לכאורה זו מציאה.
-
@מאיר תהרוג אותי אני לא מבין איך ביד 2 כולם מקבלים רכב מהעבודה...
מישהו שהיה לו יאריס בשווי 3,000 ש"ח בלי מזגן פתאום מקבל רכב בעוד אפי' אינטל מצמצמים את האופציה הזו מהעובדים שלהלגבי המזגן עצמו:
קרוב שלי שילם בכפר באזור 500/600 כדי לתקן מזגן ביאריס כזו (נדמה לי להחליף מדחס)
כך שיש סיכוי שזה עדיין מציאה
רק צריך לבדוק שהלוח מחוונים עובד כי זה מחלה של השנתונים האלו -
@יעקב-מ-פינס כתב בלכאורה זו מציאה.:
אבל גם כתוב שם
אני חושב שכל רכב שהיה לו בעבר מובילאיי, מופיע עליו את השורה הזו
(שני רכבים שהיו לי בלי מובילאיי, היה כתוב עליהם כך) -
@אבי-ים כתב בלכאורה זו מציאה.:
@מאיר תהרוג אותי אני לא מבין איך ביד 2 כולם מקבלים רכב מהעבודה...
מישהו שהיה לו יאריס בשווי 3,000 ש"ח בלי מזגן פתאום מקבל רכב בעוד אפי' אינטל מצמצמים את האופציה הזו מהעובדים שלהלגבי המזגן עצמו:
קרוב שלי שילם בכפר באזור 500/600 כדי לתקן מזגן ביאריס כזו (נדמה לי להחליף מדחס)
כך שיש סיכוי שזה עדיין מציאה
רק צריך לבדוק שהלוח מחוונים עובד כי זה מחלה של השנתונים האלוזה לא סוד שאנשים לומדים רפואה כדי שיהיה להם קל למכור את הרכב...
מה שמכרת זה היה מחיר סגירה ופה זה מחיר פתיחה.
בנוסף, החששות שהועלו פה קיימות בכל רכב במיוחד בשנתונים האלה. ויש כאלה ששמים גז ולא אומרים כלום.
-
להוסיף על מחיר המקור בעוד פחות מחודש
המחיר שהבאת הוא לשנה והטסט שלו הוא חצי שנתי
-
@נייטרון-חפשי
בכל מקרה אתה משלם את הסכום הזה, אז בסדר, לא בפעם אחת
ורק תחשוב לשלם כל חצי שנה אישור בלמים, אישור רכב מיושן, אישור מוסך כללי, תשלום למכון ותשלום למישהו שיעביר לך כי הרכב ככה לא עובר -
סדר, לא בפעם אחת
ורק תחשוב לשלם כל חצי שנה אישור בלמים, אישור רכב מיושן, אישור מוסך כללי, תשלום למכון ותשלום למישהו שיעביר לך כי הרכב ככה לא עוברבסדר, אבל זה כבר לא קשור לנושא כי זה נכון בכל רכב ישן ולא רק בטויוטה יאריס.
וגם כשאתה חושב על זה שרכב אחרי טסט זה רכב עם טסט ל6 חודשים אז טסט לחודש זה לא כזה גרוע/מחשיד. -
@נייטרון-חפשי
בכל מקרה אתה משלם את הסכום הזה, אז בסדר, לא בפעם אחת
ורק תחשוב לשלם כל חצי שנה אישור בלמים, אישור רכב מיושן, אישור מוסך כללי, תשלום למכון ותשלום למישהו שיעביר לך כי הרכב ככה לא עוברותוסיף את זה שזה לא מרצדס מייאבך..
כל מה שכתבת נכון גם לרכבים דומים אחרים אלא שהם נמכרים ביותר יקר. הרכב לא מתאים לכל אחד אך למי שמחפש כזה רכב לכאו' זו מציאה.
-
@Lexus כתב בלכאורה זו מציאה.:
מה אומרים? כמה זו מציאה מ 1 עד 10 ... ??
https://rechavimzelaze.ovh/post/301347
מה הסיפור של המזגן שם?
נ.ב. אם זה היה מציאה אמיתית כבר זה לא היה ביד 2.. אבל אני תולה גם קצת בזה שהמקום שהאוטו נמצא זה בעוד חור במזרה"ת -
@צילפינגים כתב בלכאורה זו מציאה.:
מה הסיפור של המזגן שם?
נ.ב. אם זה היה מציאה אמיתית כבר זה לא היה ביד 2.. אבל אני תולה גם קצת בזה שהמקום שהאוטו נמצא זה בעוד חור במזרה"ת7 זה הרבה או קצת?
-
מה הסיפור של המזגן שם?
נ.ב. אם זה היה מציאה אמיתית כבר זה לא היה ביד 2.. אבל אני תולה גם קצת בזה שהמקום שהאוטו נמצא זה בעוד חור במזרה"ת7 זה הרבה או קצת?
אמרת להגיד מ1 עד 10 בד"כ בעולם נהגו שה1 זה הנמוך וה10 זה הגבוה אז א"כ ה7 זה לא הציון הכי גבוה אלא מעט פחות ב3 נקודות..
-
על מה לחצת שזה מראה לך את זה אני ניסיתי לא פותח ליהתוסף הזה לא עובד בטלפון, רק במחשב.
-
תהרוג אותי אני לא מבין איך ביד 2 כולם מקבלים רכב מהעבודה...
פשוט לוקחים מימון על האוטו, וכל המשכורת מהעבודה הולכת לשלם את זה כל חודש, יוצא שהרכב מהעבודה, וכל הכביש מלא ברכבים חדשים, ופרסומות על מימון....
גילוי נאות, לא יודע למה החלטתי לכתוב את הפוסט הזה.. -
@Klonimoos כתב בלכאורה זו מציאה.:
וכל המשכורת מהעבודה הולכת לשלם את זה כל חודש
לייתר דיוק יש חברות שמשלמות לעובד אחזקת רכב (בערך 2500 בחודש) [יש שורה כזו בתלוש] ואת זה הם לוקחים למימון
-
זה מהשכרה לכן קצת קשה לי להאמין לק"מ
מבחינתי לא אומר כלום
לי לדוג' יש רכב מ-2010
הרכב עשה 130k (עם תעודות) 80 מתוכם בשנה וחצי הראשונות שהיה בהשכרה או ליסינג והיתר לאחר מכן, כאן זה הגיוני עוד יותר -
לייתר דיוק יש חברות שמשלמות לעובד אחזקת רכב (בערך 2500 בחודש) [יש שורה כזו בתלוש] ואת זה הם לוקחים למימון
זה רק אם לוקחים מימון?
נראה לי שזה תוספת בתנאי שיש לך רכב לא כנגד קבלות -