טבלת מעלות וחסרונות - ממגוון מותגי הרכב בארץ
-
אני חולק על הנאמר פה, לנסר ובפרט שהמדובר פה הוא על לנסר קלאסיק צורכת בערך כמו פוקוס ואין ביניהם הבדל גדול , ההבדל העיקרי בין נתונים שאנשים מפרסמים הוא בתוואי הנסיעה ובאופי הנהיגה שלהם גם בעל הפוקוס המצפה לישועה כתב שעיקר הנסיעות שלו הם בעירוני ושהוא נוהג קצת לחוץ ,
אם שניהם יסעו את אותה הדרך עם רגל עדינה על הגז לא יהיה הבדל משמעותי בצריכה.אני אישית לא מסתמך כלל על נתונים שאנשים מפרסמים על צריכת דלק שלהם אלא אם כן אני מכיר אותם ממש מקרוב שאני יודע את שלושת הפרמטרים האלו
א. מה עיקר הנסיעות שלהם [עירוני /בינעירוני]
ב. מה סגנון הנהיגה שלהם
ג. שהם אנשים מסודרים ומחושבים [שיחשבו נכון את התדלוקים והנסיעה] -
@יצחק-רשטונ סוף סוף מישהו נחלץ לעזרתי... היה לי מוזר שאף אחד לא עוזר לי בנושא כ"כ פשוט וברור
-
@אינטרקום כתב בטבלת מעלות וחסרונות - ממגוון מותגי הרכב בארץ:
ארה"ב שברולט מנועים חזקים, מרווח פנימי גדול צריכת דלק גבוהה, איכות גימור נמוכה יחסית
יש שברולט קוריאה כמו קרוז ודומיו שזה גרוע מאוד
-
@יצחק-רשטונ כתב בטבלת מעלות וחסרונות - ממגוון מותגי הרכב בארץ:
אני חולק על הנאמר פה, לנסר ובפרט שהמדובר פה הוא על לנסר קלאסיק צורכת בערך כמו פוקוס ואין ביניהם הבדל גדול , ההבדל העיקרי בין נתונים שאנשים מפרסמים הוא בתוואי הנסיעה ובאופי הנהיגה שלהם גם בעל הפוקוס המצפה לישועה כתב שעיקר הנסיעות שלו הם בעירוני ושהוא נוהג קצת לחוץ ,
אם שניהם יסעו את אותה הדרך עם רגל עדינה על הגז לא יהיה הבדל משמעותי בצריכה.אני אישית לא מסתמך כלל על נתונים שאנשים מפרסמים על צריכת דלק שלהם אלא אם כן אני מכיר אותם ממש מקרוב שאני יודע את שלושת הפרמטרים האלו
ב. מה סגנון הנהיגה שלהם
ג. שהם אנשים מסודרים ומחושבים [שיחשבו נכון את התדלוקים והנסיעה]בדיוק בגלל זה לא התערבתי בעניין הזה, כמו שראיתי אותו דבר לגבי תקלות, שתלוי הרבה באופי הנהיגה והשמירה על הרכב
-
ב. מה סגנון הנהיגה שלהם
ג. שהם אנשים מסודרים ומחושבים [שיחשבו נכון את התדלוקים והנסיעה]כבעל הפוקוס המדוברת...
את סגנון הנהיגה ציינתי, את חישוב צריכת הדלק חישבתי לאחור, ישבתי על כלל כרטיסי האשראי שלי וצירפתי את כל תשלומי הדלק אחד לאחד... -
אני אישית לא מסתמך כלל על נתונים שאנשים מפרסמים על צריכת דלק שלהם אלא אם כן אני מכיר אותם ממש מקרוב
זה כל כך נכון
יצא לי כל כך הרבה פעמים לדבר עם בעל רכב שזורק נתון של צריכת דלק
וכשאני מברר על פי מה החישוב אנשים לא ידעו להגיד את המינימום של כמה ליטר יש להם במיכל, כמה ליטר הם מתדלקים בפועל והיה כאלה שתוך כדי אמרו לי תזכיר לי איך מחלקים ליטר לק"מ
העיקר "הרכב שלי לוקח 1/15" -
@לך-תדע כתב בטבלת מעלות וחסרונות - ממגוון מותגי הרכב בארץ:
ממה שבדקתי בעבר - בסוף הממוצע הוכיח את עצמו, במידת מה.
יש לשים לב שבחו"ל היו הרבה יחידות הנעה שלא יובאו ארצה כגון באאוטלנדר 2015 יש הרבה בנזין 2.4 ויש גם 3.0 v6 ועוד. כ''כ באוריס 2017 יש כמה וכמה גירסאות הנעה בנזין ודיזל.
-
חברים!!
מישהו יודע מה קרה לטבלה??
יש מישהו שמחבל בה בכוונה??
או שזה טעות אנוש,
אם נעשה בטעות על ידי אחד מחברי הפורום אבקש מאוד שיצור איתי קשר במיילמישהו מחק את כל הנתונים וצבע את הטבלה בשחור
אני כרגע עובד על לשחזר את הגירסא האחרונה התקינה
רק חשוב לי להבין מה קרה.
אולי מעכשיו אחסום את כולם ואשחרר שיתוף רק לפי ביקוש
אשמח לעצתכם -
@טוסון כתב בטבלת מעלות וחסרונות - ממגוון מותגי הרכב בארץ:
אתה יכול להגדיר שעריכות יצטרכו אישור בעלים
הבעיה היא, שכל הרעיון של הטבלה הוא השיתופיות שלה.
אני לא הולך לשכור סיני שיתן אישור לכל עריכה.. -
שויין..
שיחזרתי את הגירסה לגירסה האחרונה שהייתה תקינה,
אבקש מאוד מכל מי שלא יודע איך עורכים, שלא יוסיף נתונים.
ובשום אופן לא לגעת בעיצוב הכולל של הטבלה - גוונים, גופנים וכל שינוי מהותי.תודה רבה.
-
אני לא הולך לשכור סיני שיתן אישור לכל עריכה..לפחות תפעיל 'עקוב אחר שינויים' כדי שתוכל לשחזר בקלות
גם את זה אפשר לבטל אבל פחות קל
הייתי מתנדב לאשר כמה עריכות ביום זה כבר אבל רוב הזמן אני מתחבר לרשת רק פעם ביומיים שלושה
או תפעיל גיבוי אוטומטי -
אני לא הולך לשכור סיני שיתן אישור לכל עריכה..לפחות תפעיל 'עקוב אחר שינויים' כדי שתוכל לשחזר בקלות
גם את זה אפשר לבטל אבל פחות קל
הייתי מתנדב לאשר כמה עריכות ביום זה כבר אבל רוב הזמן אני מתחבר לרשת רק פעם ביומיים שלושה
או תפעיל גיבוי אוטומטיזה בסדר, יש אפשרות בגירסאות לשחזר גירסה, זה מה שעשיתי