זהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!
-
@טכנולוג כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אני קניתי מהקישור הזה
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dk2NoNlזה המוכר הרמאי
בראש הנושא נתתי קישור חליפי. -
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@טכנולוג כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אני קניתי מהקישור הזה
בראש הנושא נתתי קישור חליפי.נשמח אם תתן לנו עילה להחזרת המוצר..
-
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אני קניתי מהקישור הזה
בראש הנושא נתתי קישור חליפי.נשמח אם תתן לנו עילה להחזרת המוצר..
לא משנה העילה, יש תגובה אווטומטית של עליאקספרס שמאשרת החזר והחזרה.
-
@Yair כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אחרת הוא היה מזמין משהו אחר (לדוגמא S18)
הS18 הוא 2 ראם, המערכת השנוייה במחלוקת היא כן 4 ראם...
לגבי מערכת אחרת, היצרן הוא אותו יצרן, ניתן להזמין משאר החנויות שמוכרות את היצרן הזה, מצורפת רשימה.
srnubi Official Store
Srnubi Exclusive Store
srnubi franchise Store
Srnubi Factory Store
JMCQ Store
JMCQ Autoradio Global
JMCQ Official Store
JMCQ Franchised Store
JMCQ Factory Store
Develuck Official Store
Develuck Franchised Store
Develuck Flagship Store
Develuck Factory Store
VTOPEK Autoradio Store
Jansite Store
Jansite Official Store
Jansite Flagship Store
Jansite Global Storeיש מצב שאתה מתכוון לממשק של Srnubi?
כי א"כ יש כאן מוכרים שאומנם מוכרים T10 אבל זה לא ממשק של Srnubi
כפי שניתן לראות לדוגמא אותו מוכר כאן זה Jansite (אגב נראה יותר מרשים) וכאן זה srnubi -
@Yair כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
יש מצב שאתה מתכוון לממשק של Srnubi?
כי א"כ יש כאן מוכרים שאומנם מוכרים T10 אבל זה לא ממשק של Srnubi
כפי שניתן לראות לדוגמא אותו מוכר כאן זה Jansite (אגב נראה יותר מרשים) וכאן זה srnubiזה פשוט גרסה ישנה יותר של אותה מערכת.
יש את הגרסה העוד יותר חדשה כאן
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dnk3vH5 -
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מיישה הקישור הזה לבינתיים יותר אמין לקנות t10?
מקווה שבימים הקרובים תגיע לי מערכת ממנו ואעדכן.
-
המוכר טען לי שיש לו קובץ עדכון שהמערכת תהיה T10 רגיל, כיו שהחזרתי את המערכת אין לי עילה לבקש את זה ממנו, תוכלו לנסות??
אני יכול לנסות אבל הבעיה שהוא לא עונה לי.... אז אין צה לבקש
תגיד לו שיש לך חבר שהזמין ממנו אז שיביא לך את העדכון שתתקין אצל החבר -
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
תגיד לו שיש לך חבר שהזמין ממנו אז שיביא לך את העדכון שתתקין אצל החבר
נראה לי שהוא עצבני עליי...
תשלח לו שוב, חכה לתגובה... -
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
המוכר טען לי שיש לו קובץ עדכון שהמערכת תהיה T10 רגיל, כיו שהחזרתי את המערכת אין לי עילה לבקש את זה ממנו, תוכלו לנסות??
אני יכול לנסות אבל הבעיה שהוא לא עונה לי.... אז אין צה לבקש
תגיד לו שיש לך חבר שהזמין ממנו אז שיביא לך את העדכון שתתקין אצל החבראם אתה רוצה שהוא יענה אל תכתוב סתם במרכז ההודעות אלא תכנס להזמנה שלך ותלחץ שם על צור קשר עם המוכר ואז תכתוב לו - בדרך הזאת קופצת לו ההודעה ובד"כ הוא עונה
-
@מיישה הבוקר דירגתי אותו בכוכב אחד אז עכשיו בדקתי והוא אכן ענה לי על הטענה שאין מצב מפתחים הוא הביא לי כמה קודים, כנראה שהוא חושב שאני לא מצליח להפעיל מצב מפתחים כי אין לי את הקוד, אז כתבתי לו עכשיו שזה בכלל לא קיים ולא שזה רק דורש קוד,
בנוסף ביקשתי ממנו את הקובץ עדכון לפני שאני פותח מחלוקת....
נראה אם יעזור -
הסטלן הזה שלח לי סירטון שמראה איך לעדכן אונליין רק שבסירטון זה t10 באמת ואצלי זה לא נותן בתכלס לעדכן...
-
הסטלן הזה שלח לי סירטון שמראה איך לעדכן אונליין רק שבסירטון זה t10 באמת ואצלי זה לא נותן בתכלס לעדכן...
שלח לו סרטון מהמערכת שלך
הוא שלח לי גם את הסרטון הטיפשי הזה... -
@מיישה אני כבר חייב להחזיר עוד רגע עובר שבועיים
מה עושים???