית הלא אהודה.
מעבר לזה הוא מאד קטן ונראה לי קצת מוגזם לבעל משפחהיש לך רעיון אחר?
-
בעיר הם עושים חיל! בנהיגה ספונטנית בעיר הוא יתן 1/16 ועם להשתולל 1/13. אם תסע רגוע ועדין זה יתקרב ל1/19.
כשבא מישהו לקנות ממני את האוריס עשיתי לו סיבוב והראתי לו איך אני עושה 1/30 בנהיגה חסכונית ומושכלת (תאוצות עדינות מאד ועד 50 קמ"ש + היכרות של האלגוריתם של ההיברידי) ובתוך העיר! (נתיבות). יצאנו עם סוללה ריקה וכך גם סיימנו בסיום ה'מבחן'.
יכול להיות שזה בגלל שבנתיבות נוסעים יותר רגוע ולאו דווקא בגלל שהיא מישור?
-
יש לך רעיון אחר?
יש מגוון שרשורים בפורום על רכבי מיני בו הכל פורט ולובן הדק היטב.
אולי הציבור הקדוש פה ידע להביא את הקישורים -
@נייטרון-חפשי כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
בעיר הם עושים חיל! בנהיגה ספונטנית בעיר הוא יתן 1/16 ועם להשתולל 1/13. אם תסע רגוע ועדין זה יתקרב ל1/19.
כשבא מישהו לקנות ממני את האוריס עשיתי לו סיבוב והראתי לו איך אני עושה 1/30 בנהיגה חסכונית ומושכלת (תאוצות עדינות מאד ועד 50 קמ"ש + היכרות של האלגוריתם של ההיברידי) ובתוך העיר! (נתיבות). יצאנו עם סוללה ריקה וכך גם סיימנו בסיום ה'מבחן'.
יכול להיות שזה בגלל שבנתיבות נוסעים יותר רגוע ולאו דווקא בגלל שהיא מישור?
בודאי שגם וגם.
חוץ משעות מסויימות, אין בנתיבות פקקים או עומסים ותמיד הכבישים פתוחים, בנוסף אין בנתיבות ולו רמזור אחד (כיכרות כיכרות וכיכרות) כך שהנסיעה העירונית יכולה להיות כמעט ללא עצירות, ועם צמיגי מישלין אתה לא תמיד צריך להאט לפני הכיכר.. כך שיש לעיר הזו פוטנציאל צריכת דלק נמוכה מנתוני היצרן האופטימיים..
(אגב באאוטלנדר עשיתי 1/15.1 בנסיעה עירונית בנתיבות)
-
@Lexus אפשר לומר שאתה ריאלי אבל המעבר יהיה לך קשה מבחינת נוחות.. אומנם המחירים של האטרז' ממש קורצים במיוחד עקב אמינות טובה מרווח פנימי ואיבזור ועלויות אחזקה מצחיקות אבל כידוע אין משהו מושלם אז חייב להיות איזה קצ' אז זה בנוחות הוא מעביר לך נוחות של ריקשה.. תיקח בחשבון...
-
@צילפינגים כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
@Lexus אפשר לומר שאתה ריאלי אבל המעבר יהיה לך קשה מבחינת נוחות.. אומנם המחירים של האטרז' ממש קורצים במיוחד עקב אמינות טובה מרווח פנימי ואיבזור ועלויות אחזקה מצחיקות אבל כידוע אין משהו מושלם אז חייב להיות איזה קצ' אז זה בנוחות הוא מעביר לך נוחות של ריקשה.. תיקח בחשבון...
מכיר
ולפני שקניתי רכב ואת הזה שלפניו
שבעתי מאטראז' של השכרות...
אני כעת פחות מחפש ריגושים (הפוקוס השביעה אותי מהם )
מחפש רכב מA לB ושיהיה עם חיסכון משמעותי בדלק
שמתי עין על אטראז' מסוימת יש שאלות שחשוב לשאול? -
@Lexus המחיר נשמע ממש מעולה למה הוא לא העלה תמונות?
צריך לבדוק טוב שהאוטו לא עבר פחחות וכפי שכתבתי פעם תלך לראות את האוטו ותסתכל ב7 עיניים כי הרבה מהם עברו תאונות בחברות הליסינג וכל מכה שם זה די רציני כי האוטו לא שוקל כלום פחות מטון ומכה טיפל'ה רצינית זה יכול להגיע לטוטאלוס אז תבדוק טוב ותנסה לבדוק בכפתור של הדלת וכן בכפתור של הבאגז' או במתזים של המים של הווישרים האם יש שם צבע או לא אם זה בצבע של האוטו אז תבין שהאוטו עבר צביעה אבל אם אתה רואה שזה בצבע שחור ומגע של גומי אז זה בסדר אבל עדיין צריך לבדוק זה רק בשביל ההתחלה של הבדיקה לפני שהולכים לבדיקה מעמיקה זה פשוט לדעת האם יש למה ללכת לבדיקה...
חוץ מזה המחיר ממש מעולה אני מתמצה בשוק קצת של האטרז' כי חיפשתי תקופה לגיסי כזה אוטו אם אתה יכול תקבע איתו להיות ראשון מחר על הבוקר -
@צילפינגים כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
@Lexus המחיר נשמע ממש מעולה למה הוא לא העלה תמונות?
צריך לבדוק טוב שהאוטו לא עבר פחחות וכפי שכתבתי פעם תלך לראות את האוטו ותסתכל ב7 עיניים כי הרבה מהם עברו תאונות בחברות הליסינג וכל מכה שם זה די רציני כי האוטו לא שוקל כלום פחות מטון ומכה טיפל'ה רצינית זה יכול להגיע לטוטאלוס אז תבדוק טוב ותנסה לבדוק בכפתור של הדלת וכן בכפתור של הבאגז' או במתזים של המים של הווישרים האם יש שם צבע או לא אם זה בצבע של האוטו אז תבין שהאוטו עבר צביעה אבל אם אתה רואה שזה בצבע שחור ומגע של גומי אז זה בסדר אבל עדיין צריך לבדוק זה רק בשביל ההתחלה של הבדיקה לפני שהולכים לבדיקה מעמיקה זה פשוט לדעת האם יש למה ללכת לבדיקה...
חוץ מזה המחיר ממש מעולה אני מתמצה בשוק קצת של האטרז' כי חיפשתי תקופה לגיסי כזה אוטו אם אתה יכול תקבע איתו להיות ראשון מחר על הבוקרדיברתי איתו כבר
והוא אמור לשלוח לי תמונות על הבוקר
לפי מה שהבנתי יש כמה תיקוני צבע שהרכב צריך לעבור ככה שצביעה כנראה הוא לא עבר אני רק מקווה שלא אראה מחר איזה זברה... -
@שלמה כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
@צילפינגים הרכב מסוכנות
לא שמתי לב אם ככה אז זה סיבה לברוח לברוח לברוח ומהרררררררררר
-
@צילפינגים
מהניסיון שלי רכב מסוכנות זה לא כזה גרוע...מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להגיע כמו סוכן
על כל דבר לומר לו 'זה לא שווה לי במחיר הזה'מה שהיה אצלי זה שהגיעו אליו שני אנשים מייבינים גדולים (שלא יודעים בכלל מה מכיל הרכב...) ואומרים לו יש בעיה במנוע צעדים (שאין בכלל באוטו הזה) נבדוק כמה זה שווה ונחזור אליך
למחרת התקשרתי אליו ואמרתי לו אני מוכן לקחת ב-6 הולך?
ווואלה זה הלךהיום החלפתי בולמי זעזועים אחוריים והאוטו ממש בובה...
@Lexus אם תרצה ייעוץ וליווי צור איתי קשר במייל על בסיס זמן פנוי וקרבה למקומי
-
@יעקב-מ-פינס כתב בהושיעו נא מתשלומי הדלק הגבוהים:
מהניסיון שלי רכב מסוכנות זה לא כזה גרוע..
ומהנסיון שלי ברכב הזה מסוכניות זה הדבר הכי גרוע שאפשר לקנות!!!
זה רכבים שכבר עברו את מרבית חייהם בליסינג ואז עברו לסוחרים שעשו להם דיאטה לק"מ עקב הק"מ שהם עשו אצל הקצינים בצה"ל זה לא סתם רכב שבנאדם בא להשתדרג ועשה טרייד אין עם השברולט ספארק..
הכי טוב באוטו הזה במיוחד ללכת לפרטי ולא להתקרב לסוחרים עיין שרשור סוכני רכב אמינים את הסיפור שלי שם.. -
אני את שני הרכבים שהחזקתי (כולל הפוקוס שלכשלעצמו הוא ממש מצוין) קניתי מסוכנות שאנשים אוהבים להשמיץ
ואני ממש מרוצה, לא אומר שהייתי קונה משם כל רכב אבל לדעתי, וכתבתי את זה כמה פעמים בפורום יכול להיות בכאלו מקומות מציאות נחמדות (בעיקר בסוכניות הגדולות שעיקר הרווח על הרכבים היקרים וכעת צריכים להתפטר מרכבי הטרייד אין)