קניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!
-
@יוסף כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
@צילפינגים
תסביר לי מה זה קיטור
אם אקח את מגהץ " תפל" והוציא עשן על כל הריפודים זה יעשה משהוא
או שזה יניקה עם קיטור ?? יש אזה תמונה איך זה נראה
וכמה עולה מכונה כזאת הכי זול שאפשר להשיגזה אותו רעיון כמו מגהץ אבל עם יותר לחץ של אדים יש באמת את הפשוטים באזור ה200 שח אני לא יודע איך הם עובדים אני לקחתי את הסוג היותר טוב מחמי בלחץ של 5 באר אבל הסוג הזה עולה יקר יחסית במיוחד מכשיר חדש..
אבל שוב זה עבודה קשה אולי כדאי לך באמת להביא חברה שתעשה לך ניקוי ריפודים זה יעלה לך באזור ה400 ש"ח מקסימום אולי אפילו פחות בדיוק אתמול חיפשתי את זה בגוגל ואתה לא עובד כלום... ואם תרצה לקנות את הסוג היותר חזק זה מינימום 1000 ש"ח מכשיר חדש וכבר כמה יצא לך להשתמש בו אולי באמת כדאי לך להשתמש בחברות שיעשו לך ובלי שאתה תעבוד בכלל.. -
זה נקרא קיטורית
מה שיש לי הוא קצת ישן ולא עובד מאוד טוב (עדיין מוציא קיטור אם זה משנה) יכול להיות שאם הוא ישומש הוא יחזור לעבוד טובמחיר של משהו טוב הוא באזור ה1000 ש"ח
אבל לעומת זאת מי שמשוגע על זה שהרכב שלו יראה יפה ומבריק אני ממליץ מאוד על לקנות -
@יעקב-מ-פינס אתה צודק בכל מילה השאלה כמה פעמים בחיים אדם קונה אוטו מסריח...
-
על ערב פסח שמענו?
ת'אמת הרכב האחרון שאבי שליט"א קנה (סוברו אאוטבק למי ששאל) היה מסריח מאוד ואחרי כמה מעברים עם הקיטורית הוא היה במצב סביל
-
@יעקב-מ-פינס הכל תלוי בילדים...
ולמה באוטו של מור אביך יצא רק סביל ולא נקי?
ראיתי חברות שמצלמות איך הם מנקים ריפודים וכולם עוברים עם קיטור על הריפודים ויוצא חדש כביום הוולדו? -
-
@צילפינגים כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
ראיתי חברות שמצלמות איך הם מנקים ריפודים וכולם עוברים עם קיטור על הריפודים ויוצא חדש כביום הוולדו?
כי לא עוברים עם קיטור אלה עם מכונה שמזריקה מים ואז שואבת אותם
מה שמכונה אצלי "המכונה של כריספיקס" היה דיון עליה בפורום -
@גגגג כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
ראיתי חברות שמצלמות איך הם מנקים ריפודים וכולם עוברים עם קיטור על הריפודים ויוצא חדש כביום הוולדו?
כי לא עוברים עם קיטור אלה עם מכונה שמזריקה מים ואז שואבת אותם
מה שמכונה אצלי "המכונה של כריספיקס" היה דיון עליה בפורוםאני כן ראיתי עם קיטור לא עם המכונה שאתה מדבר עליה זה יותר טוב מהמכונה הזאת פי כמה
-
@יוסף לקיטור תדמיין מגהץ אדים עם קצת יותר לחץ
ולמכונה השנייה: היא משפיצה מים עם סבון על הריפוד ושואבת את המים עם הלכלוך בחזרה למיכל שני
זה יותר טוב מהמכונה הזאת פי כמה
הקיטור מהשואב או השואב מהקיטור?
איך הקיטור מוציא ליכלוך, קיטור נועד לפרק ליכלוך ולחטא אבל איך מורידים אותו? -
@יעקב-מ-פינס כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
זה נקרא קיטורית
מה שיש לי הוא קצת ישן ולא עובד מאוד טוב (עדיין מוציא קיטור אם זה משנה) יכול להיות שאם הוא ישומש הוא יחזור לעבוד טובמחיר של משהו טוב הוא באזור ה1000 ש"ח
אבל לעומת זאת מי שמשוגע על זה שהרכב שלו יראה יפה ומבריק אני ממליץ מאוד על לקנותכאן יש מדריך נחמד שמפרט את הפונקציות של הקיטוריות
-
@יוסף כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
@טכנולוג
טוב אז לפי מה שמסבירים שם
||מלמעלה||
זה שואב את הליכלוך
לפי זה להשתשמש אם מגהץ אדים לא כל כל כך יעזור !!! משהוא מסכים / חולקיעזור יותר מהשואב הזה בקשר לריח
ריח חזק השואב שוטף הזה לא כ''כ יוריד, אלא יוריד קצת.
מה שכן זה מנקה טוב. לפירוט עיין טוב מש''כ שם וכבר ציין לעיל לנושא הנ''ל הרב @גגגג .
לריח יועיל יותר אדים מהמגהץ על הפונקציה הכי חזקה ומרוכזת. כמובן שלא כמו קיטור רציני.
נ.ב. נכתב מינסיון.@צילפינגים כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
כמו שציין @Klonimoos היקר [המראי מקומות המרכזי של הפורום..]
🙏 אבל אני מוחה על כבודו של מו''ר @טכנולוג שלו ראוי התואר, אני תלמיד.
-
@יוסף מה שהציעו לך לשים סודה לשתיה זה חצי עבודה..
גם לי היה ריח נוראי ברכב אחרי שקניתי אותו... ומה שהומלץ לי ובאמת מאד עזר לי זה לשים סודה לשתיה על הריפוד וכו' ועל זה לשפוך חומץ וזה גורם לתסיסה וללכלוך לצאת מעומק הבד, ואת זה צריך לשפשף עם סמרטוט ולנגב, אתה לא תאמין כמה לכלוך יצא משם, ואחרי זה לאוורר טוב את הרכב ריח החומץ יתנדף ואיתו גם הריח הראשון.. מנסיון...
בהצלחה. -
@נמה כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
ריח החומץ יתנדף ואיתו גם הריח הראשון..
מסופר על אדם שהגיע לרב ובמר ליבו סיפר שהדירה שלו כבר קטנה ונהייה לילדים ממש צפוף בבית .
הרב בחוכמתו אמר לו להכניס לבית עז כסגולה
לאחר כמה ימים חזר היהודי לרב ושאל מתי מסתיימת הסגולה כי החיים לצד העז הפכו לבלתי נסבלים וכל הבית לכלוך וטינופת.
אמר לו הרב שמעתה הוא יכול להוציא את העז.
לאחר שהוציאו את העז מהבית כבר לא הרגישו שוב בחסרונו של הבית הצפוף -
@גגגג כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
הקיטור מהשואב או השואב מהקיטור?
הקיטור יותר טוב מהמכונה הזאת הוא עושה עבודה יותר טובה במיוחד לריחות לא נעימים, עובש, ובקטריות.
המכונה הזאת טובה לכתמים פשוטים שקורים על מושבים שחורים שרואים כתמים לבנים כאלו מדברים פשוטים אבל ריחות וכתמי קפה וסרחון אמיתי זה לא יועיל טוב כמו שיעזור קיטור כמו שציין @Klonimoos היקר [המראי מקומות המרכזי של הפורום..] לגבי המכונה הזו..
אתמול בדיוק ראיתי סרטון של חברה מסויימת שהם עוברים עם חומר ניקוי, אח"כ קיטור, אחרי זה קומפרסור על לחץ אוויר להוציא את המים השחורים, אח"כ שואב והתוצאה שם ממש מדהימה -
@נמה
אווווווווווווווווווווווווווווווו
סוף סוף חסכת לי כאב ראש ו 1100 ש"ח הקטע של החומץ תעשה מזה פטנט רשום
אני רק צריך אישור אחרון האם משהוא מאשר את הדברים כי זה נראה לי קצת סכנה ביולוגית השילוב הזה אבל נשמע מעולה%(|- #e41111-|)[וקולונימוס] תקשיב טוב טוב היה שווה לפתוח כל הפורום הזה בשביל יהודי חשוב ויקר כמוך אני מקנא בך