הדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות
-
@חיים-ב כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
אני לא באמת יודע איך כל זה עובד אבל כשאני הזמנתי מערכת (10 אינ'צ עם מסגרת תואמת) כתבתי למוכר שיכתוב במחיר רק עד 75 $ וזהו... המשלוח הגיע אליי עד לדלת על ידי חברת צ'יטה בלי שום תשלום נוסף
נכון גם לי קרה כך בהתחלה (בהיסטוריה שלי הזמנתי עשרות מערכות מולטימדיה) ואז היו כמה וכמה מקרים שזה נעצר במכס ודרשו ממני תשלומים שלפעמים היו יותר מעלות המולטימדיה עצמה (מכס + עמילות מכס) ומאז למדתי שעדיף לפצל כך אתה לא משלם תשלומים נוספים
-
@דוד-המומחה אם זה מאותה חנות ואתה מזמין באותו זמן אז הם בד"כ יאחדו אותם למשלוח אחד (אבל עדיין לא תשלם מכס אם זה פחות מ75$ כי זה שתי הזמנות) אבל אם זה משתי חנויות ואתה ממתין יום יומיים אז הם לא יאחדו
אבל העצה הכי טובה שפשוט תכתוב להם לא לאחד את שני המשלוחים -
-
@יוסי-לוי כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
מישהו יודע דרך איזה חברה מקבלים משלוח עם מספר כזה LB36132****SG
הזמנתי מולטימדיה ולא רוצה להתחייב במכסבר הפצה
לא אמור לעבור במכס
משלוח דרך סינגפור פעם היה זוועה היום זה ניהיה יותר טוב
גם מבחינת שלמות המוצר וגם מבחינת מהירות (25 יום) -
@יוסי-לוי כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
אני מכיר מישהו שהזמין עכשיו מערכת מהמוכר ש @מיישה ממליץ
הוא כתב לו שיכתוב 65 דולר
המוכר החזיר שבסדר והוא יכתוב 18 דולר!!! כאילו הוא שולח מגן מסך
הוא כתב לו שוב שזה חבילה גדולה וזה לא נראה טוב שיכתוב 60 דולר
המוכר כתב שבסדרבסוף המוכר רשם 18 וזה עבר
-
-
-
@משהקפלן משלוח סינגפור הכי מהר 18/20 יום, הממוצע הוא 30 יום
זה משלוח מאוד טוב אמנם איטי אבל המוצרים יותר שמורים, בדרך כלל נשלחים איתו דברים שבירים. -
@EBA כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
@טכנולוג אני הזמנתי בחיי עשרות מולטימדיות, וגם דברים יותר יקרים, ומעולם לא נדרשתי לשלם מכס.
השבוע היתה הפעם הראשונה, ביקשתי מהמוכר לכתוב פחות מ75 דולר, והוא טוען שהוא עשה זאת, אבל נדרשתי למכס בסך 155 ש"ח...כנראה שהוא באמת רשם פחות מ75$, השאלה כמה. היה לי מקרה שהמוכר רשם 10$ מה שגרם (כנראה) לאנשי המכס לבדוק איזה מוצר בגודל ובמשקל הזה עולה 10$
-
@EBA כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
@טכנולוג אני הזמנתי בחיי עשרות מולטימדיות, וגם דברים יותר יקרים, ומעולם לא נדרשתי לשלם מכס.
השבוע היתה הפעם הראשונה, ביקשתי מהמוכר לכתוב פחות מ75 דולר, והוא טוען שהוא עשה זאת, אבל נדרשתי למכס בסך 155 ש"ח...עצוב לשמוע 😥
אבל מעניין אותי דרך איזה חברה היה המשלוח?זה המולטימדיה של הפוקוס?
כי הפאנל שם ממש ענק -
@EBA בדיוק בשביל כאלה מקרים צריך לבקש מהמוכר לפצל לשני משלוחים כמו שכתבתי למעלה
@טכנולוג כתב בהדרך הנכונה להזמין מולטימדיה מבלי לשלם עמלות נוספות:
ואם הוא גדול או כבד (ובד"כ מולטימדיה עם מסגרת תואמת גם אם היא לא כבדה היא בהחלט גדולה) כדאי לבקש מהמוכר שיפצל אותו לכמה חלקים ע"מ שלא תצטרכו להוסיף תשלומי מכס למיניהם ישנם מוכרים שמבקשים על זה תשלום של דולר שתיים נוספים ועדיין זה שווה את הבטחון שלא ניפול להוצאה כבדה ומיותרת וישנם מוכרים שמציעים מעצמם את הפיצול