מחפש מוסכניק זול (או עצות) לטיפול 10k בבית שמש.
-
@יצחק-רשטונ
את השמן קניתי בהמדביק. זה חנות חלפים זולה.
יש שמן בסטנדרט מחיר של איזור 100 ש''ח שנקרא ''הסטנדרטים'' והאיכותיים זה מתחיל מ160 ₪ +
מדובר על 5w30.
עקרונית אתה צודק, זה לא סיבה, אלא סימן.🤙 -
בסט טסט מרגישים יותר מידי טוב עם עצמם ושהלקוחות בכיס שלהם
מה גם שהתורים שם...................................... -
@הטוב-באדם כתב במחפש מוסכניק זול (או עצות) לטיפול 10k בבית שמש.:
לקח לי 200₪ על העבודה, וחומרים קניתי לבד.
גם עשה ניקוי מיצערת.
טיפול פלוס מצערת ב200? זה ממש זול!
-
אגב, גם הוא טען לי שאין שום עניין להשקיע על שמן יותר איכותי מה 100 ₪ הסטנדרטי, כך טען לי גם בחנות המדביק, המוכר הוותיק שם. ו- כך עשיתי בסוף...
ג"א מצטרף!
נכון ששמן איכותי זה יותר טוב אבל בשקלול הנתונים מול אורך החיים הצפוי של הרכב זה לא מצדיק את המחיר כי בין כך הרכב יסבול ממחלות זקנה.
(כמו שלא נותנים לילד תרופות שמזיקות לטווח הארוך אבל לזקן אין טווח כ"כ ארוך) -
@נייטרון-חפשי כתב במחפש מוסכניק זול (או עצות) לטיפול 10k בבית שמש.:
@המפותח במחיר כזה כנראה שלא.
בגלל זה שאלתי
כי זה מחיר מידי נמוך לניקוי עמוקניקוי בקטנה מבצעים שמחליפים אטם מכסה שסתומים -
יש שמן בסטנדרט מחיר של איזור 100 ש''ח שנקרא ''הסטנדרטים'' והאיכותיים זה מתחיל מ160 ₪ +
מדובר על 5w30.ניחשתי שזאת כנראה כוונתך אך באתי להדגיש שדווקא באיזור המחיר הזה של ה100 שח יש כל מיני סוגים ורמות של שמן אפשר למצוא שמן 5W30 סינטטי מלא עם תקנים מודרנים ותוצרת מדינה מכובדת לדוגמא הולנד שסך הכללי הוא באמת יהיה דיי דומה לשמנים של המותגים המכובדים ואפשר לקבל את "שמן המזלות" ייבוא אישי מירדן עם חותמת איכות של הקהילה האשמית ....ואם תבוא ותחשוב שאתה מקבל שמן סטאנדרטי יכול להיות שתקבל את הסוג השני כי זה הסטאנדרט של המוכר בחנות
-
@מאיר כתב במחפש מוסכניק זול (או עצות) לטיפול 10k בבית שמש.:
טיפול פלוס מצערת ב200? זה ממש זול!
כמו שכתבתי זה רק עבודה, וגם ל @המפותח אני אשיב, שאכן כמו שכתב @נייטרון-חפשי הוא לא פירק אותה, אבל יישב עליה איזה 5 דקות.
@מאיר זה לא היה ''רישמי'' עם מצערת, תוך כדי שהוא החליף פילטר אוויר ביקשתי ממנו, והוא עשה לי.@יצחק-רשטונ
אני בעז''ה יעדכן איזה שמן מדובר. זה חנות שמכבדת את עצמה מאד! לכן סמכתי עליו.