דלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.
-
בהמשך למה שכתבו כאן היום (השרשור הקודם נמחק)
שיש מישהו שמוכר כרטיסי תדלוק ע''ס 500 ש''ח בפחות 5% (475 ש''ח) בעיר____ בביהכנס___ בחדר שיעורים בשעה 12:45 פספסתי משהו?
כתבו כאן את הפרטים ואת תגובתו של הבחור, תגובה נחרצת שימחקו מיד את הפרטים שלו וכו' מחסד אף פעם לא מפסידים ו... בעצם אתם יודעים מה? זכותו אנחנו לא ניקח ממנו את הסיבות שלו
אז למה אני מקפיץ שוב את הנושא?
אישית לא הבנתי את הרציונל של אותו אדם. תרוויח עוד! לא? קצת מעצבן.
הקיצער הרצתי טלפונים למכרים שלי, שמוכרים כרטיסי תווים של יש חסד. קיבלתי מהם מס' של המשווקים הרמתי טלפון והשגתי את הבנאדם (לא ההוא מ____) הראשי שמשווק את זה
ו.. יש לו את הכרטיסים האלו אז אם יש כאן מי שרוצה נבנה רשימה ונלך על זה. היה נשמע ממנו שאפשר לרדת גם למעל 5%. מה אומרים?
תקף רק לתחנות פז
נשמח גם לשמוע אם יש סיכוי לבעיות הלכתיות -
@שלמה לא הספקתי להגיב שם, אבל ההיגיון בכל ענין התלושים הוא: [בכוונה נכתב בשפה בה לא יווצר חילול ה' מהמנהג הנפוץ הזה...
הנהו תגרי עשירי דהוו נמי צורבי מרבנן, דמאסי בכרגא דמלכא דהוה סני עלייהו טובא
ואזלו הני תגרי למרי ד"איכא" ["יש" בלע"ז] ואמרי להו הכי "שקול הנהו זוזי בכספא מזומנא דלית להו למלכא עינא בישא עלייהו, והב לי כרטיסי, והב לי טסקא, [קבלה] ואנא אתן ית טסקא דא למלכא בהדי שאר יציאתא דפרקמטיא דידי כביכול זבינתי מיכלא ומישתיא לפועלים דידי, דבהכי מחיל מלכא [ופקיד ה"שומה" דיליה "פלולה" בלע"ז...] על הני יציאתא דלית לי חיובא לשלם כרגא עלייהו".
ואזיל ההוא תגר וזבין הני כרטיסי לצורבי מרבנן בבי מדרשא בהני אחוזיא, והוי כולהו חדי ומחיכי במלכא טיפשאה...
בקיצור "חיוורא דכספא".ולכן הגיוני מאוד שאותו בחור כעס מאוד על הפרסום, כי כל עוד זה מפה לאוזן בכוללים זה בסדר, אבל אם זה יפורסם רשמי באינטרנט אפשר לעלות עליו ולגדוע את כל העסק....
-
@EBA כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
ולכן הגיוני מאוד שאותו בחור כעס מאוד על הפרסום, כי כל עוד זה מפה לאוזן בכוללים זה בסדר, אבל אם זה יפורסם רשמי באינטרנט אפשר לעלות עליו ולגדוע את כל העסק....
אני אישית אמרתי לו שאני פונה עבור פורום רכבים חרדי והוא אמר לי אדרבה תבדוק כמה חברה ותעדכן אותי
ומאוד אהבתי את הניסוח זה בסטייל הזה -
@שלמה כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
5%. מה אומרים?
תקף רק לתחנות פזאני גם ירצה למה לא.. השאלה היא כמה משלמים לו על כל כרטיס והאם אפשר לפתוח נקודת מכירה וא"כ כמה יצא לי לגזור על כל כרטיס?
מה אתם אומרים על זה?
גם עד 5% בנזין ועד 30% בסולר רק צריך לבדוק האם זה תקף לכל התחנות וגם בנוסף שימו לב שזה נטען לא חד פעמי כמו הכרטיסים של "יש חסד" -
@צילפינגים כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
שאלה היא כמה משלמים לו על כל כרטיס והאם אפשר לפתוח נקודת מכירה וא"כ כמה יצא לי לגזור על כל כרטיס?
משלמים על כל כרטיס (בינתיים) 475 ש''ח
תראו חשבתי יותר בכיוון של לרכוש ממנו ולפזר בערים תחת קטגוריה גמ''ח בפורום לא חשבתי להרוויח משהו (יכולתי לכתוב שמצאתי את המשווק והוא מוכן לתת רק 4%) -
רק צריך לבדוק האם זה תקף לכל התחנות
כתוב סונול וטן
-
-
כתוב סונול וטן
נו גם טוב לא ? וזה גם נטען..
-
אז אם יש כאן מי שרוצה נבנה רשימה ונלך על זה. היה נשמע ממנו שאפשר לרדת גם למעל 5%. מה אומרים?
תקף רק לתחנות פז
נשמח גם לשמוע אם יש סיכוי לבעיות הלכתיותאשמח להיות בפנים עם סכום מכובד (עשרות רכבים בכולל בלעה"ר), וכמובן עדיף הנחה של כמה שיותר אחוזים.
ולגבי בעיות הלכתיות - כל עוד זה לא גנוב אין שום בעיה, גם אם זה לצורך "זוזי דחיוורא" ואכמ"ל.
רק יש לעיין אם זה לא כמו הרב קו וד"ל (אמנם על פניו ממש לא נראה). -
-
@EBA כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
@שלמה לא הספקתי להגיב שם, אבל ההיגיון בכל ענין התלושים הוא: [בכוונה נכתב בשפה בה לא יווצר חילול ה' מהמנהג הנפוץ הזה...
הנהו תגרי עשירי דהוו נמי צורבי מרבנן, דמאסי בכרגא דמלכא דהוה סני עלייהו טובא
ואזלו הני תגרי למרי ד"איכא" ["יש" בלע"ז] ואמרי להו הכי "שקול הנהו זוזי בכספא מזומנא דלית להו למלכא עינא בישא עלייהו, והב לי כרטיסי, והב לי טסקא, [קבלה] ואנא אתן ית טסקא דא למלכא בהדי שאר יציאתא דפרקמטיא דידי כביכול זבינתי מיכלא ומישתיא לפועלים דידי, דבהכי מחיל מלכא [ופקיד ה"שומה" דיליה "פלולה" בלע"ז...] על הני יציאתא דלית לי חיובא לשלם כרגא עלייהו".
ואזיל ההוא תגר וזבין הני כרטיסי לצורבי מרבנן בבי מדרשא בהני אחוזיא, והוי כולהו חדי ומחיכי במלכא טיפשאה...
בקיצור "חיוורא דכספא".ולכן הגיוני מאוד שאותו בחור כעס מאוד על הפרסום, כי כל עוד זה מפה לאוזן בכוללים זה בסדר, אבל אם זה יפורסם רשמי באינטרנט אפשר לעלות עליו ולגדוע את כל העסק....
בואנ'ה אתה משקיע בבדיחות......
לא כמו פשוטי העם ששולפים מהשרוול...
חילך לאורייתא(ברצינות)- יכולת הניסוח שלך מעוררת השראה. -
כתוב סונול וטן
זה נראה שהכרטיס פועל או בסונול או בטן לכל תחנה כרטיס אחר
עולה 40 ש"ח דמי משלוח חד פעמי
זה נראה שגם אם מזמינים יותר כרטיסים זה לא משנה את המחיר של המשלוח
כך שאם מתארגנת פה קבוצה מאותה עיר הם חוסכים כבר בזה כמה שקלים