דלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.
-
@klopkk כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
@Klonimoos אתה מקבל את זה בהנחה או הצבירה לארנק?
כי זה נשמע ממש מוזרהנחה מיידית.
@EBA כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
@Klonimoos כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
אני מתדלק בד''כ בסונול, ונהנה עד ה20 לחודש מ10% הנחה באפליקציה, תמיד, כל חודש, וזה באמת!
תגלה לי איך, כי אני מתדלק שלוש שנים בסונול ומעולם לא קיבלתי יותר מ4 אג' הנחה.
אין מה לגלות פה, זה פשוט עובד, כנראה משתנה בין התחנות.
-
@צילפינגים כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
מה אתם אומרים על זה?
גם עד 5% בנזין ועד 30% בסולר רק צריך לבדוק האם זה תקף לכל התחנות וגם בנוסף שימו לב שזה נטען לא חד פעמי כמו הכרטיסים של "יש חסד"- יישר כח ל @EBA המחונן! חיילך לאורייתא! (אגב נראה לי אסור לקרא את זה ב 9 הימים..)
- למעשה, בדקתי את הקישור הנ''ל, קוראים לזה ''דלק איתן'', זה גם לתחנות ספציפיות, וכל כרטיס לתחנה ספציפית או לסונול, או לטן, לא לשניהם ביחד.
- זה לא 5% זה 27 אגורות הנחה לליטר. ו40 ₪ חד פעמי דמי הנפקה.
לא הכי משמח... בפרט שבסונול, לבעלי אפליקציות יש כבר 10% הנחה
ושקלונקודה לליטר שמצטבר לקניה ברשת goods ה''זולה''. עיין בהמשך.אתה יודע מה הכוונה עד 5%? זה אומר שיש הנחה של בין 0% ל5%
-
@שלמה לא הספקתי להגיב שם, אבל ההיגיון בכל ענין התלושים הוא: [בכוונה נכתב בשפה בה לא יווצר חילול ה' מהמנהג הנפוץ הזה...
הנהו תגרי עשירי דהוו נמי צורבי מרבנן, דמאסי בכרגא דמלכא דהוה סני עלייהו טובא
ואזלו הני תגרי למרי ד"איכא" ["יש" בלע"ז] ואמרי להו הכי "שקול הנהו זוזי בכספא מזומנא דלית להו למלכא עינא בישא עלייהו, והב לי כרטיסי, והב לי טסקא, [קבלה] ואנא אתן ית טסקא דא למלכא בהדי שאר יציאתא דפרקמטיא דידי כביכול זבינתי מיכלא ומישתיא לפועלים דידי, דבהכי מחיל מלכא [ופקיד ה"שומה" דיליה "פלולה" בלע"ז...] על הני יציאתא דלית לי חיובא לשלם כרגא עלייהו".
ואזיל ההוא תגר וזבין הני כרטיסי לצורבי מרבנן בבי מדרשא בהני אחוזיא, והוי כולהו חדי ומחיכי במלכא טיפשאה...
בקיצור "חיוורא דכספא".ולכן הגיוני מאוד שאותו בחור כעס מאוד על הפרסום, כי כל עוד זה מפה לאוזן בכוללים זה בסדר, אבל אם זה יפורסם רשמי באינטרנט אפשר לעלות עליו ולגדוע את כל העסק....
הכתיבה משובחת ביותר.
התוכן?... אני ושב אחרת
וכי נראה לך שחברה כמו שופרסל שהיא הבעלים של יש, חברה שווה למעלה מ6 מיליארד שקל, יעשו קומבינות בשביל להרוויח את החיורא דמלכא?
והפשט הוא כך.
כאשר אדם קונה תו קניה א. הוא שבוי באותה החנות, וזה דבר שווה לכל חנות לתת אפי' 10 % הנחה בשביל כזה דבר.
ב. כאשר אדם קונה בתו, הוא לא מרגיש שהוא מוציא כסף מהכיס, כך שיותר קל לו לקנות, [אותו הרעיון של כרטיס אשראי, (ולכן מדריכי ניהול כלכלת הבית ממליצים לשלם מזומן, כדי שתרגיש את החיסרון מידי)].
ג. הם מרוויחים את האחוזים שהאשראי גובה מהם.
ד. האבידות. כאשר אובד לך תו, הרווח הישיר הוא לבעלים...
[פעם קראתי סקר שקרוב ל20% מהזיכויים לא ממומשים, [לכן החברות לא כ"כ מהר מחזירות מזומן אלא רק זיכוי], אמנם בתווי קניה זה פחות, אבל עדיין כמות יפה... -
@ישראל10
העסק הזה מגלגל מליונים רבים, מידיעה, סכומים שגם חברה ששווה שש מיליארד שווה להם להתעסק איתם.
חוץ מזה שכנראה לא הבנת [וזה לגיטימי לא להבין בניסוח הזה...] אני דיברתי על האינטרס של הקונים לעשות את זה, ואתה מדבר על הבעלים של החנות למה זה שווה לו, ואכן כולם מרוויחים מזה.
והחנות ממש לא נותנת על זה 10%, זה באזור 3-4 -
@Klonimoos איפה התחנה שלך, אני אבוא לשם גם, 10% זה שבעים ומשהו אגורות, מעולם לא שמעתי על הנחה שכזו.
גם אני לא ראיתי מעולם.
טעיתי בהשראת הנושא,🤦 זה 10 אגורות לליטר, לא 10 אחוז. - תיקנתי וערכתי.
ואכן בד''כ זה ההנחה פה עד ה20 לחודש למתדלקים באפליקציה, לא 4 אגורות.
כמו שכתבתי הבנתי שזה משתנה בין התחנות והזכיינים, כמו המחירים.
אגב דובר בזה בעבר מעט.@מאיר כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
אתה יודע מה הכוונה עד 5%? זה אומר שיש הנחה של בין 0% ל5%
ברור.
שים לב שלא באתי לרטון, או לומר שרימו, או משהו כזה, פשוט בגלל שראיתי את הנוסח ''עד'' התקשרתי למספר פלאפון של האיש לברר..., ואמר בזה''ל, - ''אל תתייחס ל5% זה 27 אג' הנחה'' וסה''כ רציתי להנגיש לציבור את התרגום, ולחשב ביחד שכר הנחה כנגד הנפק הכרטיס,
וכמובן שהציבור לא יתפתה אחר הדמגוגיה הפירסומית הזו ויחשוב שיום אחד יוזילו יותר, זה פשוט לא ימשוך אנשים אם יכתבו אחרת.... -
החנות ממש לא נותנת על זה 10%, זה באזור 3-4
נאמר לי בעבר על ידי מי שבתחום
החנות 5 והמוכר 5 ואף יותר לפי הסכום שלחוץ לו להשיג -
-
התקשרתי למספר פלאפון של האיש לברר..., ואמר בזה''ל, - ''אל תתייחס ל5% זה 27 אג' הנחה''
דלקנים לפי הבדיקה שלי
נותנים הנחה של שרות עצמי לשרות מלא
וכן את הנוחות של תשלום בהוראת קבע בסוף חודש
לא הנחה אמיתית על הדלק
עכפ זה ללקוח הקטן