מהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?
-
@צילפינגים פעם ראיתי משהו דומה באושר עד ירושלים אבל אין לי מושג אם זה עדין על המדף
-
@עמשא-בן-יתר באושר עד זה רק דומה בדיוק כמו שכתבת קניתי את זה באוטו הקודם שלי זה נחמד לא יותר מזה וגם לא מתקרב למה שבתמונה למעלה..
-
-
@הכל-בעז-ה כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
שני הקישורים זה כמו שמוכרים באושר עד מה שצויין למעלה והקישור הראשון זה בדיוק המוצר אותו חברה ובאושר עד הוא עולה19.90
בקיצור זה לא זה.. -
-
כן ה6 מיותרת
-
-
שלום לכולם
רציתי רק לספר מה עשיתי בסוף..
לאחר חיפושים חוזרים ונשנים שהעלו חרס בידם למצוא כיסוי הגה כזה [כמובן תודה ל @שמואל-קליין על העזרה אבל אני לא מגיע לאשדוד..]
נכנעתי וקניתי לצערי כיסוי שצריך לתפור מאלי אקספרס ב29 ש"ח אבל מה שבטוח שלקח לי המון זמן להרכיב את הדבר הזה אומנם בסרטון שהובא בשרשור זה נראה כל כך פשוט ממש 10 דקות וחסל אבל זה ממש לא כך אני חייב לומר זה לקח לי כשעתיים וחצי אולי יותר אפילו לתפור את הזבל הזה!!! כי זה לא כמו תפירה רגילה של שני בדים יחד שעם המחט נמשך החוט אלא בכל תפירה צריך למשוך את כל אורך החוט שישרת אותך לצורך כל התפירה של כל ההגה וזה די ארוך והחוט מסתלסל ונקשר שוב ושוב ממש מעצבן ולא נוח בכלל לעבוד עם זה בזבוז של זמן על דבר כזה כולה כיסוי הגה... -
@צילפינגים כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
שלום לכולם
רציתי רק לספר מה עשיתי בסוף..
לאחר חיפושים חוזרים ונשנים שהעלו חרס בידם למצוא כיסוי הגה כזה [כמובן תודה ל @שמואל-קליין על העזרה אבל אני לא מגיע לאשדוד..]
נכנעתי וקניתי לצערי כיסוי שצריך לתפור מאלי אקספרס ב29 ש"ח אבל מה שבטוח שלקח לי המון זמן להרכיב את הדבר הזה אומנם בסרטון שהובא בשרשור זה נראה כל כך פשוט ממש 10 דקות וחסל אבל זה ממש לא כך אני חייב לומר זה לקח לי כשעתיים וחצי אולי יותר אפילו לתפור את הזבל הזה!!! כי זה לא כמו תפירה רגילה של שני בדים יחד שעם המחט נמשך החוט אלא בכל תפירה צריך למשוך את כל אורך החוט שישרת אותך לצורך כל התפירה של כל ההגה וזה די ארוך והחוט מסתלסל ונקשר שוב ושוב ממש מעצבן ולא נוח בכלל לעבוד עם זה בזבוז של זמן על דבר כזה כולה כיסוי הגה...היה לך יותר קצר כבר להגיע לאשדוד :) -
@Lexus כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
יה לך יותר קצר כבר להגיע לאשדוד
קופץ לים וגומר סיפור
לא!!
צריך אותך כאן! -
@שמואל-קליין כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
הוא עוטף את ההגה בספוג ואז בעור אמיתי משובח
הוא טוען שזה עור מלאכותי שהוא עמיד מעור אמיתי
-
@מאיר כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
@שמואל-קליין כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
הוא עוטף את ההגה בספוג ואז בעור אמיתי משובח
הוא טוען שזה עור מלאכותי שהוא עמיד מעור אמיתי
מעניין מאיפה משיגים את העורות הללו זה מאוד מעניין אותי כי זה כיסוי הגה ממש נוח
@Lexus כבר דובר על זה למעלה אכן מדובר במוצר דומה אך שונה מנסיון -
באמת הייתי נוסע לאשדוד קופץ לים וגומר סיפור
להבא אני יכול לשלוח לך את זה לנווה יעקב..
-
@פתוח-לשמוע כתב במהיכן משיגים כיסוי הגה כזה?:
באמת הייתי נוסע לאשדוד קופץ לים וגומר סיפור
להבא אני יכול לשלוח לך את זה לנווה יעקב..
אתה גם משווק את המוצר הזה?