איך לעבור טסט ראשון בקלות!
-
@YKingsmart כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
@מיישה בדרך כלל לא, נדיר מאוד שמקבלים, אני קיבלתי הערה בטסט על זה שאני בצד שמאל של הכביש בעוד שבצד ימין משאית גרר ארוכה חנתה לאורך כל הנתיב, נפסלתי, הגשתי ערעור והוכחתי ששומעים את הטסטר מדבר כשאין לי אופציה בכלל להיות בימין, התגובה הצוננת שקיבלתי בSMS זה "בדקנו וערעורך נדחה". זהו, לא מילת הסבר אחת מעבר.
לכזה מצב יש את מבקר המדינה
-
@YKingsmart אם אתה לפני טסט ודאי שכדאי לפנות למבקר המדינה, זו פנייה מקוונת פשוטה למדי ומניסיון ששמעתי מחבר בעניין אחר זה עבד ממש טוב
-
@admin לא יודע אם שווה סחבת. יותר מהר לעשות טסט נוסף ולבלוע את זה.
לי היה ערעור שעבר דרך מבקר המדינה, וכולל הסחבת כולל הכל היה לי עיכוב של בערך חודש.
ערעור רגיל חוזר תוך כ3 ימים -
@צבי-ש וקיבלו את הערעור?
בקצרה? לא.
בארוכה?
כשהגעתי לראות את המבחן כדי להגיש ערעור בפעם הראשונה, ההסרטה לא התחילה עם הסרטון שלי אלא של ההיא שנהגה לפניי בטסט,
אמרתי לאחראית במקום שזה לא הסרטון שלי, והיא אמרה לי להגיש ערעור ולכתוב שם שזה לא הסרטון שלי,אחרי 3 ימים קיבלתי תשובה שהערעור נכשל, אז הגשתי למבקר המדינה תלונה איך יכול להיות שהערעור נכשל? והרי זה לא הסרון שלי בכלל.
ענו לי מאוד יפה אחרי כשבועיים, שאחרי כמה עשרות שניות מתחיל ההסרטה שלי, וקישרו ביני לבין אחראי מחוז מרכז (נראה לי, או טייטל דומה) של משרד התחבורה(כנ״ל) או בקיצור, להגיש ערעור שוב,
נסעתי להגיש ערעור במשרדים הראשיים, הערעור נכשל מסיבה אמיתית. (כלומר, הטסטר צדק כשפסל אותי, אבל הערעור הוגש שוב תקין בזכות מבקר המדינה). -
@מאיר כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
ו. יש לשנן את כל הכללים והתמרורים וכו' עד אשר דק לעפר! אין לעשות טסט אם אתם לא שולפים את הכללים! מי שלא יודע את כל כללי זכות הקדימה בכל סוגי הצמתים או משמעות התמרורים בסוף יבכה בכי תמרורים.. וחבל על הזמן ועל הכסף!
חשוב ביותר אבל לא כדאי להגזים עם זה
מאמר ציני על העניין -
@מאיר מנסיון כואב מאוד אני יכול לומר שזה ה-נקודה בטסט!
שתגיע לצומת אתה תדע מה לעשות
אם לא, ממ"נ לא תעבור או שלא תתן זכות קדימה, או שתעכב סתם את התנועה.
ולצערנו יש מורים שלא מלמדים את זה טוב, וגם בתיאוריה זה מנוסח בצורה מטופשת
כי מלמדים אותך מה קורה בצומת ללא תמרורים כלל (מישהו מכיר?)
רוב ככל הצמתים בארץ הייתי מנסח את הכלל ככה: (בפועל) אם יש לך תמרור עצור/ זכות קדימה -לא שלך!
אין לך עצור/ ז"ק אז לאחרים יש -שלך! כל כך פשוט
חבל על כל הסרבול!אבל למה לא לא לסרבל את התלמיד המסכן אם אפשר...
התלמיד ישלם כמו טאטאלה והמורה יצחק כל הדרך אל הבנק
אופססס שכחתי זה בשחור.... -
@דשבורד כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
אין לך עצור/ ז"ק אז לאחרים יש -שלך! כל כך פשוט
חבל על כל הסרבול!לא נכון. אם אין תמרורים נותנים זכות קדימה לימין ולבא ממול (אם אין להם תמרור שמורה אחרת)
איני יודע מהיכן אתה בארץ (כנראה עיר מרכזית) אבל בארצינו הקטנטונת יש הרבה צמתים ללא כל תמרור.
תמיד נוסח חוקי היא מסובך כי צריך להיות מדוייק, מפורש ולא משתמע לשני פנים!
-
המלצות שלי:
- לדעתי האישית: אין טעם לכוון תמראות וכו' הטסטר מכיר תהצגה הזאת, מה גם הוא יודע שלפני 5 דק' היה לך שיעור נהיגה ברכב הזה....
- קרה ונסעת שמאלה במקום ימינה, תתנצל ותגיד שאתה לחוץ (זה מתקבל)
- אני בשלב החניה כמעט גירדתי רכב לכל אורכו, ולפני שהטסטר גילה סימני מצוקה אמרתי לו אפשר לנסות שוב, ואז יצאתי לכביש והתחלתי חניה מהזוית הנכונה, (ע"פ חוק הוא צריך לתת עוד פעם ניסיון לחניה)
- קרה וקיבלת ברקס רציני - לא נורא כך את זה כשיעור נהיגה קלאסי (אחרי הכל שלמת...)
- גם אם הטסטר מעיר על מראות וכו', לא להיכנס ללחץ, זה בהרבה מקרים לא אומר שנכשלת.
- סגולה שעשיתי - אם אעבור את הטסט בהצלחה בל"נ הסכום של הטסט הבא ילך לצדקה, ואני לחיים טובים ולשלום.
בהצלחה!
-
@רכב-ישראל-ופרשיו כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
לדעתי האישית: אין טעם לכוון תמראות וכו' הטסטר מכיר תהצגה הזאת, מה גם הוא יודע שלפני 5 דק' היה לך שיעור נהיגה ברכב הזה.
זה נכון שהטסטר מכיר את ההצגה, אבל החיים האמיתיים הם לא תמיד הגיון פשוט... ועיין בסקיפט.
תאר לעצמך שמישהו הוזמן לסעוד לא פחות ולא יותר, אצל ראש הממשלה. אמר הלה בליבו 'מה לי לאכול בנימוסין עם סכין, מזלג ומפית, גם ככה ראש הממשלה יודע שהכל הצגה' מה עשה אותו אוויל? אכל כמנהג אבותיו לאכול קוסקוס בידיים ועם פה פתוח... ואני לא רוצה לחשוב על ההמשך...
ללמדך שגם אם ידוע שזה הצגה, המציאות היא שיש לזה השפעה -
- כמובן תפילה... אין צורך להכביר במילים...
- לי אישית מה שמאוד עזר בטסט הוא להתעלם מהטסטר כאילו מבחינתי הוא לא קיים שזה אומר לא לפזול עליו וכד', אלא כאילו הוא פשוט לא נמצא כאן, (תרגלתי את זה בשיעורי הנהיגה... אל תגלו למורה שלי). ולנסוע בטבעיות עד כמה שאפשר.
- לנסות להתנתק מהמצב שאתה נמצא בו, לא לחשוב יאהו אני אשכרה בטסט עכשיו, כמובן שזה לא יבוא על חשבון הזלזול בכללים... אלא לנסות לדמיין את עצמך נוהג עכשיו ברוגע שלך אחרי שעברת טסט... (משלים את סעיף 2).
- בטסט שלי הייתה לי טעות קטנה בצומת שנתתי בה זכות קדימה כנדרש, ומרחוק הגיע רכב נוסף אחרי שכבר התחלתי לצאת לצומת, ובלמתי כדי לתת לאותו רכב זכות קדימה והיה חשש שאצטרך לעשות טיפה רוורס אז אוטומטית הנחתי את היד על המוט ושאלתי את עצמי בשקט (באופן שהוא שמע), "לעשות רוורס?" ועברתי את הטסט בסוף... לדעתי זה מראה שאתה בעניין ולא מתבלבל גם אם עשית טעות כלשהי, דהיינו תהיה בן אדם וגם אם עשית טעות מינורית תכיר בה ותנסה לתקן עד כמה שאפשר.
@רכב-ישראל-ופרשיו כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
סגולה שעשיתי - אם אעבור את הטסט בהצלחה בל"נ הסכום של הטסט הבא ילך לצדקה, ואני לחיים טובים ולשלום.
בהצלחה!- את זה עשיתי לפני הטסט וב"ה עברתי בראשון.
-
עברתי טסט ראשון בירושלים, תלפיות, כיכרות כפולות, עומסים, גשם, זקנות על הכביש ומה לא....
אני מייחס את זה לרפרוף התזזיתי שלי במראות
ועוד משהו מעניין - לכבוד הטסט הרחקתי את המושב כמה שיותר מההגה.... זה נותן הרבה שליטה ושדה ראייה רחב, וגם משדר את תחושת השליטה הזו לטסטר.... -
@צבי-ש כתב באיך לעבור טסט ראשון בקלות!:
@שלוימי-ט כתב בכך תעברו טסט ראשון בקלות!:
אני אישית ביקשתי מהמורה שישב איתי ביחד בטסט וזה מאווד עוזר
כי זה מוריד את הפוקוס מהתלמיד וגם הטסטר לא מרגיש נעים לפסול סתםאני לא יודע מתי אתה עברת טסט,
אבל בשנים האחרונות לא הטסטר מחליט האם לפסול או לא, אלא הוא רק מציין מה קרה במהלך הטסט, והתוכנה מחליטה האם להעביר או להכשיל.בכל מקרה כל הטסטים מצולמים, ואפשר להגיש ערעור אם אתה חושב שנכשלת בטעות.
יפה מאווד פה הנקודה יש דברים קטנים שהוא לא יצין אותם או כי הוא לא היה בפוקוס מלא מלא או כי הוא מתבייש מהמורה לציין כזה דבר בפרט שהוא יפגוש את המורה עוד מלא טסטים