יש משהו מעניין ששמתי לב
-
@יעקב-מ-פינס כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
מה בנוגע לפקק בכביש ארבע ליד בני ברק לכיוון דרום?
זה הפקק הכי מוזר שקיים במדינה
זוחלים מהמחלף של ז'בוטינסקי על 20 קמ"ש ואחרי קוקה קולה פתאום הכביש פתוח לחלוטין.השתלבויות. זו המילה.
(גם בנגדי, מאלוף-שדה עד קוקה קולה - אותה נקודה) -
@יעקב-מ-פינס כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
זוחלים מהמחלף של ז'בוטינסקי על 20 קמ"ש ואחרי קוקה קולה פתאום הכביש פתוח לחלוטין.
לזה דווקא יש תשובה ברורה ומוכחת.
ההשפעה המאגית של בני ברק על הרדיוס שסביבה...
וברוב בקטע הזה אין שום השתלבויות, הפוך, אחרי ההשתלבות של קוקה קולה זה משתחרר... -
@EBA כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
וברוב בקטע הזה אין שום השתלבויות, הפוך, אחרי ההשתלבות של קוקה קולה זה משתחרר...
למה?
בפניה ימינה מז'בוטינסקי יש על העליה לכביש ארבע - 4 נתיבים בד"כ (3 + 1 לתחנות), ומצטמצם לשתי נתיבים, ואז הנתיב משתלב עם הכביש הראשי.
בכביש הראשי - הנתיב הימני מצטמצם ומשתלב עם הנתיב שלשמאלו עוד פעמיים (או שלש) עד איזור התחנות של גשר הולכי רגל.
משם - די זורם (יחסית) עד לקוקה קולה, משם (בד"כ) כבר הרבה יותר משוחרר, למרות ההשתלבות עם היוצאים מב"ב, שמשפיעה בעיקר על הנתיב הימני, בניגוד להשתלבויות הקודמות (כנראה בגלל הרמזור - ליוצאים מאב"ד, והמיתון של תחנת הדלק - ליוצאים בהמשך, מה שמוציא אותם בגלים/טפטוף, לפי הענין). -
@יהודי כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
אני נוסע הרבה מחוץ לעיר
וכל מצלמת מהירות וכן כשיש ניידת נוסעת
אנשים מאטים גם אם נוסעים במהירות המותרת ואפילו פחות
מה מוביל אנשים להאט תמיד?
לפעמים זה מעצבן כל כך כי צריך אח''כ להאיץ מחדש
וזה גם בנתיב השמאלי
מה אומרים?זה דבר מוכר, הרבה אנשים שרואים משטרה נלחצים, ועד כמה ששמתי לב זה דוקא נהגים לא בעייתיים.
פעם נסעתי למירון וממש מיהרתי ובדיוק בכניסה לכביש 90 נכנסה ניידת לפני, כל מי שרק ראה אותה ירד ל70 בעוד שמותר 80, וכל פעם שהיתה הזדמנות הניידת עקפה וכמובן אני אחריה... עד שבמחסום היא שחררה אותי (או את שאר הנהגים). -
@מאיר העליה החדה שם גורמת לרכבים לרדת משמעותית במהירות ובד"כ יש איזה משאית שמזדחלת על 60 קמ"ש ותופסת את הנתיב הימני ועוד משאית מצליחה לנסוע על 61 קמ"ש ומנסה לעקוף ואז גם הנתיב האמצעי תפוס...
בעבר שעשו שם את הנתיב הימני +2 רוב האנשים לא היו שמים לב שזה רק עד 9:30 אז פשוט הייתי עוקף את כולם משם. -
@ידני כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
בעבר שעשו שם את הנתיב הימני +2 רוב האנשים לא היו שמים לב שזה רק עד 9:30 אז פשוט הייתי עוקף את כולם משם.
זה גם אותה בעיה, אנשים ראו נתצ פחדו לעלות עליו, אותו דבר יש ליד קניון רמות נתצ בשעות מסויימות ואנשים מפחדים לעלות כל היום (ואפילו נהג מונית העיר לחבר שלי שהוא בנתצ, אפילו שזה לא השעות)
-
@ITAMAR25 כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
זה גם אותה בעיה, אנשים ראו נתצ פחדו לעלות עליו, אותו דבר יש ליד קניון רמות נתצ בשעות מסויימות ואנשים מפחדים לעלות כל היום (ואפילו נהג מונית העיר לחבר שלי שהוא בנתצ, אפילו שזה לא השעות)
איך בדיוק יודעים? שילוט או שיש כללים ברורים בזה?
-
@שלמה כתב ביש משהו מעניין ששמתי לב:
איך בדיוק יודעים? שילוט או שיש כללים ברורים בזה?
מתחת השלט של הנת"צ אם זה רק בשעות מסוימות של היום אז זה כתוב לדוג' 07:00-09:00
-
-
הכללים הברורים הם שאסור ליסוע בנתצ
הבעיה היא שאני גדלתי לתוך נסיעה בנת''צ (אבא שלי תמיד נסע שם מכורח עבודתו)
אבל לפעמים יש שילוט שמסייג את התמרור כמו שכתב @י-שטרן
שמעתי פעם באוטובוס (ברדיו, כן?!) שיש מקומות שזה לפי שעות ולא ידוע לציבור לכן שאלתי
@שלמה לא למדת לתאוריה? (זה היה אמור להיות בספולייר אבל משום מה לא נותן לי)
אמר @אבי-ים מי זוכר