מולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017
-
@NOAMAMAR2001 כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
מופיע תמיד ביום יותר בולט, שוב יש לציין שהצילום הוא איכותי לכן חשבתי שאפשר
לפתור את זה בחיזוק החיבורים או משהו כזהאם זה גם ביום - זה נראה כמו בעיית מגעים כלשהיא.
לגבי אור מלאכותי בד"כ יש הגדרה ייעודית למצב זה (הפחתת הבהוב וכו') וניתן להגדירה על 50/60 הרץ, אך לא זה הנידון. -
@מיישה כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
יש כבל שיוצא מתוך הצמה של המגש סים עם ראש שחור, זה אמור להתחבר לכבל דומה שיוצא מתוך גוף המערכת.
ולפעמים הכבל הזה יוצא מתוך אחד מחיבורי הUSB, ולפעמים הוא לא קיים בכלל... וצריך לקמבן חיבור לחוטים שנותנים כח למערכת.
-
@סים-שלום כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
@מיישה כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
בבקשה, עונה על כל הדרישות.
הקישור ששלחת עולה באיזור ה500 ש"ח.
יש לך מידע על מולטימדיה סבירה לדגם הזה שתעלה פחות כסף? (אני צריך בעיקר וויז פנגו מוזיקה ומצלמת רוורס).
תודה רבהבדיעבד צבע: TS18-Camera
אבל תזמין מהר, כי בינתיים הקופונים נגמרים, זה חלום שעולה כסף...
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBDRCMx -
@סים-שלום כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
@מיישה תודה רבה.
שאלת בור.- זה מגיע עם המסגרת קומפלט (לא יחסרו עוד שום חלקים).
- אפשר להכניס להם סים?
תודה רבה
כן וכן
לגבי כל החלקים אני לא מבטיח כי זה מחו"ל ויש שינויים, אבל מינוריים. -
@יוסי-לוי כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
כל מערכת המופעלת עם אנדרואיד ניתנת לחסימה עם אאוטנט ובכל מקרה אל תקח מערכת שלא עובדת עם אנדרואיד
המערכת הגיעה כמו שדובר לעיל רק הבעיה היא שאי אפשר לחסום אותה עם אאוטנט לאחר כמה נסיונות עם הנציג באזור מגוריי הוא לא הצליח להגדיר אותה כמסך הבית ברירת המחדל
ז"א שכל פעם שמכבים את הרכב או עושים איפוס החסימה נופלת ורק אם נכנסים חזרה לאפליקציה זה נחסם
אשמח מאוד אם יש למישהו פיתרון זה קצת דחוף ואני לא רוצה לחבר סים לפני שיהיה חסימה ראויהתזכו למצוות !!! תודה רבה !!!
-
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDFPcgJ
זה המערכת דגם T10 לכאורה מה שהתברר לבסוף כנראה כטעות והיא בכלל בצבע תכלת מאחורה ולא רוז גולד כמו שהסבירו כאן בפורום ולכן אין אפשרות מפתחים וכו
אשמח אם יש למישהו פיתרון. -
@MEIR כתב במולטימדיה לקיה פורטה 2013-2017:
המערכת הגיעה כמו שדובר לעיל רק הבעיה היא שאי אפשר לחסום אותה עם אאוטנט לאחר כמה נסיונות עם הנציג באזור מגוריי הוא לא הצליח להגדיר אותה כמסך הבית ברירת המחדל
ז"א שכל פעם שמכבים את הרכב או עושים איפוס החסימה נופלת ורק אם נכנסים חזרה לאפליקציה זה נחסם
אשמח מאוד אם יש למישהו פיתרון זה קצת דחוף ואני לא רוצה לחבר סים לפני שיהיה חסימה ראויהאני לא יודע מבחינת הביצוע
אבל חשבתי על זה ואולי אפשר לנתק את הוויפי פיזית, ולשים סים חסום של אחת מהחברות הנורמליות שחסימה שלהם היא חסימה. RL לדוגמא
את הסים לשים במגירת הסים ללפף בדבק חשמל או אפי' סלוטייפ ולקבור את החוט של המגירה עמוק בתוך קרבי הדשבורד
נחכה לשמוע מה יש למומחים כאן לומר על הרעיון
הרעיון בעצם הוא מקדם בטיחות.
קודם כל הוויפי מנותק (אם זה שייך)
שנית בשביל להחליף סים צריך יהיה לפרק את המולטימדיה ולמצא את המגש סים ולהסיר את כל הדבק
*במידה והסים מתחבר בחריץ שנמצא במסך עצמו להכניס אותו ולשים דבק חם (סטייל הדבק חם בחריץ כרטיס זיכרון בנוקיה C2) -
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDFPcgJ
זה המערכת דגם T10 לכאורה מה שהתברר לבסוף כנראה כטעות והיא בכלל בצבע תכלת מאחורה ולא רוז גולד כמו שהסבירו כאן בפורום ולכן אין אפשרות מפתחים וכו
אשמח אם יש למישהו פיתרון.תחזיר אותה
כל מה שכתבת לגבי החסימה כבר מעיד שזה לא T10
תחזיר אותה לאלי תקנה חדש
לא יהיה לך בעיות -
@ראובן-שבתי עדיין אפשר להחזיר אחרי שפתחתי התקנתי ואין לי את הקרטון וכו ???
-
@ראובן-שבתי עדיין אפשר להחזיר אחרי שפתחתי התקנתי ואין לי את הקרטון וכו ???
פתחת זה לא בעיה
זה שאין קרטון יכול להיו בעיה
אבל תנסה לחפש חבר בפורום שיש לו קרטון
אם לא עבר 3 חודשים אתה יכול להחזיר ומומלץ להחזיר
שילמת על מכשיר ברמה גבוה אין סיבה שתתפשר
אם שילמת בפייפאל זה ממש פשוט אתה תקבל החזר מהר מאוד