איפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011
-
-
@צילפינגים כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
ברחוב של היכל דוד שוב שכחתי את שמו
@צילפינגים https://rechavimzelaze.ovh/post/20114
וסימנך אהלי אב, קרי האוהלים של האב
-
@אברהם-0 לפני שנה החלפתי מצבר אצל ערבי שעומד מדי יום בכניסה לישוב אדם, ומוכר מצברים חדשים של שנפ עם תעודת אחריות והטבעה, (ככה"נ מיובאים מהרשות) בחצי מחיר (עלי לי 280 ש"ח, לוקח בתמורה את המצבר הקודם).
הרבה המליצו לי עליו ולא שמעתי תלונות.
המספר שלו 0537377982 -
@איציק123 כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
@אברהם-0 לפני שנה החלפתי מצבר אצל ערבי שעומד מדי יום בכניסה לישוב אדם, ומוכר מצברים חדשים של שנפ עם תעודת אחריות והטבעה, (ככה"נ מיובאים מהרשות) בחצי מחיר (עלי לי 280 ש"ח, לוקח בתמורה את המצבר הקודם).
המספר שלו 0537377982@מייבינים גם מי שבלי כובע...
אמין העניין?
בעניין זה שאין תלונות ונהנים, זה מעולה, אך לא כ''כ מספיק לענ''ד , השאלה פה כמה זמן זה החזיק?@EBA כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
תחשוב שתייגת כאן 28 אנשים אחד אחד.
א. מחילה עצומה! מכל מי שהופרעה מנוחתו!
ב. חישבתי את זה, אך זה היה קצת חשוב לדעתי, לא מתייג סתם קבוצה.👇
ג. אני מסכים איתך בעניין, שזה לא יהפוך להרגל ציבורי, אבל את זה אני משאיר לשיקולי @סיירת-פיקוח.
ד.תייגתי 27 אנשים, ודו''ק. -
ככה"נ מיובאים מהרשות
למה שברשות יעלה כל כך זול?
מה שלא מיוצר שם לא כזה זול
כנס למכולת שלהם ותסתכל מחירים קצת יותר זול מהארץ
המחירים המאוד זולים זה רק מה שמיוצר שם (חד פעמי/טישויים/קולה)
לדעתי רמאות (כמו שהבשמים שהם מוכרים זה גנוב- קשקוש)
עוד דבר מי שלא יודע הרכבים שם נמכרים בהרבה יותר יקר מבארץ, זה פשוט לא נכון ששם יותר זול.
זה שבכפר עולה זול תיקונים זה נטו כי הם לוקחים ממש קצת כסף על עבודה ומתעסקים עם פירוקים, ממילא החלקים שלהם עולים יותר זול -
@ראובן-שבתי כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
למה שברשות יעלה כל כך זול?
כי אין לו שכירות על החנות
לא משלם מעמ
לא משלם מיסים
ושלא ישמעו...
הוא עדיין מרוויח... תבין כמה מרוויחים עלינו שאנחנו משלמים מחיר מלא..
נ.ב. במקרה הזה אני חושב שבשביל לבדוק האם זה מקורי המצבר פשוט להתקשר לחברת שנפ כאילו יש לך בעיה במצבר ולראות האם יש להם את המספר סידורי של המצבר שקנית ממנו ואז תדע האם זה מקורי או זיוף -
כי אין לו שכירות על החנות
לא משלם מעמ
לא משלם מיסיםזה לא נכון
שכירות- גם פה בארץ יש מלא משווקים בלי חנות, זה לא המחיר אצלם.
מעמ מיסים- יש להם ועוד איך זה פשוט חוסר ידע להגיד שאין.
מאיפה נראה לך יש לרשות כסף ברור שיש שם מיסים (מישהו טען לי שאף יותר מפה אבל אני לא יודע להגיד כמה בדיוק) -
@ראובן-שבתי
יש לרשות מיסים זה ודאי אבל שכחת עם מי הם מתעסקים?
גנב מתעסק עם גנב הכל מזומן ומי יתפוש אותו שהוא מעלים מס? אסמעיל הנייה?
הוא נכנס ליהודים ומוכר מי אמור לדעת את זה מהרשות? -
@ראובן-שבתי
יש לרשות מיסים זה ודאי אבל שכחת עם מי הם מתעסקים?
גנב מתעסק עם גנב הכל מזומן ומי יתפוש אותו שהוא מעלים מס? אסמעיל הנייה?
הוא נכנס ליהודים ומוכר מי אמור לדעת את זה מהרשות?אתה מדבר על מכירה בשחור? גם לא ביג דיל לעשות בארץ.
בסוף הוא שילם על זה מחיר כמו הסוכן בארץ הפער במחיר לא אמור להיות 50% -
@Klonimoos כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
@מייבינים גם מי שבלי כובע...
תחשוב שתייגת כאן 28 אנשים אחד אחד.
-
@Klonimoos כתב באיפה מחליפים בירושלים מצבר ליונדאי I30 מודל 2011:
המספר שלו 0537377982@מייבינים גם מי שבלי כובע...
אמין העניין?
בעניין זה שאין תלונות ונהנים, זה מעולה, אך לא כ''כ מספיק לענ''ד , השאלה פה כמה זמן זה החזיק?אנו החלפתי אצלו לפני כמה שנים, עבד מצויין, לאחר כשנה בעקבות תקלה בסטרטר הנצבר גם עבר בדיקה ונמצא מעולה, אין לי מושג מה היה איתו אחר כך כי הרכב נמכר.
הגעתי אליו דרך חבר שהמליץ ואמר לי שגם היה מישהו שהיה בעיה במצבר והוא החליף לו במסגרת האחריות -
לפני שנה החלפתי מצבר אצל ערבי שעומד מדי יום בכניסה לישוב אדם, ומוכר מצברים חדשים של שנפ עם תעודת אחריות והטבעה, (ככה"נ מיובאים מהרשות) בחצי מחיר (עלי לי 280 ש"ח, לוקח בתמורה את המצבר הקודם).
המספר שלו 0537377982@Klonimoos @ראובן-שבתי עקב הדיון כאן אפרש את דבריי;
כתבתי שזה ככה"נ מהרשות בגלל שעל תעודת האחריות (בעברית) היו גם מילים בערבית וכמדומני שם וכתובת של יבואן ברמאללה (ולא בגלל המחיר...).
כנראה שזה שנפ מקורי כי התעודה היתה נראית מקורית וגם על המצבר לא ראיתי שום סימן מחשיד שמצביע על זיוף, וקיבלתי אותו חדש מהניילון.
מה שכן, היתה הטבעה של התאריך, אבל צורת ההטבעה היתה שונה ממה שראיתי בחנות רגילה.אם לעוד מישהו פורום יש עוד מידע או המלצה על אותו ערבי אשמח אם יגיב כאן לתועלת הענין,
כמו כן אם יש דרך לוודא האם זה שנפ מקורי. -
@איציק123
עשיתי אצלו לפני חודשיים אחרי שכמה אמרו שהיו מרוצים,
הוא כרגע לא באדם (כנאה מתחילת המלחמה לא נותנים לו לעמוד שם) אלא בכיכר של חיזמא על הכביש הראשי (לכיוון ענתות)
המצבר היה ארוז ועם מיתוג של שנפ, וכן היה מיתוג על הרכב של מרכז שרות שנפ.
אבל מה שמחשיד אותי שאולי זה לא מקורי, זה שהוא לא נתן לי אחריות של שנפ עצמם אלא שלו.
בכל מקרה בכזה מחיר, אחרי שהתברר לי מכמה וכמה שזה עושה את העבודה היטב, נראה לי שווה את הריזיקה הקטנה שאולי מזוייף.... -
@תגיענו-לשלום הבנתי היום מחבר בכולל שהמצברים שלו ממש טובים רגיל רגיל רגיל מחזיק מעמד מנסיון שלו אישית בשני רכבים שהיו לו אם אני לא טועה
והוא היה גר בתל ציון עד לא מזמן והוא אמר לי שהמון משם מכירים אותו וקונים רק אצלו -
@תגיענו-לשלום אני מעוניין לנסוע אליו מחר.
תוכל להדריך אותי בדיוק איפה הוא עומד? (אני מגיע מכיוון פסגת זאב).
והאם בטוח לעמוד שם מבחינת נוכחות יהודית?
תודה.