למה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...
-
תארו לכם שיש פורום של עכו''ם, בדיוק כזה שמתעסק ומדבר על רכבים, יום אחד אנשים קולטים שאיוון כבר תקופה לא מתייחס למקרים בהם מכתבים אותו (@איוון) שולחים לו הודעה בוואטסאפ והמשפחה מגיבה במילים אחדות אך קשות שהוא עבר תאונה. לא על עם ישראל.
חשבתי על זה שמידי פעם אנחנו מוצאים את עצמינו על מהירות גבוהה, חותכים נתיבים בלי לאותת, ושאר דברים שאנו מזלזלים בהם מפעם לפעם עד שאנחנו מקבלים איזושהי תזכורת ואז אנחנו מתאפסים מתנהגים כיאה וחוזר חלילה. כך בדיוק כמו בפוסט החשוב של חברינו היקר @EBA
לדעתי כדאי שיהיה מקום לתזכורות כאלו, לא בגלל שאנחנו רוצים לנהוג כמו חנונים אלא בגלל שאנחנו פשוט רוצים להמשיך לנהוג.
בברכת בריאות ובשורות טובות לנו ולכל ישראל אמן.
והפעם מה שתיזכר לי את הנ''ל היא התמונה הבאה שרצה ברשת
-
@שלמה
ולמי שלא בדיוק עיכל, זה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) 'מרחפים' בכביש...
1
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) 'מתקדמים' נגד הכיוון...
2
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) 'מרחפים' באויר...
3
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) לא נותנים זכות קדימה...
4(כל הנ"ל מצאתי היום במקרה, אם לא אהבתם - זכותכם!...)
-
@לך-תדע כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
@שלמה
1מהירות \התעסקות בפלאפון
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) 'מתקדמים' נגד הכיוון...
2נראה שהרוכב, לפי הטיית גופו לאחור ניסה לבלום אך הסוס לא נענה כנראה שגם לא הצליח להטות את כיוון הנסיעה
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) 'מרחפים' באויר...
3
וזה מה שעלול לקרות אם (בין השאר) לא נותנים זכות קדימה...
4הוא לא יכל למנוע את התאונה בכזו מהירות שים לב לבמפר הוא קודם קיבל מכה מהקפיצה ואח''כ מהתאונה
(כל הנ"ל מצאתי היום במקרה, אם לא אהבתם - זכותכם!...)
-
@שלמה כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
1מהירות
מה הקשר מהירות? זו הסחת דעת (הוא נסע במהירות המותרת! תוכיח שלא.)
@שלמה כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
נראה שהרוכב, לפי הטיית גופו לאחור ניסה לבלום אך הסוס לא נענה כנראה שגם לא הצליח להטות את כיוון הנסיעה
דווקא היה נראה לי שהוא ניסה ללכת ימינה כדי למנוע את זה אלא שגם הרכב ברח ימינה (כלומר שמאלה).
-
@נייטרון-חפשי כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
מה הקשר מהירות? זו הסחת דעת (הוא נסע במהירות המותרת! תוכיח שלא.)
אין הוכחה לגבי המהירות אבל זאת טביעות עין. הרכב השני היה אמור להספיק לעצור לו זה היה במהירות של כ100 קמ"ש.
הרכב הראשון בודאי שחלם בהתחלה והתעשת באיחור.
עכ"פ סגולה בדוקה לאריכות ימים זה לשמור מרחק!!! כן! להתרחק גם אם זה לא מרגיש לנו מסוכן זה חיים ומוות
-
@מאיר כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
עכ"פ סגולה בדוקה לאריכות ימים זה לשמור מרחק!!! כן! להתרחק גם אם זה לא מרגיש לנו מסוכן זה חיים ומוות
קח את זה
-
יש מצווה מאד חשובה "ונשמרם מאד לנפשתכם"
כמה חשוב לשמור מרחק -
@יחצ-המקצוען
חרדים נעול בנטפרי ?? -
-
@מאיר כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
תלוי מתי ועד כמה
לפעמים אם אתה שומר מרחק זה פרצה שקוראת לנהגים לחתוך אותך בפראות ובצורה שמסכנת לא פחות מהתקרבות לרכב שלפניך
אם אני רואה סיטואציה של נהג לא רגוע לצידי שפוזל לכיוון המרווח שביני לבין זה שלפני אני לוחץ מעט על דוושת הגז ושולח אותו לחפש מישהו אחר לחתוך אותו -
@אבי-ים כתב בלמה חשוב להישמר בדרכים. תזכורות...:
אם אני רואה סיטואציה של נהג לא רגוע לצידי שפוזל לכיוון המרווח שביני לבין זה שלפני אני לוחץ מעט על דוושת הגז ושולח אותו לחפש מישהו אחר לחתוך אותו
לך יש קאמרי, אנחנו צריכים ללחוץ הרבה ואז נוצרת בעיה של תאוצה ועצירה פתאומית שגם זה מסוכן