תקלה ברכב יונדאי I25
-
@mosheatias22 כתב בתקלה ברכב יונדאי I25:
וצרצור יכול להיות
מתי בדיוק קורה הצרצור הלז?
ניסת לפתוח מכסה מנוע כדי להבין מאיפה הרעש.
כי עולה לי בראש רצןעת תזמון וזה יכול להיות בהחלט קשור לאיבוד כוח. מה אכפת לך לבדוק זה פשוט וקל מאד תפסיד וודאי שלא.
אע"פ שגיר זה גם אופציה כמו שכתב @טוסון
אייזה אזור אתה גר? -
@מאיר-ג אני נותן גז הרכב מגיב עולה לטור שלוש ונוחת לשתיים ואז אני נותן קצת יותר גז כדי לפצות והוא עולה בקושי, אבל אם אני נותן קיק אז הוא מגיב. מקווה שהגדרתי טוב קצת קשה לתאר…
וצרצור יכול להיות אבל שריקה לא@mosheatias22 סליחה על השאלה הטפשית אבל בדקת שמן גיר?
-
האם יש דרך לדעת אם הרכב העביר הילוך בלי לשמוע אולי דרך OBD
-
וצרצור יכול להיות
מתי בדיוק קורה הצרצור הלז?
ניסת לפתוח מכסה מנוע כדי להבין מאיפה הרעש.
כי עולה לי בראש רצןעת תזמון וזה יכול להיות בהחלט קשור לאיבוד כוח. מה אכפת לך לבדוק זה פשוט וקל מאד תפסיד וודאי שלא.
אייזה אזור אתה גר?@מאיר-ג תמיד יש צרצור בלי נדר אני ינסה לשמוע… אני גר בירושלים
-
@mosheatias22 שאלה, אולי קשורה, ואולי לא, מנוע 1.6, או 1.4?
התיאור שנתת מתאים לדרך פעולה של גיר רציף (נראה לי, אני משתדל להמנע מלנהוג על הרכב בעל גיר כזה שיש לנו במשפחה)@מאיר-ג כתב בתקלה ברכב יונדאי I25:
אני לא כתבתי סתם, אלא בגלל מה שכתב כאן
@דגיג @מאיר-ג @נייטרון-חפשי המליץ לי @אהרון-שלום האלוף לנסות לנסוע עם ההילוכים ולא על D ואני חושב שהרכב נוסע ככה מצויין ונראה שעל D הוא פשוט מעביר הילוך מהר מדי ולכן הוא מרגיש חנוק… מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך זה קרה לי בדיוק כשהייתה לי התקלה הראשונה שהרכב גמגם זה יכול להיות תוצאה של זה? איזה חיישנים יכולים להיות קשורים ? או שצריך לבדוק משהו יותר רציני… תודה רבה לכל העוזרים!
וכאן
@מאיר-ג אני נותן גז הרכב מגיב עולה לטור שלוש ונוחת לשתיים ואז אני נותן קצת יותר גז כדי לפצות והוא עולה בקושי, אבל אם אני נותן קיק אז הוא מגיב. מקווה שהגדרתי טוב קצת קשה לתאר…
אם זה גיר פלנטרי, אז התיאור הזה לא נשמע תקין, אבל ברציף נראה לי שכן (לא לסמוך עליי, אני נוהג לאחרונה בעיקר על DCT, והזכרון התיאורי שלי לא משהו
@טוסון מנוע 1.4
-
@mosheatias22 סליחה על השאלה הטפשית אבל בדקת שמן גיר?
@נייטרון-חפשי האמת שלא בדקתי… אז כנראה שאני יותר טפשי מהשאלה חחחח
-
תודה שוב לכולם!!!
-
@נייטרון-חפשי האמת שלא בדקתי… אז כנראה שאני יותר טפשי מהשאלה חחחח
@mosheatias22 בדקתי קצת וכתוב שאין ברכב שלי מדיד לשמן גיר וצריך להרים אותו על ליפט כדי לראות… זה יכול להיות?
-
@mosheatias22 בדקתי קצת וכתוב שאין ברכב שלי מדיד לשמן גיר וצריך להרים אותו על ליפט כדי לראות… זה יכול להיות?
-
האם יש דרך לדעת אם הרכב העביר הילוך בלי לשמוע אולי דרך OBD
-
אין ברכב שלי מדיד לשמן גיר
אז תבדוק אם יש נזילות/הזעות או שהגיר יבש חיצונית.