מותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?
-
@דגיג כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
ושמן במעל 120 שקל לגלון,
איזה שמן ואיזה תקנים הכי טוב לרכב שלי?

-
@kasnik כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
איזה שמן ואיזה תקנים הכי טוב לרכב שלי?
יונדאי i30cw 2013 -
א. לצערי או לשמחתי אני לא מאמין
ב. אני ישמח להמלצה על שמן ספציפי, אני לא מבין מה אומרים התקנים למיניהם, יענו אני רוצה להגיע למוסכניק וחומר לו ‘כזה ראה וקדש’ -
אפשר גם בפחות יקר- יורול הולנדי או מותג ביניים בתקן מתאים, בחנות חלפים יידעו להגיד לך לפי מספר רכב [יש לך חנות בשילת]
-
אפשר גם בפחות יקר- יורול הולנדי או מותג ביניים בתקן מתאים, בחנות חלפים יידעו להגיד לך לפי מספר רכב [יש לך חנות בשילת]
@חיים-Y0737 אני כעת בבני ברק, חוזר לעיר רק מחר בלילה,
אני מחפש לעשות לפני איפשהוא בבני ברק / ירושלים -
ב. אני ישמח להמלצה על שמן ספציפי, אני לא מבין מה אומרים התקנים למיניהם, יענו אני רוצה להגיע למוסכניק וחומר לו ‘כזה ראה וקדש’@kasnik כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
https://h-6.co.il/qustion/שמן-מנוע-3/
אתה יכול להראות להם בחנות מה התקן או לחילופין תסתכל לפי התמונות כמובן שיש עוד חברות טובות אבל זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר.

-
אם תרצה חנות ברשת ממש זולה “אוטו פוינט” הזמנתי מהם עכשיו לקווי מולי 5W-30 מוליגן הבקבוק הירוק ב 149 (הזמנתי 2 עם משלוח 39שח לי חישבנתי שזה שווה כבר הגיע אלי תוך שלש ימים )
זכור לי שהקסטרול שם ב מאה ומשהו תבדוק אולי ייצא לך זול,
מה שכן אני יכול להגיד לך שהקסטרול מגנטק ששלח פה @israel_458xv20n יש להם כמה דגמים וכולם נראים אותו דבר, מה ששונה בהם זה אות או שתי אותיות של הדגם באנגלית והתקנים שזה הכי חשוב שכל אחד מהם מיועד למשהו אחר… -
אם תרצה חנות ברשת ממש זולה “אוטו פוינט” הזמנתי מהם עכשיו לקווי מולי 5W-30 מוליגן הבקבוק הירוק ב 149 (הזמנתי 2 עם משלוח 39שח לי חישבנתי שזה שווה כבר הגיע אלי תוך שלש ימים )
זכור לי שהקסטרול שם ב מאה ומשהו תבדוק אולי ייצא לך זול,
מה שכן אני יכול להגיד לך שהקסטרול מגנטק ששלח פה @israel_458xv20n יש להם כמה דגמים וכולם נראים אותו דבר, מה ששונה בהם זה אות או שתי אותיות של הדגם באנגלית והתקנים שזה הכי חשוב שכל אחד מהם מיועד למשהו אחר…@mik6868 הוא צריך דחוף לא יעזור לו לעוד שלשה ימים.
@mik6868 כתב במותר לי ליסוע עם כמות כזו של שמן?:
מה שכן אני יכול להגיד לך שהקסטרול מגנטק ששלח פה @israel_458xv20n יש להם כמה דגמים וכולם נראים אותו דבר, מה ששונה בהם זה אות או שתי אותיות של הדגם באנגלית והתקנים שזה הכי חשוב שכל אחד מהם מיועד למשהו אחר…
בוודאי שצריך להסתכל כתוב מקדימה A5.