כמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
יש דעה שזה לא טוב לרכב אבל אני לא יודע ב100%
כשעושים את זה לא מרגישים מלחמה בין הגז לברקס, כאילו יש סוג של דפרנציאל שממיר את הכח מהגלגלים לגנרטור (או איך שקוראים לזה)
@אליהו טוען שהיצרן עשה את זה באופן מכוון וכנראה למד זאת מהמדריך של אפלי' ד''ר פריאוס. אבל @אליהו קיים ובית דינו קיים ונחכה לתגובתו.
ולקינוח, אני לא יודע אם זה ראיה, אבל כשנוסעים עם אמברקס למחצה מרגישים מלחמה והמחוג מצביע על מאמץ, ואילו כשנוסעים עם ברקס לצחתה המחוג יורד לכיוון הטעינה.
-
@מאיר כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
אני לא יודע ב100%
כמו שכתבתי אני לא יודע אם הייתי יודע הייתי אמר בלי ספיקות
-
@בעל-עגלה כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
עצה של מאיר הרבה יותר מהירהיש דעה שזה לא טוב לרכב אבל אני לא יודע ב100%
@מאיר כתב בשהרכב עומד המזגן על קור יורד בתפוקה:
במיוחד לא ללחוץ על גז וברקס ביחד (שחוץ מאת הווישרים זה נראה לי הורס כל חלק ברכב)
עריכה: לאור דברי הרבנים להלן אין הנידון דומה לראיה, אך את הפוסט השארתי למען יבינו זאת אחרים כערכי.
נ.ב.
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:ומותר לי לא לדעת הכל
מו''ר @הכל-בעזרת-השם, לא בטוח שמותר לך לא לדעת...😉 אם כי זה יתכן כנראה...
נראה לי אתה תעשה לי שיעור בהפעלת הפורום ספוילרים וכו ואני יתן לך שיעור בהתעסקויות שלי
אחת העיסקאות המשתלמות שפגשתי!
אך למען האמת, כבודו מוסר פה שיעור מידי יום בהשקעה מרובה, ואני משתדל ליהיות תלמיד טוב... יש לי מין תחושה שזה הולך לי...
ובקשר להפעלת הפורום, עדיף לך ללמוד מכלי ראשון מו''ר ר' @לך-תדע , שאגב יש לו כבר שיעור ערוך ומושקע בעניין, פה....
-
@Klonimoos קודם כל שאפו על המציאה אתה ממש טוב אבל לענ"ד אין הנדון דומה לראיה ואין מה לדמות כיוון ששם מדובר על רכב רגיל וכאן מדובר על היברידי ולכן טען @מאיר שבהיברידי יש מערכת שיודעת לזהות שהרכב עומד ולנתב את האנרגיה לטעינת הסוללה מכיוון שגם בנסיעה רגילה חלק מפעולת המנוע הולכת לטעינת הסוללה ולא להנעת הרכב בשונה מרכב רגיל ששם זה ממש מזיק לרכב לכו"ע
-
@Klonimoos כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
כי לא כ''כ הבנתי למה אמור ליהיות הבדל? @הכל-בעזרת-השם מה אומר?
יש צדק במה ש @מאיר אמר כי רכב היברידי שונה מרכב רגיל בחיבור בין הגיר למנוע ולכן אמרתי שאני לא יודע ב100% כי יש סיכוי כמו שמאיר כתב שטויוטה עשו את זה ככה בכוונה אבל מה שאני לא יודע אני לא יודע ומותר לי לא לדעת הכל ולהודות וללמוד גם מאנשים אחרים רק ככה לומדים . תמיד להיות @פתוח-לשמוע מאנשים אחרים
-
@Klonimoos כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
לא בטוח שמותר לך לא לדעת...😉 אם כי זה יתכן כנראה...
רציתי לבדוק היום מול המנהל מוסך שלי בטויוטה אבל לא היה לי זמן לזה היום אז נשאיר את זה לפעם אחרת
-
במיוחד לא ללחוץ על גז וברקס ביחד (שחוץ מאת הווישרים זה נראה לי הורס כל חלק ברכב)
הרבה זמן לא התקילו אותי ככה..
אבל כמובן כפי שכתבתי וכתבו פה החכמים שברכב היברידי זה לכאו' מיועד לזה.
מה גם שלגבי הציטוט שהבאת, שם מדובר היה באדם שהוצע לו לעשות זאת בכל רמזור.
-
במיוחד לא ללחוץ על גז וברקס ביחד
מדובר היה באדם שהוצע לו לעשות זאת בכל רמזור.
היה תקופה שהייתי צריך לעשות את זה בכל רמזור עד שאבא שלי עשה ניקוי מצערת...
-
חוזר לעניין אחריות סוללה דיברתי היום אם טיוטה זמיר ירושלים האם רכב שלא היה אף פעם באחריות יכול לעשות אחריות:
נאמר לי שכל רכב שהוא פחות מ12 שנה ועדין לא הגיעה ל200.000 ק”מ גם אם לא היה רצף ביטוחי יכול לבא לבדוק תקינות סוללה ואם נמצא תקין ניתן לעשות אחריות
שאלתי שלי עבר את ה 200.000 על פניו נראה שסוללה תקינה הוא חיסכוני (זה רכב שנסעו בו בעיקר מחוץ לעיר כך זה שומר על חיי הבטריה) האם יש לנסות בסוכנויות אחרות של טויוטה או שזה גזרת הכתוב...?
או שיש אולי קומבינות אייך כן ניתן לעשות אחריות? -
א.טויוטה בית שמש הכי זול
הכוונה לסוכנות פ.א.י.?
-
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
א.טויוטה בית שמש הכי זול
הכוונה לסוכנות פ.א.י.?
-
-
@טכנולוג הבנתי, אם אתה בטוח בדבריך אני אכן אלך השבוע.
למעשה בדקתי כעת עם המחשב, אכן היה קוד P3000 אבל היה כתוב "היסטורי", כלומר שהתקלה הזו לא קיימת עכשיו אלא היתה בעבר.
על דבר כזה יסרבו לתת אחריות או לא? חוץ מזה הסוללה עובדת היטב [לא בדקתי עם הדוקטור, אבל האוטו נוסע המון על חשמל] כך שלא נראה לי שהיא תמות באלף ק"מ הקרובים.מה למעיישה עשית חידוש אחריות או שעדיין לא?
-
@טכנולוג אי"ה מחר יש לי תור בבית שמש. אעדכן.
אני מאחל שהכל יעבור בהצלחה. עכ"פ אם הם יתייחסו לעניין, מאד מעניינת אותי הטענה שלהם, כלומר מה הם מצפים מהנהג הפשוט שאומרים לו בטסט לעשות ניוטרל? (אל תגיד להם שאתה @EBA האגדי מ"רכבים זה לזה").
אגב, יש על זה איזכור במסמך האחריות?
-
@טכנולוג כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
וגם אמרו לי את זה בפירוש
הם אמרו לך להגיד את זה לרוכש הבא?
יש איזכור
אשמח אם תוכל לצלם.
-
@מאיר אמרו לי על עצמי לא דובר על רוכש הבא
והנה תצלום (לא שלי) מהקבלה
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי. אבל השאלה הגדולה היא איך לפי טויוטה יעשו אנשים טסטים? ובכלל, מה זה הדבר הזה לעשות לחצן ניוטרל ולאסור להשתמש בו? כמו שלא עושים לחצן שיפוצץ את הרכב, אל תעשו לחצן ניוטרל (ואם יש לכם בעיה עם תקן תתמודדו איתה [כגון ע"י ניתוק הסוללה] ולא להוריד אחריות בגלל זה)
-
@מאיר אמרו לי על עצמי לא דובר על רוכש הבא
והנה תצלום (לא שלי) מהקבלה
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי. אבל השאלה הגדולה היא איך לפי טויוטה יעשו אנשים טסטים? ובכלל, מה זה הדבר הזה לעשות לחצן ניוטרל ולאסור להשתמש בו? כמו שלא עושים לחצן שיפוצץ את הרכב, אל תעשו לחצן ניוטרל (ואם יש לכם בעיה עם תקן תתמודדו איתה [כגון ע"י ניתוק הסוללה] ולא להוריד אחריות בגלל זה)
זה משמש כאשר הרכב מכובה ודולק סוויץ וצריך להזיז את הרכב או לסובב גלגלים על הליפט